Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Sany33 k tomuto seriálu (5)

Teorie velkého třesku (2007) 

BAZINGAAA! Jednoducho geniálne. Diametrálna odlišnosť a prepracovanosť do najmenších detailov pre každý charakter je dôvodom prečo vznikajú neustále konflikty, ktoré sú to najlepšie čo môže dejová línia ponúknuť. Mne osobne seriál veľmi prirástol k srdcu pretože som sa v ňom celkom našiel a práve také seriály mňa bavia, teda také v ktorých sa dokážem nájsť a predstavovať si ako sám prežívam daný príbeh... a že tento príbeh je dosť funny :-D 89% ()

Pilot (2007) (S01E01) 

"Čo tu robievate? Dnes sme onanovali za prachy" Vynikajúce predstavenie hlavných hrdinov a ich neduhov aj kladov. Samozrejme hneď od prvého dielu je vidieť o čo pôjde celú cériu Leonardovi. Haward je úchylný asi v 20 jazykoch a Ráž má problém hovoriť so ženami čo sa v prípade krásnej susedky javí ako dosť veľký problém. 99% ()

Hypotéza otrubové vlákniny (2007) (S01E02) 

Leonard sa snaží dvoriť Penny a tak robí všetko čo od neho chce, samozrejme do všetkého zaťahuje aj Sheldona. Tomu sa to protiví až do chvíle, kedy nenájde bordel u Penny doma a neprejaví sa jeho úchylka v organizovaní. Za cenu vlámania musel ten neporiadok upratať čo sa zjavne nepáčilo majiteľke susedného bytu. 90% ()

Korolár seržanta Sněhulky (2007) (S01E03) 

Hneď prvá scéna s raidom vo Warcrafte a získaným mečom mocného Azerota pobavila. Leonard pochopil, že Penny má aj iných nápadníkov a tak si na trus ide nájsť aj on partnerku. Bohužiaľ v jeho prípade nie je výber tak široký a tak sa dostane k Lasslie, ktorá je Sheldonova úhlavná nepriateľka číslo jeden. S tou mu to nevyšlo a tak musel Haward pomôcť a zobrať chlapcov k množstvu skvelých žien, síce v zrelom veku ale za to vedia úžasne tancovať salsu. Leonard sa utápa v sebažiale. Cez to všetko nabral odvahu a pozval Penny na večeru. 87% ()

Efekt světélkující rybky (2007) (S01E04) 

Sheldon si uťahuje z profesora Gaybelhousera, ktorý je bohužiaľ jeho nadriadený a tak dostáva výpoveď. Nevie bez práce fyzika žiť a tak skúša rôzne neduhy normálneho života v ktorých ale evidentne nevie chodiť- Z tejto letargie ho vytrhne jeho matka, ktorej sa neodváži protirečiť. Po ospravedlnení dostáva späť svoju prácu. Najlepšia hláška: "Mami bude dr. Gaybelhouser môj nový ocko?"95% ()

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama