Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele micle21 k tomuto seriálu (59)

Reorganizace vztahu (2017) (S10E13) 

Straaašně krátké, dal bych si to tak dvakrát delší. Skoro nic se nestalo, přešlapuje se na místě, ale mně je to vlastně jedno a dobře se bavím. ()

Prototyp emočního detektoru (2017) (S10E14) 

Skvělý díl, u toho setkání bejvalek jsem se smál celou dobu..Akorát doufám, že ty homosexuální kecy byly fakt jen kecy a v 15.sérii se toho fakt nedočkáme. Nebo už v 11. jelikož se může stát cokoliv a Bernie prostě Howarda odkopne a on bude splácet alimenty. ()

Další manipulace lokomotivou (2017) (S10E15) 

Ta pasáž se Sheldonem, jak se ho snažili oklamat a napálit přes jeho pýchu a to jak je dostal bylo naprosto fantastický. Ty kulisy u vlaku byly nechutný a na druhou stranu pasáž s holkama naprosto nezáživná. Jelikož je to ale tak krátké, tak co taky vymejšlet, že? Podle mě pořád nadstandard. A jsem fanoušek Breaking Bad, ale Colonel mě spíš sere :D ()

Sublimace kapesného (2017) (S10E16) 

Tentokrát i na mě slabší, i když jsem se několikrát uchechtnul. ()

Šaráda s Comic-Conem (2017) (S10E17) 

Už jsem se chystal dát tři, ale ke konci to chytlo neskutečnou kadenci vtipů a opět jsem se dobře bavil. Jen tak dále. Sice je hodně omezují jejich závazky, ale pořád jsou v duši nerdi :D ()

Metafora s únikovým východem (2017) (S10E18) 

Tentokrát o něco slabší, i když několik dobrých nápadů tam bylo a i tentokrát jsem se občas zasmál. Fanoušky jistě potěšila pálka z Walking dead a mě socha Batflecka... ()

Frustrace z odloučení (2017) (S10E21) 

Tak tenhle díl mi neskutečně sedl. Takhle dlouho jsem se dlouho nezasmál. Sheldon vévodil. ()

Akceptace nezdolatelné výzvy (2017) (S10E22) 

Trošku slabší plnej počet, ale smál jsem se v podstatě celou dobu a rychle to uteklo. Kéž by bylo víc takových..a pak samozřejmě Zack, to je borec. ()

Konfiskace z přísně tajných důvodů (2017) (S10E23) 

Lehce nadprůměrný díl. Mám rád Bernie a rád bych, aby se její postava trošku uklidnila a vážila si svého manžílka. TaK snad. ()

Rizika vztahů na dálku (2017) (S10E24) 

Obraz furt existuje! Smál jsem se snad celou dobu. Skvělé! A ten konec! Jsem fakt myslel, že se s ní jede rozejít a pak zpět. ()

Akceptace nabídky k sňatku (2017) (S11E01) 

Joo, zasmál jsem se, ale doufám, že budou i lepší díly. A doufam, že v téhle sérii už takový cliffhanger, ve kterém se příští rok bude pokračovat, nebude. ()

Nerozvážné interview (2017) (S11E02) 

Tentokrát jsem se tak dobře nebavil, snad se příště i zasměju.. ()

Starosti s termínem svatby (2017) (S11E03) 

Lepší než minulé díly, občas jsem se uchechtnul. A ten konec byl vyloženě boží :D ()

Účinné formy sbližování (2017) (S11E04) 

Bomba díl, smál jsem se celou dobu. Bernadette je vážně boží...škoda, že o manželovi nemá tak valné mínění. To mi připomíná mě :D ()

Reputace v sázce (2017) (S11E07) 

Zasmál sem se a Rajovi bych to přátel, ale ten konec s Bertem byl dost nechutnej :D ()

Tesla kontra Edison (2017) (S11E08) 

Tady jsem se smál zase hodně, takže podruhé plný počet. Doufam, že Rajovu nabíječku ještě budem potkávat. A Bernie je pořád strašně roztomilá. ()

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama