Reklama

Reklama

Skyfall

Trailer 3

Britská tajná služba MI6 se ocitá v nelehké situaci, ze základny v Turecku byl ukraden harddisk se seznamem agentů. Agent 007 James Bond a jeho kolegyně Eve se pokusili lupiče zadržet, Bond byl však během akce postřelen a zmizel neznámo kam. Šéfce MI6, M, nezbývá nic jiného než prohlásit Bonda za mrtvého. Nový předseda bezpečnostně-zpravodajského výboru Mallory je situací silně znepokojen; nejedná se totiž o první případ krádeže seznamu tajných agentů. Podle něj je načase, aby M odešla do důchodu a byla nahrazena někým schopnějším. M se ale do penze rozhodně nechystá. Cestou z ministerstva M zjistí, že se někdo naboural do systémů v hlavní centrále MI6 a snaží se dešifrovat ukradený seznam. M spěchá zpět do centrály, vtom celá základna MI6 exploduje. Útočník neměl v plánu zabít M, chtěl však, aby viděla zkázu svého úřadu. M je odhodlána viníka najít a potrestat... Když se M vrátí z pohřbu svých kolegů, čeká na ni doma nezvaný host, a to Bond. Využil toho, že je považován za mrtvého, a užíval si svobodného života, nyní však usoudil, že ho tajná služba potřebuje, a rozhodl se přihlásit zpět do služby. Bond se na M zlobí, protože byla ochotná ho kvůli seznamu agentů obětovat. Bond je převezen asistentem M Tannerem do starých tunelů metra, kam byla přemístěna tajná základna MI6. Pokud Bond uspěje v testech, je M ochotná přijmout ho zpět... Tanner Bondovi prozradí, že útočníkem je někdo, s kým se M dostala v minulosti do konfliktu. M však tvrdí, že netuší, kdo seznam ukradl. Ve fyzických i psychologických testech Bond prošel, podle Malloryho však rozhodně není způsobilý vrátit se do terénu. Střela vyjmutá z Bondova těla zavede tajnou službu na stopu agenta Patrice, který má podle zdrojů ze CIA právě namířeno do Šanghaje. Bond obdrží od nového výstrojního důstojníka Q letenky do Šanghaje, pas, rádiovysílač a zbraň, která funguje pouze při identifikaci otisku Bondovy dlaně. Bond si počká na Patrice na letišti a pronásleduje ho uprostřed noci do kancelářské budovy. Tam na Patrice zaútočí, chce získat informace o seznamu, Patrice však umírá, aniž by cokoliv prozradil... Bondův souboj s Patricem sledovala skrz prosklenou stěnu protější budovy záhadná žena. V Patriceových věcech najde Bond žeton do kasina v Macau. Do Macaa přijíždí Eve, aby předala Bondovi zprávu: nový vlastník seznamu udeřil a odhalil identitu pěti tajných agentů. M nařídila agenty okamžitě stáhnout, tři z nich však byli zabiti... (TV Prima)

(více)

Recenze (2 691)

Vonter 

všechny recenze uživatele

Plus za velice neobvyklou bondgirl. Jinak se z Bonda stává úplně obyčejný akční film, ovšem s velkým rozpočtem a nějak z něj vyprchává to bondovství, ta jiskra, která jej odlišuje od ostatních. Klíďo si v hlavní roli umím představit Seagala, Rocka nebo Stalloneho a vyšlo by to nastejno. A to je u bondovky špatné, áno. Tím nechci říct, že se mi Craig jako Bond nelíbí, naopak. Jen je s jeho postavou zacházeno čím dál víc jako s Rambem. Casino Royale nasadilo laťku asi příliš vysoko a přehopsnout jí je úkol zřejmě nadlidský. Nebo ne? Tak snad příště. ()

