Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní... na tehdejší dobu... pohádka o mladé Pařížance, která má všechno, na co si lze jen vzpomenout. Je krásná, mladá, žádoucí, chytrá a navíc dcerou předsedy vlády. Jediné, co nemá, je srdce muže, o kterém si myslí, že ho miluje a že je smyslem jejího života. Je zvyklá dostat vše, co si zamane, a její drzost nezná mezí. Onen vyvolený Michel, šéf kabinetu jejího otce, se rozmarům mladé dámy srdnatě brání. Ale když ji najdou v jeho posteli, svatbě se nevyhne. Vzhledem k jeho pověsti mu nikdo neuvěří, že je v tom zcela nevinně. Pak teprve začíná pravé martyrium a skutečné sbližování obou partnerů. Mladičké Brigitte Bardotové dal příležitost v téměř vaudevillové komedii Pařížanka režisér Michel Boisrond. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Něco podobného jsem čekal. Francouzi, pokud chtějí, umějí natočit naprosto prázdný typ filmu, ve kterém se většinou jen mluví na téma "kdo, kdy, s kým a proč", přičemž všechno ostatní jde (ne?)logicky stranou. Brigitte Bardot mi připomíná současné "běsnění" kolem Jennifer Lopez. Obě jsou krásné, ale špulení rtíků (a v tom druhém případě "perfektní zadeček") z nich herečky opravdu neudělají. Ztráta času, i co se kultu téhle blondýny týče. Příště budu s výběrem jejích snímků hooodně opatrný. 50%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Brigitte Bardot, už přes půl století starý sexsymbol tehdejší doby, je zde neskutečně přitažlivá a v roztomile vtipné komedii zaslouženě září. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Naivně romantická pohádka pro dospělé, Bardotová tu předvádí, jak špatná byla herečka, mimo svých vnad není schopna ukázat nic jiného. A to raději nemluvím o scénáři, všechny dějové peripetie jsou tak lehce předvídatelné... ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Postarší hvězda Charles Boyer na výminku a kouzelná Brigitte, která tentokrát zachraňuje manželství, seč se dá - neváhajíc využít svého neskutečného sex-appealu. To, že se přimotá i do svérázné hospodské "rvačky", je pak jen chutnou třešničkou na dortu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film kde to Brigitte Bardot sluší ještě víc než obvykle (to už snad ani nejde). Přidejte extravytuněnýho číšníka a film je na světě. Nic víc vám z něj totiž neutkví. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Asi tak 99% veškerýho humoru v týhle romantický komedii je založeno na nějakejch omylech a záměnách osob. Ze začátku to celkem pobavilo, ale když už si asi po dvacátý někdo někoho splet nebo zved telefon někdo jinej apod., tak mě to začalo dost nudit. Největšim kladem filmu je asi hezká Bardotka. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Nebýt Bardotky, tenhle film by zapadnul v zapomnění a nikdo nikdy by o něm neslyšel. Pro dnešní generaci už BB neznamená to, co pro tu starší. Docela by mě zajímalo výsledné divácké hodnocení před 50ti lety. :-) Pro mě to byla v celku příjemná komedie, ačkoli opravdu vtipných scén je spíš méně než více. Reálnost příběhu nula. Bardotová zahrála přesně to, co se chtělo. Kdo má rád dobovou módu, může se těšit na pěkné noční košilky 50. let. Jako nenáročná retro podívaná jistě potěší. 52% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Velice roztomilá blbůstka, která stojí za zhlédnutí. BB byla nejen krásná, ale i šarmantní. A díky tomu se dá dívat i na film podle prostoduchého scénáře Annette Wademant, aniž by to zanechalo šrámy na duševním zdraví divákově. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Veľmi prostoduchá, plytká komédia o mladej Parížanke, kde sa riešia problémy, ktoré sú pseudoproblémami. Pripadá mi to, akoby bolo treba natočiť film s BB a tak narýchlo napísali príbeh. Našťastie má film prijateľnú minutáž ( 80 min. ) a vcelku rýchle tempo. A skvelého akrobatického čašníka v jednej zo scén... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo moje šesté setkání s BB (včetně ... A BŮH STVOŘIL ŽENU) a z toho snad jen komedie MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD se mi skutečně líbila. Ty umělecky ambicióznější a kritiky oceňovanější filmy natočila BB až v 60.- tých letech a z nich jsem zatím neviděl ani jeden. Takže asi v tom to bude. ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Skvělý Charles Boyer a dokonalý číšník přidávají filmu jednu hvězdičku... Ale přiznám se, že Brigitte mi nikdy až tak nádherná nepřišla. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Úsměvná záležitost a příjemná oddechovka, Brigitte Bardotová v roli zhýčkané dcerky okouzlující a podmanivá, to její řešení vzniklých problémů mě upřímně pobavilo, to přiznávám.. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná a povedená komedie - Brigitte je zde na vrcholu krásy a dokonce se na několik sekund stane aktérkou nelítostné rvačky. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Roztomilá vtipná komedie. Nečekejte od toho nic úžasného a budete mile překvapeni. Je to zkrátka taková romantická oddychovka- při které se člověk nenudí tak jako při mnohých novějších podobně laděných filmech. ()

linger 

všechny recenze uživatele

Niezeby som bola na zeny, ale Brigitte je fakt najkrajsia herecka dob sucasnych aj minulych! Jej filmy bohuzial obecne nestoja za vela, ale tento je vynimkou, naozaj prijemna romanticka komedia s francuzskym sarmom. Ta piata hviezda je za BB, priznavam. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Děj nic hlubokého (kdo by to tu také čekal), ale na to, že byl film natočen v roce 1957, to je podivuhodně svěží a vlastně opravdu i vtipné. A Brigitte je prostě přírodní úkaz. I kdyby děj nestál za nic, stejně by film zasloužil toto ocenění, už kvůli příjemné podívané na záběry s ní. ()

Reklama

Reklama