Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Její erbovní rolí byla Viktorka v televizním zpracování Babičky. Libuše Geprtová odešla navždy před dvěma lety. Rodinnou historii poznamenala brzká úmrtí na onkologická onemocnění, ani jí samotné se tento osud nevyhnul. Byla nekompromisní a nedokázala se podbízet. Pečlivě střežila své soukromí a citový život soustředila na jediného syna. Režisér Tomáš Kábele přisoudil příběhu o ní název Tiché kroky. Jakoby tím chtěl dát najevo všechno to, co přes temperament a exhibicionismus hereckého řemesla zůstalo většině lidí utajeno. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Chrysopras 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistě zajímavá dáma nejen hereckým projevem. Je dobře, že si ji díky tomuto cyklu můžeme připomenout. Zaujala mě i zmínka o Strašnicích, ve kterých jsem se ale začal pohybovat až o rok později, takže jsem neměl tu čest... ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Živelná Libuše Geprtová, jednoznačně jedna z našich nejkrásnějších hereček, ztvárnila nezapomenutelně Viktorku v televizním zpracování Babičky od Božky, ale jinak se jí hlavní a jiné výrazné role před kamerou, pro mě zcela nepochopitelně, spíš vyhýbaly, takže její doménou byla prkna, co znamenají svět. Ale jinak je to celkově dost smutný příběh. 6/10 ()

Reklama

Reklama