Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva bratry, kteří se kdysi rozešli ve zlém, svede do jednoho zápasnického ringu potřeba vyhrát nejvyšší finanční odměnu v historii MMA. Bývalý mariňák Tommy (Tom Hardy) a učitel fyziky na střední škole Brendan (Joel Edgerton), ve strhujícím příběhu dvou bratrů, kteří stanou proti sobě v kleci a možná najdou i něco víc, než jen peníze... Tommy Riordan se po letech vrací do rodného Pittsburghu a požádá svého otce, někdejšího trenéra a nyní alkoholika, aby ho připravil na turnaj MMA, který výherci nabízí nejvyšší finanční odměnu v historii tohoto bojového sportu. Tommyho bratr Brendan, bývalý MMA bojovník, se také potýká s finančními problémy, proto se rozhodne pro návrat do amatérského ringu, aby zabezpečil svou rodinu. Střet, ve kterém se oba bratři musí postavit křivdám, které je kdysi rozdělily, je nevyhnutelný… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (2 266)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Výborná řezačka. Tom Hardy má fakt bestiální trapézy, to jsem fakt čuměl. Bavila mě ta rozdílnost stylů dvou bráchů, Hardy totální zvíře a mrzačící mašina, kdyžto jeho subtilnější (tzn. hodně namakanej) brácha byl o dost technicky zdatnější. Rodinný drama ok, ale těšil jsem se na bitky a jejich příběh mě nechytl tolik, jak třeba ve Wrestlerovi. Jako arénovej nářez ale bomba. Chyběl už mi tam snad jen Fedor Emelianenko v cameo roli. :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Takže Bronson je venku za dobré chování..? Rozkmotření bratři, otec násoska, finanční nouze, tajemná minulost, tvrdý trénink, krev, pot, Miluji Tě (ženo), Miluji Tě (bratře), slzy, vítězství outsidera a zálivka z klišé. Toť O´Connorovy ingredience, podle kterých ukuchtil Warriora, ale takhle je to v Rockyho kuchařce sportovních dramat zkrátka napsáno. Předvídatelnost a schematičnost pak z toho sice čiší na sto honů, ale přeci jen je tu jeden prvek, co tuctovosti spolehlivě zbavuje - mistr molekulárního herectví Tom Hardy.. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Úžasný, naprosto grandiozně emocionálně vygradovaný drama na pozadí bojových sportů. Po první hodině jsem dost nechápal vysoké hodnocení zde na csfd, protože ta první hodina je opravdu slabota a jen jakási chabá vykrádačka špičkového Fightera (2010). Jenže tam byly vztahy postav a postavy úžasně zahraný, tady je to fakt nic moc. No jo, jenže pak se to začalo tak nějak slušně vybarvovat a po 90 minutách začaly souboje. A to samotný už byla kapitola sama pro sebe ... Fakt super, perfektní techniky, extrémní napětí, hodně obstojná kamera, syrovost atd. Vyřazovací souboje v kleci o jednom vítězi, který obdrží obří finanční cenu. Dva bratry, bývalé zápasníky svede osud do tohoto jednoho turnaje. Oba mají obrovskou motivaci vyhrát, těžko říct, čí motivace by se dala pojmout jako důležitější ... Proti nim partička goril a hlavně jejich vzájemné nepřátelství z mládí. Ono ale nejde o klasické nepřátelství známé ze stovek "martial arts mlátiček" od 70. let, je to velmi složitý vztah. A zde na pozadí soubojů, obrovské barevné šou a vzrůstající obliby jednotlivých postav u diváků jako v koloseu se začne odehrávat vyhrocení bolestivých a hlubokých rodinných vztahů ... A teď už nebudu prozrazovat, jen musím napsat, že ve finále filmu jsem řval jak malý děcko a byl úplně rozsekanej obrovským přívalem emocí a furt brečel ... Přesně jako jeden z bratrů, učitel fyziky, stejně tak film si nechává ty nejsilnější trumfy do finále ... Dlouhá stopáž nevadí. Opravdu špička a pecka ve svém subžánru, tohle jo ... !!!! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ještěže jsem s bráchou zadobře a neplánuju refinanci své hypošky. Nechtěl bych se zrovna s ním (a s tím) dostat do tak frapantní situace jako hrdinové tohoto drama. Mno, pokoukání bylo napínavé do samotného závěru, pěkně natočené, zkrátka všichni, kdo na tom filmu makali, odvedli dobrou práci. Ve výsledku je to znát, stejně jako ve finále samotného zápasu. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Trochu pridlhé, no o to efektívnejšie, predstavovanie postáv v úvode... veľmi uveriteľné, hlavne vďaka slušnému výkonu hercov... skvelá hudba a neskutočne dobré spracovanie, hlavne strih... to sú dôvody, pre ktoré som im to celé zhltol aj s navijakom, a to aj napriek predvídateľnému deju a scenáru plného lacného klišé. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (45)

  • Roli Paddyho napsali autoři příběhu Anthony Tambakis a Gavin O'Connor přímo pro jejich malibského souseda Nicka Nolteho. Studio původně s obsazením Nolteho nesouhlasilo, avšak nakonec roli ztvárnil a od kritiků sklidil všeobecná uznání. (oje)
  • Ve scéně, kdy v televizi oznamují, že se turnaje zúčastní ruský bojovník Koba (Kurt Angle), se v roli spolukomentátora objevuje Rashad Evans, skutečný bojovník MMA zápasící pod organizací UFC, který občas jako spolukomentátor skutečně působil. Mimo to je Evans vítězem divize těžké váhy druhé řady reality show The Ultimate Fighter (od r. 2005) a bývalým šampionem UFC v kategorii Light Heavyweight. Ve studiu ESPN jsou vedle Evanse také Jonathan Anik, skutečný komentátor UFC, a Stephan Bonnar, bývalý zápasník UFC. (JardaBauer)
  • Tom Hardy (Tommy Conlon) absolvoval v rámci přípravy na svou roli náročný trénink, během kterého nabral 13 kg svalové hmoty. (Sufferer)

Související novinky

Seriálový Warrior nabírá obrysy

Seriálový Warrior nabírá obrysy

18.07.2022

Už pár měsíců víme, že režisér Gavin O’Connor (Zúčtování, Cesta zpátky) pracuje na převedení svého úspěšného MMA dramatu Warrior do seriálové podoby. Snímek z roku 2011 se tak má dočká desetidílného… (více)

Z Warriora se stane seriál

Z Warriora se stane seriál

13.09.2021

Snímek Warrior režiséra Gavina O’Connora patří mezi nejpopulárnější sportovní dramata vůbec. Film vypráví strhující příběh o střetu dvou bratrů, bývalého mariňáka Tommyho (Tom Hardy) a učitele na… (více)

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

11.11.2017

Loňská comicsovka Sebevražedný oddíl sice moc lidí nenadchla, 745 vydělaných milionů nicméně znamená dvojku. Té se ujal Gavin O'Connor, režisér Warriora nebo Zúčtování, a měla by se začít točit v… (více)

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (více)

Reklama

Reklama