Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?  Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (111)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $6,575,282Tržby Celosvetovo $6,964,734Tržby za predaj DVD v USA $8,892,642 //počet predaných kusov 464,439 ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

TO BYLA KOMEDIE??? PROBOHA, TO BYLA TRAGEDIE !!!!!! Přesněji řečeno "SHIT". To byl tedy děs! Žádná humorná scéna, pouze stupidita, ..... film, který bych si znovu nepustil ani za milion korun!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecne brutalni masakr, takovou rezbu jsem fakt necekal. Hlavni particka je skupina totalne vymletejch dementu, kterejm nedela problem smat se umirajicim, neskutecne sproste mluvit, pripadne blejt na zvirata, ale zvladaj to takovym zpusobem, ze to je skvele vtipny. Jinak samotnej pribeh je na komedii tohohle typu nadprumernej, ma svih, neustale se neco deje a diky stopazi nakejch 85 minut ani chvily nenudi. A obcas tvurci vypali tak nehorazne gigantickej for, ze se clovek smeje jeste pet minut pote, jako treba vtip s Dickem, s krocanem, s piranema, s Yettim a podobne, z toho sem fakt nemoh. Sice to na cistejch 5* neni, ale jelikoz jsem se fakt skvele bavil od zacatku do konce, film se nesnazi o nakou korektnost a s nicim se nesere a protoze ty brutalni dokumenty, co toci, bych snad i sledoval a to me dokumenty nezajimaj, tak je dam. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Totálna prdel. Ďalší zhúlený film, tentokrát však obklopený zvieracou ríšou a v niektorých scénach svoju originalitu scenára aj celkom slušne využíva (Dick, pirane, obesený Yeti). Je to však totálny 'crazy shit' béčkovej kategórie a akékoľvek triezve prirovnávanie k nadpriemeru tu nie je možné. Len subjektívny pocit z dobrej zábavy. A ten pocit bol kvalitný. 70%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná výprava televízneho štábu do juhoamerického Ekvádoru s cieľom zachrániť upadajúcu reláciu "Škandály zo života zvierat". Neúspešný moderátor Peter Guake a jeho podarení spolupracovníci chcú natočiť exluzívne zábery Yettiho. Majú zaručené informácie, kde ho hľadať. Jednooduchá, nevýrazná, americká komédia. Naťahovanie penisu, orálny sex od moriaka, báchanie do gulí, či zvracanie žralokovi do papule ma moc nepobavilo. ** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavá kravinka, která je sice celá šílená a ten námět je opravdu neotřelý, ale bohužel ne vždy se vtípky v tomto filmu z mého pohledu strefily zrovna do černého. Takže zatímco některé scénky a vtípky jsou prostě geniální (např. piraňa k večeři nebo pštros v rozkroku), tak některé vtípky mi přišly spíše trapné (např. jeden z hlavních hrdinů přiznávající se, že je alkoholik). Ale čím rozhodně tahle komedie disponuje, to je opravdu zajímavý, kvalitní, neotřelý a originální námět, založený na záchraně jednoho skomírajícího televizního pořadu. Určitě nelituji toho, že jsem se na film podíval, protože dokázal pobavit a díky stopáži jen něco lehce přes 80 minut to i docela rychle a příjemně uteklo. Steve Zahn je v komediálních rolí vždy naprosto dokonalý a ani v tomto případě nenechal nic dlužno svým komediálním hereckým kvalitám, ostatní zúčastnění ho pak brilantně doplňují. Pokud bych to měl nějak uzavřít, tak rozhodně musím konstatovat, že tato výprava do Jižní Ameriky za yettim stála za to a až na pár trapných fórků to byla docela příjemná podívaná, se kterou jsem rád strávil svůj čas a o které si troufám tvrdit, že na ní jen tak nezapomenu. Váhal jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami, je to někde přesně mezi, a nakonec v tomto případě uděluji tři hvězdy, ale rozhodně jsou to lepší tři hvězdy, tedy 70%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie o jedné divné výpravě za Yettim. Justin Long věčně hulí, Jonah Hill má pořád blbý keci, Ashley Scott to docela sluší a Steve Zahn rozhodně nic nezkazí. Celý to navíc hodně rychle uteče. Śkoda jen některých trapných scén (natáčení s Yettim, konec se žralokama), které to docela kazí. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani poriadne neviem, prečo som sa do tejto "komédie" pustil. Pravdepodobne preto, len v ňom hrá veľa hercov s celkom kvalitného, i keď tiež troch primitívneho Októberfestu, čo sa mi páčilo. Tu sa k partií ešte pridal aj Jonah Hill. Treba však napísať, že tento druh komédie rozhodne nemusím. Nefunguje nič, nikomu nefandíte, nikto vás nebaví, nikto neoslňuje herectvom, hudba snímke nepomáha, o deji radšej pomlčme a Bčko smrdí na hony. Ak ešte len zvažujete zhliadnutie tak hľadajte ďalej niečo iné. (28.11.2021) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na absurdnú dementnosť á la obdobný Sasquatch Dumpling Gang, no dočkal som sa len jedného hodinu a pol dlhého kŕču. Steve Zahn je jednak mizerný komik, no réžia domrvila aj tých pár vydarených vtipov. Bohužiaľ ani inak osvedčení Jonah Hill a Justing Long toho veľa nepredvádzajú. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

U některých scén jsem skoro brečel smíchy. Tenhle humor já fakt žeru. Škoda, že v žádných novejších komedií už se skoro takový absurdní humor neobjeví. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že to produkuje Sandler, začal jsem se i těšit. A nakonec jo, podobně debilní humor, který není trapný proto, že se nepovedl, ale je trapný proto, že má být trapný, mám docela rád. Jako celek to sice moc nefunguje, ale určité scény a vtipy jsou hodně fajn. A zhulený Justin Long je skvělý. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

SKANDÁL!!.....Proč tohle vzniká, mě tyhle "vyhulené" komedie prostě nic neříkají. Možná, kdybych si zkusil ubalit, tak bych se bavil, ale v "nezhuleném" stavu jsem to nedal. Namísto smíchu jen křečovitý výraz a to by u komedie být nemělo, ne?? I když vtípek s dálkovým ovlačem byl dobrej a za to ta jedna*. Jinak oběšenej Yeti, krocan, žralok atd..mě vážně nebraly. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Filmy z produkce Adama Sandlera mám celkem rád - člověk se u nich příjemně zrelaxuje a vůbec nevadí, že to jsou většinou jen brakové komedie na jedno použití. Strange Wilderness má ale jeden zásadní nedostatek: chybí humor. Vtipných scén je děsně málo, pořád se žvaní a žvaní, pak se někam cestuje, do toho nějaké prostřihy na záběry ze zvířecí říše, kdy na jednu dobrou hlášku připadne 10 nezábavných... A hlavně: film vůbec nevyužívá jak komediálního talentu Jonaha Hilla a Justina Longa, tak ani krásu Ashley Scott. Hvězdu za scénu se pštrosem a za závěr s yettim. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Laciné, chabé, ubohé. Já fakt nevím, co se mnou je, že jsem si to zase udělala. Zase jsem si pustila něco, o čem jsem dopředu věděla, že mě to akorát otráví.. Asi ta zvířátka v názvu mě obměkčila, ale byla to chyba. Je to jen jednoduchý, fekální a humusácký humor.. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

To byl děs a hrůza vydržet aspoň pár minut to sledovat. Jak někomu kdo to napsal , točil a v tom i hrál , tento film může připadat vtipný? Je to nehorazně nevtipná , trapná a místama až nechutná komedie. Musel jsem to chvílema i přetáčet , protože to se nedalo. Herci jsou příšerní a buď přehravají anebo hrají jak tvrdý Y. Hlavní motiv je natočit Yettiho , pominme fakt , že během celého filmu je tam trhlin ve scénaři (Yetti v Ekvádoru? , Pygmejové v Ekvádoru?) tak se těšíte aspon co se bude dít s Yettim. Jenže oni doslova tu scénu odstřelí a opět je tu snuška trapnosti! Já být Sandlerem tak postřílím všechny co tento film mají na svědomí a hercům bych zaplatil skutečný výlet do Amazonského pralesa. Protože tohle bych neprodukoval ani kdyby mi slíbily , že natočí skutečného Yettiho. Lepší výlet za Játym si lidi najděte u Járy Cimmrmana ve hře Dobytí Severního pólu. Toto je ztrata času . Raději jsem měl hodinu koukat do zdi!! ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasné, nudné, nevkusné, vulgárne a fekálne. Tento film bohate prevyšuje nároky na odpad. Steve Zahn neskutočne nesympatický herec. Videl som asi polovicu, aj to s vypätím síl. Škoda času a peňazí. ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Z potenciálně nenáročný a odpočinkový komedie se vyklubala nuda nuda šeď šeď, u který si neoddychnete a nepustíte všední starosti života z hlavy, protože budete netrpělivě povzbuzovat časojezdík na jeho cestě k závěrečným titulkům a spílat si, že jste se radši neučili informační a komunikační sítě, ze kterých zejtra skládáte zkoušku... pár dobrých momentů, ba i velmi poskrovnu těch skvělých (viz diskuze) se vyskytne, ale to přece v každý, i sebeblbší, komedii. 50% --- ono by si to možná i zasloužilo ty tři hvězdy, viděno when high, s kamarády, ale některý momenty byly tak moc WHAT THE FUCKING FUCK?!, že je prostě odmítám dát. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Zvláštna komédia...určite si pomyslíte po pozretí tejto "uletenej" komédie, kde buď sú všetci na hlavu, alebo fetujú ostošesť, najmä Justin Long, ktorý ma prekvapil svojou prefetovanosťou, Steve Zahn, ktorého humor asi nikdy nepochopím, potom je tam ďalej Ashley Scott, na ktorú sa výborné pozerá (ako vždy), Robert Patrick má síce najmenej času, ale je opäť najlepší a ešte je tu Jonah Hill....úloha "buddyho" mu pasuje. Ináč je tento film akousi paródiou na prírodopisné dokumenty, ale asi som mal málo čiar pri filme, alebo som si to nevšimol režisérov zámer. P. S. Produkčná spoločnosť Adama Sandlera - Happy Madisona dala trochu svojho humoru do tohto filmu, je to vidieť... ()

Reklama

Reklama