Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben je plachý třináctiletý chlapec. S rodiči se právě přestěhoval do Kanady, ale v novém prostředí pro něj není zrovna jednoduché zapadnout. Naštěstí má Finna, nejchytřejšího psa na světě, s nímž není nikdy sám. Jednoho dne se však stane něco neuvěřitelného. Finn náhodou vběhne do vědecké laboratoře a stane se obětí šíleného experimentu. Promění se v člověka, jenže jeho psí duše mu zůstane. V lidském těle natropí spoustu lumpáren a dostane sebe i svého pána do legračních situací. Začne Bena učit jak správně čapnout frisbee jako pes a také najít tu správnou smečku, aby už nebyl tak osamělý... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo už sa len dá čakať od nízkorozpočtového, kanadského, komediálneho, rodinného filmu pre deti a mládež, v ktorom sa vplyvom náhodného vedeckého experimentu zmení pes neurčitej rasy na nesympatického, brčkavého teenagera? Pes Finn, ktorý sa premenil na človeka. Puberťák s dušou a správaním psa, ktorý pomôže svojmu mladistvému páničkovi Benovi sa zaradiť do kolektívu. "Ten puberťák je pes!" (Finn of the Fly). Takže čo od toho čakať? Nič moc. Len jednoduchú, prostoduchú, infantilnú zábavu pre deti. ** ()

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Zezačátku mi pár věcí přišlo docela trapných. Prostě docela nuda, pár nelogičností, všechno strašně jednoduše udělaný... Nic, u čeho byste si řekli, že se nemůžete dočkat až se to rozjede. Kluk na to, že je jeho pes člověkem přijde podivně... Vždyť ten pes byl chytrej a slušně vychovanej a najednou najde doma všechno rozkramařený? Taky bych několik scén vyměnila a to si řeknu u málokterýho filmu, že mě napadne něco ještě lepšího a vtipnějšího. Ale pak, když se to "rozjelo", tak jsem se dokonce zasmála. Pak už se člověk začal podobat chování toho jeho psa a bylo to trochu důvěryhodnější než od začátku. Pár scének bylo fakt vtipných (první stolování, nebo jak si doběh pro noviny). Jinak prostě takovej průměr. A hráli tam divný lidi, nemůžu si pomoct :)) ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

K tomuto snímku budu poměrně stručný : Létající Finn je příběhem o přátelství, věrnosti a o učení se důvěřovat svým instinktům. Snímek je dobrou komedií zaměřenou na rodinné publikum. Závěr hodnotím zlatým středem *** ()

Reklama

Reklama