LaCZik 

všechny recenze uživatele

Nový vítr do plachet pana Bonda, ale pozor to co tak skvěle fungovalo u Temného rytíře u Bonda nejde vůbec. Utahané, chvílemi vyloženě nuda. Snaha s Bonda udělat smrtelníka prostě nefunguje. Po filmařské stránce je film úchvatný, ale to je málo, strašně málo. Jedna hvězda navíc za nejlepší bond song ever! ()

pekkanik 

všechny recenze uživatele

Dal som si pár dní, aby trošku pohaslo prvotné nadšenie - a vravím (teda píšem), že lepšiu bondovku som nevidel. Zobraziť neporaziteľného agenta 007 ako človeka, ktorému to príliš nejde a má o sebe pochybnosti, aby to nevyznelo príliš gýčovito, tak to dokáže len macher. A Mendes tým machrom je. Stvoril nebondovského Bonda a ja som ani nedýchal. A keď nastúpil na scénu Javier Bardem, tak aj prípadné malé pochybnosti leteli von oknom. Koľko doterajších bondoviek obstojí z dramatického hľadiska? Zrejme ani jedna. Tu stačí jedna miestnosť a pár hercov a človeku zviera srdce, pretože už tuší, už tuší... ()

Danny11 

všechny recenze uživatele

Když se to vezme jako samostatný film, který nijak nesouvisí s kolekcí 007, tak je to velmi kvalitní film. Ale rozhodně se nedá zařadit jako pokračování 007, i když dějově sice ano. Ale z filmu už se vytratili prakticky všechny prvky na které jsme byly zvyklý z předchozích filmů. I když by tento film měl na plný počet hvězd, tak proto, že je tolik jiný než jiné "Bondovky" hodnotím "pouze" tak. ()

cooler 

všechny recenze uživatele

Velice vydařená Bondovka,která sází na napětí a pochmurnou atmosféru.Akčních scén je jen zlomek a ta nejakčnější je v úvodu.Písnička v titulcích je pěkná,Daniel craig zajímavě vážný a padouch v podání Javiera Bardema dost odporný.Jediné čemu nerozumím je neuvěřitelně velký rozpočet,který ve filmu znát určitě není. ()

katikka 

všechny recenze uživatele

Jednej veci som nepochopila a to, prečo musel bond skočiť na výťah a za jazdy visieť za ruku v lufte aspoň 20 podlaží, keď kľudne mohol počkať, kým sa nepriateľ nezvezie na dane podlažie a potom si privolať výťah. Predsa ten výťah bol odkrytý a zo vstupnej haly bolo vidieť na ktorom podlaží zastavil. Ale asi by sa nejaké odôvodnenie našlo :) Super soundtreck s úvodnými titulkami, napínavý dej počas celých 2 hodín. ()

