Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Recenze (2 662)

Monasul 

všechny recenze uživatele

1. serie byla fajn. Ona by ale byla fajn i 5. nebo 7., kdybych jí viděl jako první. Problém je, že vtipy se do nekonečna opakují a po chvíli vám už začnou lézt na nervy. ()

TheLazyCat 

všechny recenze uživatele

Seriál sleduji od začátku a od prvního dílu si mě připoutal. Netrpělivě jsem čekala každý díl, naprosto mě dostává chování pošuka Sheldona a vyvíjejícího se vztahu mezi Penny a Leonardem. Prvních 5 řad bylo dokonalých, nejspíš se pro mě nenašel díl, který by mě nedostal, ovšem od 6. řady mi přišel seriál roztahaný, vtipných komentářů a hlášek ubylo a poslední řada mě skoro vůbec nebaví. Pokud mluvíme o českém dabingu, tak ta změna je neskutečně moc vidět a od té doby seriál s českým dabingem prakticky nesleduji. Výborný a pro mě nepřekonatelný seriál, dialogy mezi hlavními hrdiny už znám zpaměti a často si na ně vzpomenu i v běžném životě, super. ()

Luxurka

všechny recenze uživatele

Nechápu komentáře typu "miluju Přátele a tohle"... Tohle se přeci nemůže líbit lidem, co se smějí u Přátel. Jo aháá, vám se líbí ty barvičky a kresbičky... ()

LeuskaR 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbený seriál. Sheldon Cooper vie originálne zahrať postavu s aspergerovým syndrómom. Chudák jeho spolubývajúci - Leonard, ktorý ho musí znášať. Pri každej jednej epizóde sa dobre zasmejete. Odporúčala som ho kamarátom/kamarátkam a tí ho takisto hodnotia veľmi pozitívne. Ak hľadáte seriál, na ktorom môžete byť závislý a ktorý vás úplne vtiahne do deja, sťahujte BBT. ()

arsko 

všechny recenze uživatele

Seriál nemá chybu. Herci jsou dokonale vybráni - nic bych neměnila (zvlášť Sheldona, díky kterému je seriál tak neskuteně vtipný a záživný). Tohle snad nemá ani na Simpsonovi nebo Futuramu. ()

Zool-B 

všechny recenze uživatele

První 4 série - nejlepší geek seriál v dějinách. Ostatní série = Přátelé/Tak jde čas s lehkým nádechem "komiksovosti". Ohrané vtipy, většinou ubohé/trapné bez nějaké větší hloubky. Naprosto zbytečný charakter - Rajova přítelkyně - vůbec nechápu k čemu v seriálu je. Prostě ze správně zoufalý a vtipný partičky geeků se stala banda podpantofláků = posledních 5 sérií. ()

Marek.Skalka 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je dobrý. I když už má za sebou tolik sezón, pořád se těším na další díl. A že je předvídatelný? Je, ale co je na tom špatného? Když tu někdo začne svůj komentář tím, že je to seriál předvídatelný a pak následuje tolik řádků, kolik si ten někdo myslí, že sežral moudrosti světa. Tedy je mnohem jasnější, co napíše. A takhle hluboko tenhle seriál neklesl. Ani se tomu neblíží. Navíc je na tomhle seriálu fajn, že se v něm dialogy obejdou bez sprostých slov. To se také počítá. ()

Hanecek 

všechny recenze uživatele

Pro mne jasně nejlepší seriál. Musí jej ale člověk vidět od začátku, jinak nepronikne do postav. A 9. série stejně dobrá, jako první. ()

Asgard 

všechny recenze uživatele

Galecki mi je chvílemi trochu proti srsti, ostatní postavy super. Z hraných sitcomů je tenhle asi můj nejoblíbenější, i když se musí nechat, že mě to neudrželo abych ho dokoukal do konce. Takže zas tak dobrej asi není. Něco jako tvoje na dálku adoptované dítě, které se ti z prvu hrozně líbí, chceš mu pomáhat, a časem mu místo Němcové měsíčně, pošleš dvacku když si vzpomeneš. ()

PsenickaR 

všechny recenze uživatele

Skvělý sitcom, z pro mě naprosto cizího světa astrofyziky, ve kterém najdeme parádní mix tak ujetých lidí, že dohromady tvoří pravidelnou nálož plnou humoru. A je jedno, koho si oblíbíte, zda Sheldona, Penny, Raje, Leonarda, všichni jsou prostě skvělí. A nepatřím k těm, kteří si myslím, že postupně kvalita seriálu slábne, protože ano, po 10 ti letech se i oni museli nějak vyvinout, jejich vztahy posunout, ale pořád skvěle pobaví. Ale přiznám se, že mi občas chybí scény, kdy Raj nedokázal mluvit se ženami, to vždy pobavilo. Za mě 100% a ulítávám na Big Bang tolik, že mám jednu polici ve skříni plnou triček....:-) ()

j1c2 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se na něj nechtěla dívat, asi právě proto, že mi ho každý doporučoval tak moc, že jsem se postavila do opozice:-) Ale pak jsem jednou začala sledovat a je to opravdu super...prostě to ve mně vyvolává hlasitý smích a to je tak u filmů, seriálů apod. tak ojedinělé, že musím dát za pět hvězd:-) ()

matej773 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co k tomu říct... Jízda všech jízd, jeden z nejvtipnějších seriálů, co jsem kdy viděl, v některých postavách se úplně vidím... Ovšem, Chuck Lorre a spol. moc neberou v potaz to, co použili v minulých dílech, postupem času i zápletky berou z minulých dílů, jen omáčky trochu upraví... Ale u sitcomu je důležité hlavně to, že je to vtipné, takže dokáži ostatní věci přehlédnout... I tak, starší série jsou rozhodně lepší. P.S.: Čím víc nových dílů, tím víc mi Raj začíná lézt na nervy. 90 %. ()

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama