Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď zlyhajú všetky dostupné a legálne spôsoby, presadzované medzinárodnou diplomaciu, nastáva čas na... Povedzme, že alternatívny, o čosi tvrdí spôsob „vyjednávania“! To v preklade do civilnej reči znamená, že kompetentní vyšlú na tajnú misiu svojho najlepšieho muža, ktorým je v tomto prípade agent Neil Shaw (Anthony „Treach“ Criss), ktorého úlohou je nájsť a zlikvidovať skupinu severokórejských teroristov skôr, než sa im podarí získať a odpáliť atómovú bombu! Nanešťastie sa však táto akcia nečakane zvrtne a skončí sa krviprelievaním – pri pokuse zachrániť atraktívnu Sun Yi (Sung Hi Lee) sa totiž Shaw dostane do krížovej paľby a... Následne sa v dlhočiznom zozname policajne hľadaných kriminálnikov vyhupne na nepopulárnu prvú priečku ako hlavný podozrivý z vraždy! Ak chce z tejto šlamastiky vyviaznuť živý a nájsť teroristov ešte predtým, než odpália bombu na mierovom summite Spojených národov, nesmie nikomu veriť a spoliehať sa môže len sám na seba, svoje výnimočné znalosti bojových techník a nemilosrdný zákon... Svojich železných pästí! (TV Markíza)

(více)

Recenze (12)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónov║ Bezvýznamné béčko, kde nič nezaujme a všetko sa nesie v odbitej povrchnosti, vrátene súbojov a akcie. /10%/ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Sice první dva díly se Snipsem nesnášim, ale já se na ten třetí díl nějakým úchylným zbusobem těšil. A byl jsem mile překvapen. Je to béčko jak svin, s tupou akcí a ještě tupějšíma fightama, ale i přes tyhle "maličkosti" mě to docela bavilo.. i kdyz stojí za hovno tak akce tam je teda víc než v obouch předchozích dílech dohromady, příběh jednoduchej a hlavně Treach mi přišel na to jak ho neznám docela cool týpek, hlavně mě dostalo jak tam stojí uprostřed přestřelky s kvérama v obou rukách, střílí a ani se nekreje.. jo ty akční scénky tam byly fakt směšný, ale aspon se tam něco dělo, a dalo se na to koukat narozdíl o těch předchozích unuděných ukecaných hovnech co si na něco strašne hráli..SNAJPSI fakt si mi tam nechyběl. ()

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele MickeyStuma neberte vážně. Protože tohle má do minimálně podprůměrného akčního filmu dost daleko. 0/10 ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách rutinní a plné klišé. Když v telce nic nedávají, koukat se na to dá, ale ať proboha někdo nečeká, že bude děj dávat nějaký smysl. ()

mab 

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Záplatka, zvukové efekty, důvšryhodnost postav. Připadlo mi to jako australský televizní film. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Politické peripetie pokračují a to tentokrát v daleko akčnější režii, než byl koncipován předchozí snímek. Tvůrci se vyvarovali nudného začátku druhého dílu a ihned začali akcí, která nám ukazuje, jak to vlastně bude celé vypadat. Scénář je opět zpracován velice dobře. Napínavá atmosféra se drží po celou stopáž a tak diváka nenechá na pochybách. Pokud kromě akce, kterých tu je opravdu dostatek, sleduje také děj. Wisleyho Snipese vystřídal Treach a vůbec za ním nezaostává. Jen mi vadí, že v českém dabingu má stejný hlas jako Snipes. Pravda, jedná se o stejnou postavu, ale přeci jen by to mělo být i hlasově odlišeno. Jako v originále. I tak se opět jedná o kvalitní akční snímek, ke kterému se rád v budoucnu vrátím. ()

Desmi odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle ubohej akčňák už snad zase dlouho neuvidim. Ty trapný kecy a příšerný herecký výkony nezaslouží fakt ani špetku uznání.. A ty bojovný citáty? Fakt vrchol trapnosti a nevkusu. ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Docela koukatelné ale musím říct že je to nejslabší z celé série a hlavně to bude tím že tam chybí Snipes takže dávám 45%. ()

medabebe odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší film poslední doby co jsem viděl. Vše předvídatelné, herecké výkony mizerné, děj nudný. ()

Reklama

Reklama