Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Venkovská díra, podivný polda, mrtvé dívky. Když zde náhodně musíte zastavit, protože vás náhodně nabouralo cizí auto a ujelo, nečekají vás příjemné zážitky, zvlášť když se ubytujete v podivném motelu smrti. (honajz)

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to variácia na Motel smrti, ale bohužiaľ suchá, ťažkopádna a nudná. Hlavná hrdinka je síce pekná, ale neskutočne nesympatická. Vkuse sa len zlostila, frflala a na niečo sa sťažovala, no ja mať takú manželku, tak ju pošlem asi viete kde. Neodporúčam, aj keď pozerať sa to celkom dá, atmosféra je žiaľ nulová. Ináč komédia to teda určite nie je, len čistý thriller. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Je to síce iba lacnejšia obmena Motelu smrti, alias Vacancy (2007), ktorá ho z 80% kopíruje a k tomu pridáva zopár nepotrebných vychytávok navyše, ale prekvapivo ma to celkom bavilo a nenudil som sa. Tempo je trochu rýchlejšie a celkovo je to akčnejšie, no objaví sa aj viacero napínavých scén a tú komédiu, ktorá tu je uvedená v žánrovom označení by sa zrejme zišlo prepísať na horor. David James Elliott (zo seriálu JAG) bol do hlavnej úlohy vybratý vhodne a je kladným bodom tohto "remaku". Naproti tomu prítomnosť Michaela Madsena je v tomto prípade trochu zvláštna a aj vcelku krátka, + jeho scény väčšinou pôsobia ako dotočené pomimo, i keď mi to nejak nevadilo. Pokiaľ sa vám páčil Motel smrti a chceli by ste si ho pozrieť v trochu inom prevedení, tak tu môžete byť na správnej adrese. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Teror v motelu s sebou přináší opět další variaci na téma "lidé jedou autem do..." spolu s "zábava zhovadilých vidláků." Místní obyvatelé se nudí, nemají do čeho píchnout a tak se rozhodnou "pobavit se" na mladistvém páru, který tudy projíždí. Důmyslnou taktikou, do níž je samozřejmě obsazen "zlý šerif" je lapí do pasti, z níž není úniku. Daný páreček je výstavním příkladem, který se do podobných laciných filmů ideálně hodí. Ona: tuctová blondýna, která neustále něco mele a do svého protějšku furt něco hustí. Výčitky, obviňování. On: Snaží se být v klidu a zachovat chladnou hlavu. Jenže každým dalším projevem si to kazí a jeho tuctová blondýna začíná být s každým jeho pokusem nastálou situaci uklidnit, hodně rozrušená. Divák tak z jejich vztahu nabyde dojmu, že zřejmě procházejí partnerskou krizí. V tomto případě je právě banda místních buranů tím pravým, co je opět stmelí dohromady:) Michael Madsen zde má velmi zanedbatelnou roličku, takže pokud jste se na film začali dívat jen kvůli němu, je možné, že ke konci už začnete usínat. Ve filmu nepobyl dohromady snad ani dvacet minut. Nakonec byl film sledovatelným, ale zhruba půlhodinku před koncem se mi začaly zavírat oči a už jsem to nedala:) "Proč Vám to tak dlouho trvalo?!" - "Díky, že jste dorazil." :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Motelem smrti tu je, ale tenhle film dojíždí na to že se snaží být něco víc. A strašně se mu to nevede. Prvky terorizování tu naprosto nefungujou a působí strašně směšně. Navíc celej děj je pěkně na prd. Herci chodí "nepříběhem" kterej je fakt k pláči a nudí až k smrti. Jakkákoliv akce je zabitá díky hlavní hrdince která umí fakt prd. Ani utíkat se nezmůže. Ale počkat..... Máme tu přece Faheye a Madsena. Čekal jsem něco víc když uvidím tyhle dva pohromadě ale ne. Dostal jsem leda pěkný prd, nudu a jedno klišé za druhým. Strašně zabitej film. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Televizní remake Motelu smrti, s Madsenem a Faheym na ozvláštněnou. Aby toho nebylo málo, máme tu ještě urban legend "nezastavuj na venkově cizincům, které neznáš". Kameraman by měl chtít vrátit peníze za ten jednodenní kurz, jak držet kameru, nic ho nenaučili. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Celkem pekny holky (reziser se zrejme potrpi na blondyny) a docela snadno stravitelna beckova podivana i kdyz plna stokrat ohranych klise. Michael Madsen si ale moc nezahral. ()

Reklama

Reklama