Marwin3D 

všechny recenze uživatele

Tak.. tohle byla opravdu Tragédie s velkým T.. Nejhorší bond.. Úvodní honička strašná, absolutně neschopný agenti udělali z MI6 bandu ubožáků.. Tohle má bejt Elita anglický tajný služby??? Ian Fleming se po tomhle dílu musel chudák celej ošoupat, jak se otáčel v hrobě.. Čím by jsme ještě dnešní verbeži.. tedy mládeži udělali radost.. no mohli by jsme udělat novýho Q.. Ten vypadá, že se ještě před tejdnem pochcával.. a hlavně že to kódování vymyslel, když to pak všechno podělal.. debil.. Jediný co bond v tomhle díle dostane za vychytávky, je pistole s ledkama a super makro vysílačku, kterou agenti nosili v podpadku už v 60letech.. Takže nečekejte žádný vychytávky a už vůbec né honičky v super nabušených autech.. Jo a ještě by jsme mohli nechat chcípnout M, aby se nová generace poměla, místo ní tam píchnem Voldemorta (kterej byl jedinej sympatickej..). Hlavní záporák vypadal jako úchylnej transvestita a byl jedinej, kterýmu jsem fandil hned od začátku.. a hlavně jsem mu držel palce, aby konečně zabil Kreka, kterej tu je okouzlující jako zmutovanej krysopras.. To Connery a Brossnan.. měli NĚJAKÝ charisma a ty jejich hračky jim záviděl každej!!! Oni si snad opravdu myslí, že padnem na prdel z toho, že tam chlastá se škorpionem na ruce.. Pane bože.. jak tahle pí*ovina mohla vydělat přes miliardu dolarů, to nepochopim.. vlastně jo.. je to prostě Další James Bond.. toho prostě musím vidět!!! A konec filmu ho (to) určitě nezachrání.. Pošlete Kreka už do hajzlu a dejte tam Stathama.. ale ten by toho vocasa na začátku zmastil za 10sekund a pak už by vlastně film skončil.. ale tak zbytek by si mohl užívat se sexy kočkama (ne ty frigidy co byly ve Skyfallu), surfovat a jezdit ve sporťáku.. Určitě by se na to dívalo líp než na tohle.. Myslivce a M s baterkou nebudu radši ani komentovat.. Takže začátek pěknej 4* (písnička + intro) pak skoro 2h nudy a vopruzu (-2*), akce na konci ušla..(3*) ale ten to nezachrání.. takže 2*.. Strašný!!! P.S. = kdybyjste to pitomcí vydali jinak.. a jako thriller.. tak by to nevydělalo ani na rozpočet a já bych tomu dal 3*.. :o) Ale Bond je Ku*va James Bond.. a to je Ku*va nějakej pojem.. tzn.že by jste se měli snažit překonat další předchozí díly.. a né to takhle spláchnout do hajzlu.. ()

GalaktikHero odpad!

všechny recenze uživatele

To hovado, ja ho zabiju!! Bond, proč ste neřek u odvodu, že ste slepy jako patrona!?!?!? Tak toto bol totálny výsmech kultu, ktorý roky budovali legendy Connery, Dalton, Lazenby, Moore, Brosnan ! Už z obsadenia tohto J. Blonda mi je na blitie! Vyzera ako bezdomovec, nevie strielať, poserie čo chytí! Kedy konečne dostane poriadnu zbraň? So starým PPKčkom 9Br.C. proti automatickým Mlockom s dvojitými bubnovými zásobníkmi.... Walthrik je síce úžasná a dokonalá legenda stvorená predchodcami blonda, ale jeho súčasné nasadenie nezodpovedá potrebám a zbraniam konkurencie! To kurva ani omylem! A nový Q? Taký nedonosený a fóbiou z lietania trpiaci parchant sediaci v pyžame za NTB.... Degenerácia, rozpad, HNUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naviac sa to ťahá ako žuvačka na rifliach.... ()

alandy 

všechny recenze uživatele

I když všichni pochybovali o volbě Craiga jako Agenta 007, byla to skvělá volba, Skyfall je toho důkazem, výborné herecké znalosti využil naplno, je to pohledný herec vhodný do této role. Završení trilogie by chtělo víc akce než jen smrt M, z části to ale zachránil Ralpf Fiennes, který když se někde objeví, stojí to za to. Mohli si odpustit zbytečné tiché scény ale Bond je Bond, James Bond. ()

lordofrvhp 

všechny recenze uživatele

Moje první bondovka-sice kritizovaná kvůli svému „nebondovství“,ale velmi dobře napsaná.A Bardhemův záporák je excelentní. ()

