Reklama

Reklama

Recenze (9)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní jihokorejský thriller. Výtky bych tak jako někteří další hodnotící směřoval k jeho druhé polovině, která sice oplývá tou zmiňovanou Saw-like špinavou atmosférou, ale dějově nijak nepřekvapuje a celý v zárodku zajímavě se jevící příběh tak kvůli ní v podstatě vyšumí do ztracena. PS: Onen v polovině stopáže odhalený zvrat přišel tak strašlivě průhledný jenom mně? Od jistého momentu bych na něj vsadil snad všechno, co mám. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Black house mě rozhodně potěšil, po první nudné prokonverzované polovině o ničem přišel Masakr jako blázen,kde se hlavní protagonista doslova ŘEZAL se záporákem,čím to jen šlo.. Slušný thriller s perfektní kamerou, detailními záběry, úžasným gore, uspokojivým bodycountem a s nevšedním záporákem.. Jsem mile překvapen.70% ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Určitě jsem se nenudil, tedy dokud na mě tvůrci filmu předčasně nevychrstli s hlasitým šplouchnutím první obrat, který do té doby solidní murder thriller táhne do bažin průměru. Nadcházející děj i přemety plavou v kalné vodě už jen očékávatelným směrem a přestože se film vytasí s hnusnou stylizací á la Saw, lehká pachuť z promarněné příležitosti nevyprchá. Netvrdil bych jako kolega Sysel, že je Black House tak špatný, ale přinejmenším rozpačitý. Co mu nelze upřít, jsou slušný vizuál, kamera a počáteční premisa. Jen to ještě chtělo najmout dobrého scénáristu. ()

Chejpao odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale bez !!!SPOILERŮ!!! se tentokrát neobejdu. Tohle je přesně ten případ, kdy je film natolik špatný, až je nechtěně komický. Pajdavá ženská se kymácí se sekerou v ruce (neviděl autor Studnu?) a dva zdraví lidé, z toho jeden muž, se klepou strachy pod stolem či kde, místo aby ji nakopli a utekli - scéna, při které opravdu napětím nedýcháte. Zbytek filmu nevypadal o moc lépe, pro mě těžké béčko. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Priznám to, na Black House som sa dosť tešil. Sľuboval totiž hutnú dávku psychoteroru, teda niečo iné než sme u štandartných kórejských copy&paste hororoch zvyknutí. Až po prvý zvrat niekde do polovice filmu to vcelku fungovalo, potom sa však všetko zvrtlo na klasický slasher. A to ten typ, kde killerovi nevadí niekoľko bodnutí, popáleniny, vypichnutie oka a napriek problémom s pohyblivosťou sa dokáže doslova teleportovať. Herecký ansámbl tiež neni bez problémov. Zatiaľ čo Jeong-min Hwang v hlavnej úlohe zakríknutého poisťováka exceluje, s jeho náprotivkom je to horšie. Vďaka svojej malej výške a sploštenému ksichtu je Shin-il Kang takmer výhradne obsadzovaný do úloh blbečkov pitvoriacich sa pred kamerou. Jeho výkon je nanešťastie podobný aj v Black House, preto som ani chvíľu neveril jeho postave buranského maniaka. Nenudil som sa, sklamanie bolo však značné. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama