Reklama

Reklama

John Kelly (Michael B. Jordan), příslušník elitní jednotky Navy SEAL, pátrá po vrazích své ženy. Když jednotka ruských vojáků vyvraždí jeho rodinu jako odplatu za jeho roli v přísně tajné operaci, začne pronásledovat vrahy s plným nasazením. Ve spojení s kolegyní z NAVY Seals Karen nevědomky naráží na stopu tajného spiknutí, které hrozí zavlečením USA a Ruska do celosvětového konfliktu. Kelly, rozpolcený mezi osobní ctí a loajalitou ke své zemi, musí nemilosrdně bojovat se svými nepřáteli. Je však odhodlán odvrátit hrozící katastrofu a nalézt nitky, jež vedou k těm, co stojí za spiknutím. (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (174)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nemohu skrýt své zklamání. Tvůrčí tým je hvězdný a vyleze z toho průměrná a banální Seagalovka z devadesátých let? Sollima nabízí pouze přehlednou, ale pomalou a ničím nezajímavou akci, bez jediného zapamatovatelného momentu. Chudák Michael Jordan tak nese na bedrech celý film, ale nemá moc co hrát protože Sheridanův scénář mu neumožňuje ponořit se do psychiky muže, který přišel o všechno. Chybí ona samota, i to utrpení rychle opadne. Zajímalo by mě jak moc (málo) má tohle zpracování s předlohou společného. P.S: Willem Dafoe byl lepší John Clark. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Klasický film s vojáčkem, kterého obětoval systém. Jasně, že musí někoho zabít z jeho blízkých, abychom měli nějakou odpustku za to, co chce spáchat. Jinak komentář je o tom proč se nám to líbilo, ne o čem to je, takže nelíbilo. Dost jsem se nudil, a dokonce se přistihnul že sem si říkal ať už to skončí… Jasně není mi jedenáct, ale Vážení vážně chcete koukat na něco co se za 50. let nikam nepohlo a dalších 50. let bude stejný… ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Mírně podhodnocený film. Ono totiž naše společnost kouká zbytečně na detaily a snaží se kritizovat. Jasně without remorse není bůh ví jaký filmík, ale je akční. To si zapamatujte akční a to splňuje. O tom to je dámy a pánové, protože v reálném světě se tohle opravdu neděje. Je to stejně jako ve street pornu. Jůů ty jsi krásná a šukatelná dáš mi za pěťák? dám to je super potkat takhle lásku...no nechci vám brát iluze, ale stejně jako v pornu tak ani v akčním filmu se nedočkáte reality. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Víte co? Jděte všichni do hajzlu i se slavným verbalem. Já jsem dostal příjemnou vzpomínku na dobu bohužel už dávno minulou kdy se ještě točily poctivý špionážní akční thrillery a ne ty super trouper rychlokvašky co dneska ze kterých jsou všichni udělaný. Nepochopím to hodnocení tady a kdo dal míň než 3 hvězdy už asi zapomněl jak vypadal tenhle žánr v dobách kdy se neřešily píčoviny. Člověk prostě vypnul mozek a bavil se a hlavně to byla poctivá filmařina! Dál už nebudu orodovat ti dotyční ať si to srovnají, ale já to mám stejně v prdeli.80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kedysi som pri pive rozprával kamošovi, že James Bond nemôže byť čierny, pretože sa vo väčšine príbehov zameriaval hlavne na neustály konflikt medzi Ruskom a celým svetom. A keby náhodou černoch ( ešte k tomu agent) prišiel do Ruska, odhalili by ho hneď. Tím za týmto počinom si to ale očividne nemyslí. Ale to je už len také moje osobné šťuchnutie. Každopádne je Sollima jeden z mála tvorcov, čo dokázali ten prechod z domovskej krajiny do Hollywoodu ustáť s osobitosťou a rukopisom. Jeho Sicario mám rád. Without Remorse je ďalšia Clancyovka. So všetkými limitmi aj pozitívami čo také označenie môže priniesť. V zásade som bol spokojný. Po pol hodine sa to rozbehne a nebyť posledných desať minút( ktoré mám pocit, že sú v tomto prípade nutné zlo) bol by som náramne spokojný. Micheala B. Jordana ako herca moc nemusím, ale tu mi až tak nevadil. Zvyšok jeho tímu v pohode, hlavne Jamie Bell potešil. Neviem do akej miery to obstojí pri druhom pozretí, ale je to poctivá robota. Za akčnými scénami je obrovská premyslenosť a jediné čo tomu skutočne môže podkopať nohy je fakt, že aj keď sa to hrá na aktuálnosť je to v zásade sto krát obohratý námet. Ak by bolo pokračovanie, určite by som si ho pozrel. Čo považujem za pozitívum. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (7)

  • Medzi titulkami sa nachádza jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Robert (Jamie Bell) při akci v Rusku používá český samopal CZ Scorpion EVO 3. (JohnSmith)

Související novinky

Producenti oznámili třetí Sicario

Producenti oznámili třetí Sicario

22.09.2023

Snímek Sicario: Nájemný vrah z roku 2015 byl do velké míry tím, který definitivně nakopnul kariérní dráhy jak režiséra Denise Villeneuvea (Duna), tak scenáristy Taylora Sheridana (Yellowstone).… (více)

Filmový Rainbow Six je na cestě

Filmový Rainbow Six je na cestě

17.01.2023

Studio Paramount čerstvě oznámilo novou adaptaci Toma Clancyho. Tentokrát se bude jednat o román Rainbow Six, jenž bude navazovat na snímek Tom Clancy: Bez výčitek a tudíž se v něm vrátí i Michael B.… (více)

Čtvrtá řada Jacka Ryana bude poslední

Čtvrtá řada Jacka Ryana bude poslední

12.05.2022

Je to už, panečku, tři roky, co měla na Amazonu premiéru druhá řada povedeného seriálu Jack Ryan na motivy knih Toma Clancyho s Johnem Krasinskim (Tiché místo) v hlavní roli. Pak přišla pandemie,… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Reklama

Reklama