LOUNAS 

všechny recenze uživatele

Mám rád Bondovky a ta je jedna z mych nejoblíbenějších. Akce, efekty, soundtracky všechno na dokonalé úrovni. Daniel Craig to hraje skvěle a všechny Bondovky s ním se už mnohem víc blíží realitě než ty předchozí a efekty jsou mnohem lepší, akce a přestřelky jsou napínavé. Soundtracky pěkně doplňují akční atmosféru. {hodnocení: 10/10} ⓛ➲ⓤⓝⓐⓢ™ ()

jerzy1976 

všechny recenze uživatele

Nevím no...kdyby to byl další díl třeba Bourna, dám **** (pět dát nemůžu kvůli myslivci s baterkou)...ale já si zkrátka Bonda takhle nepředstavuji. Mám rád Moora a Brosnanem pro jejich nadhled, humor a technické hračičky - i když ty bych třeba i oželel. Ale Bond, který má problém trefit terč, je v jakési depresi a opět prožívá trauma z dětství...to pro mě není. Chápu, že někomu se to může jevit jako výborné, umělecké, nově pojaté dílo atd., ale já si radši pustím opět třeba Zlaté oko než podruhé Skyfall. Mám jen obavy, aby se další Bond neodehrával někde v sanatoriu pro duševně choré... Ovšem ztvárnění záporňáka - všechna čest...ale zase mě zde úplně chyběly "bondgirl" ()

Krigli 

všechny recenze uživatele

Prvni pulka je vlastne prumerny Bond a nepamatuju si z ni prakticky nic zvlastniho. Druha pulka je naprosto vyborny akcni film s perfektnim vyuzitim detailu. Porad to bohuzel neni Bond, ale vyborny akcni film to je urcite. ()

damned 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Bond ever. 1) Daniel Craig je nejcharismatičtější Bond od dob Conneryho. 2) Záporák je dost výrazný. 3) Hloupá akce šla dopozadí a nastoupilo skvěle budované napětí. 3) Udělátka a šílené nápady ustoupili logice. I like! ()

mysinecka86 

všechny recenze uživatele

Brilantní, famozní pro mě nejlepší bondovka jakou jsem viděla. Záporák je takový sympaťák, že mě až mrzelo jak dopadl a Daniel Craig perfektní 007, skvělý herec. 5* je málo. ()

zzuuzzuu 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všechny Bondovky ,ale tahe mě překvapila nejvíc. První půlka byla nornální ale ta druhá skvělá hlavně poslední půlhodina, to byla akční špička série ve které si zahrál i můj oblíbený Aston Martin DB5s brylantním koncem. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl milovník Bondovek, naopak Connery nebo Moore mi byli někdy kolikrát jako 007 protivní a ač jsem byl po volbě Craiga po skvělém Brosnanovi skeptický tak k mému překvapení se staly Craigovi bondovky pro mě nejzajímavější. Skyfall je sthující a je to první Bondovka které dávám plné hodnocení protože mě prostě uchvátila. Bond tu není jako superman bez slabin ale jako stárnoucí pes který stale umí strčit všechny do kapsy. Akční jízda se skvělým záporákem a neméně skvělým vyvrcholením. ()

Související novinky

Pokračování Top Gunu slaví miliardu dolarů

Pokračování Top Gunu slaví miliardu dolarů

26.06.2022

Jedním slovem wow. Kdo tvrdí, že ještě před premiérou druhého Top Gunu, sequelu k osmdesátkovému náborového filmu amerického námořnictva s mladým Tomem Cruisem a Valem Kilmerem, čekal pokoření… (více)

Navštivte lokace slavných filmových scén!

Navštivte lokace slavných filmových scén!

09.04.2022

Přemýšlíte, kam letos na dovolenou? Máme pro vás tip na tři destinace, které vám učarují stejně jako tvůrcům ikonických děl světové kinematografie. 1. Maroko - Středověké medíny, barvami hýřící… (více)

Chris Evans ztvární legendárního herce

Chris Evans ztvární legendárního herce

06.01.2022

Od té doby, co Chris Evans (Avengers: Endgame) opustil Marvel a vydal se vstříc novým projektům, daří se herci točit poměrně zajímavý žánrový mix. Brzy jej uvidíme v animáku Lightyear o Buzzi… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Reklama

Reklama