Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?  Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že to produkuje Sandler, začal jsem se i těšit. A nakonec jo, podobně debilní humor, který není trapný proto, že se nepovedl, ale je trapný proto, že má být trapný, mám docela rád. Jako celek to sice moc nefunguje, ale určité scény a vtipy jsou hodně fajn. A zhulený Justin Long je skvělý. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Filmy z produkce Adama Sandlera mám celkem rád - člověk se u nich příjemně zrelaxuje a vůbec nevadí, že to jsou většinou jen brakové komedie na jedno použití. Strange Wilderness má ale jeden zásadní nedostatek: chybí humor. Vtipných scén je děsně málo, pořád se žvaní a žvaní, pak se někam cestuje, do toho nějaké prostřihy na záběry ze zvířecí říše, kdy na jednu dobrou hlášku připadne 10 nezábavných... A hlavně: film vůbec nevyužívá jak komediálního talentu Jonaha Hilla a Justina Longa, tak ani krásu Ashley Scott. Hvězdu za scénu se pštrosem a za závěr s yettim. ()

Reklama

CjKukis 

všechny recenze uživatele

Opět se setkáváme s potrhlou partou lidí hrajících převážně pod firmou Happy Madison, kde jak už je zvykem vymýšlet neuvěřitelně ulítlé komedie. Teď si vzaly dokonce na paškál už i zvířata a povedlo se to neskutečně dobře. Banda naprosto neschopnej filmařů a jejich neuvěřitelná cesta za Big Footem a jejich naprosto nefalšováná a a šílená show. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě fakt dostalo. Jó, vím, bylo to trapný a okatý a nechutný a točený místo v džungli v jakýmsi skleníku, ale to je jedno, protože hlavně to bylo UJETÝ!!! Nejvíc mě bavily ty komentáře k těm jejich dokumentárním scénám, chch. Prostě z těch hlášek by se jeden zesral, protože fakt byly vtipný. Gagový humor se taky konal, ale sežral jsem jim to aji s navijákem na žraloka. To se prostě musí vidět, proto tady ani nenaznačím jedinej fór, co se tam stane, chch. Klidně skouknu znovu! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

S hodnocenim jsem hodně váhal, s přehledem bych tomu moh dát odpad, na druhou stranu tam je pár hodně povedenejch vtipů (,,Tyhle ryby sežraly Dicka? A my žereme tyhle ryby. Neni to, jako bysme žrali Dicka?" :), které jsou právě tak akorát trapný, že to je ještě vtipný. Nudné pasáže tu v podstatě nejsou, kromě úvodního telefonátu, takže ani v tomhle problém neni. No, třeba na to někdy kouknu znova a přikloní se to na jednu stranu, ale zatim je to tak nějak průměrná komedie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Přestože byl film natočen už v listopadu 2005, byl vydán až v únoru 2008. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama