Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní... na tehdejší dobu... pohádka o mladé Pařížance, která má všechno, na co si lze jen vzpomenout. Je krásná, mladá, žádoucí, chytrá a navíc dcerou předsedy vlády. Jediné, co nemá, je srdce muže, o kterém si myslí, že ho miluje a že je smyslem jejího života. Je zvyklá dostat vše, co si zamane, a její drzost nezná mezí. Onen vyvolený Michel, šéf kabinetu jejího otce, se rozmarům mladé dámy srdnatě brání. Ale když ji najdou v jeho posteli, svatbě se nevyhne. Vzhledem k jeho pověsti mu nikdo neuvěří, že je v tom zcela nevinně. Pak teprve začíná pravé martyrium a skutečné sbližování obou partnerů. Mladičké Brigitte Bardotové dal příležitost v téměř vaudevillové komedii Pařížanka režisér Michel Boisrond. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Něco podobného jsem čekal. Francouzi, pokud chtějí, umějí natočit naprosto prázdný typ filmu, ve kterém se většinou jen mluví na téma "kdo, kdy, s kým a proč", přičemž všechno ostatní jde (ne?)logicky stranou. Brigitte Bardot mi připomíná současné "běsnění" kolem Jennifer Lopez. Obě jsou krásné, ale špulení rtíků (a v tom druhém případě "perfektní zadeček") z nich herečky opravdu neudělají. Ztráta času, i co se kultu téhle blondýny týče. Příště budu s výběrem jejích snímků hooodně opatrný. 50%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Brigitte Bardot, už přes půl století starý sexsymbol tehdejší doby, je zde neskutečně přitažlivá a v roztomile vtipné komedii zaslouženě září. ()

Reklama

Petkon 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a zábavná komedie s Brigitte, která se zamiluje do sukničkáře a aby zachránila manželství a přinutila manžela žárlit, předstírá vztah s princem, který je na návštěvě se svou chotí v Paříži. Jako vždy krásná a okouzlující Brigitte Bardotová, na niž je radost pohledět... Zábavné je, že ve filmu se rovněž jmenuje Brigitte, že by nějaký skrytý význam? Miluji filmy s touhle hereckou legendou. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Veľmi prostoduchá, plytká komédia o mladej Parížanke, kde sa riešia problémy, ktoré sú pseudoproblémami. Pripadá mi to, akoby bolo treba natočiť film s BB a tak narýchlo napísali príbeh. Našťastie má film prijateľnú minutáž ( 80 min. ) a vcelku rýchle tempo. A skvelého akrobatického čašníka v jednej zo scén... ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Nebýt Bardotky, tenhle film by zapadnul v zapomnění a nikdo nikdy by o něm neslyšel. Pro dnešní generaci už BB neznamená to, co pro tu starší. Docela by mě zajímalo výsledné divácké hodnocení před 50ti lety. :-) Pro mě to byla v celku příjemná komedie, ačkoli opravdu vtipných scén je spíš méně než více. Reálnost příběhu nula. Bardotová zahrála přesně to, co se chtělo. Kdo má rád dobovou módu, může se těšit na pěkné noční košilky 50. let. Jako nenáročná retro podívaná jistě potěší. 52% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama