Reklama

Reklama

Svět parodií nezná hranic a tak nám Jeff Kanew představí snímek, který bude, krom jiných snímků, parodovat především film 300: BITVA U THERMOPYL. V hlavních rolích se můžeme těšit třeba na zlobivého kluka z Beverly Hills Iana Zieringa či Kristannu Loken nebo Willa Sassa. (maverick10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

seth82 odpad!

všechny recenze uživatele

Chudinka Kristanna Loken, po Terminátorovi 3 jej kariéra ide krásne dole vodou, najprv spolupráce s Uwem Bollom a teraz toto. Nezvyknem vypínať filmy od znechutenia, ale priznám sa, že pri tomto kúsku som len s ťažkosťami potlačil nutkanie, strata času a privodilo mi to zlú náladu. Odporúčam obísť a to poriadne zďaleka. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Awesomest Maximus (Will Sasso) dostane od svého tchána, trojského krále, úkol, který by neměl pokazit, pokud si chce ještě vůbec někdy vrznou se svojí krásnou ženou Hottessou. Stačí se vydat do vzdáleného Řecka, a přivézt zpět králova syna Orlanda, dřív než něco provede. Jenže to se mu nepovede neboť s Orlandem do Trojy odjede také krásná Ellen. To si ale řecký král Erotic nemůže nechat líbit, a vyrazí na válečnou výpravu, jakou lidstvo ještě nezažilo ... Parodie mám hodně rád, a filmové obzvláště. A právě proto nejsem tímto filmem úplně znechucen, i když v některých scénách už bylo namále. Ale líbilo se mi jak dokázali tvůrci zkloubit do sebe hromadu známých historických filmů od Trójy, Alexandra Velikého, Gladiátora či 300: Bitva u Thermopyl (a drobek také ze Statečného srdce). Od filmů tohoto typu nelze očekávat nějakou hlubokou intelektuální zábavu, a o to se tento film ani nesnažil, právě naopak. S klidem můžete vypnout všechny mozkové buňky, a jen si užívat více - či méně - podařených vtipů. Ze všech bych možná zmínil jeden - homosexuální syn Trojského krále se zde jmenoval Orlando (můžete se mrknout kdo v pravé Troji hrál Parise...) ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Mě se to na rozdíl od mnohých líbilo, je to parodie, tak se tak musí brát. Jedná se o parodii tří filmů plus jeden bonus (v podobě malovaní hlavního hrdiny na téma Statečného srdce): Troja, 300: Bitva u Thermopyl a Gladiátor (na rozdíl od zde uvedeného popisu bych řekl, že z Troji je tam toho nejvíc). Je pravda, že vložka parodující Gladiátora by tam nemusela být, ale jinak je film humorný, akorát ten konec mohl být lepší. A výše uvedené spojení příběhů není nejhorší. ()

AnnaMae 

všechny recenze uživatele

Parodie na různé „historické velkofilmy“, všechny smíchány dohromady, na počítačové efekty peněz nezbylo (nebo spíš autoři měli dojem, že ani nestojí za to se obtěžovat ;-) ), ale za to si vyhráli s hláškama. Překvapivě vtipný i dobře zahraný. Podle zdejších měřítek už asi nejsem intelektuál, no :-) ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

No když tu vidím průměrné hodnocení těch 16%, tak si říkám že to až tak hrozné nebylo.. na druhou stranu se v tom filmu těžko hledá něco co by stálo za zmínku, navíc 300 už jednou zparodováno bylo a myslím si že This is sparta nebo jak se to jmenovalo se povedlo daleko líp.. Problém u tohoto filmu podle mě je že se snažil zparodovat víc kousků a spojit to do sebe a to byla myslím ta chyba.. když už se v ději objevila část která za něco stála, tak ji pak velmi rychle vystřídala další, která vás posílala na cestu typu "kde je ovladač/myš ať to možu vypnout".. Asi bych tomu normálně dal jednu * protože to opravdu bylo celkem chabé, ale když si uvědomím, že sou aj horší, mnohem horší filmy, tak to ty dvě* dostane.. ale budu doufat že ten film už víc krát neuvidím, protože už by je v budoucnu určitě neobhájil.. ()

Galerie (9)

Související novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Vydatné herecké posily...

Vydatné herecké posily...

05.10.2007

...dostalo hned několik filmových projektů, o nichž už ČSFD obšírněji informovala. Začněme hrdinskou fantasy na motivy příběhů Conanova otce Roberta E. Howarda Solomon Kane, kterou britský režisér… (více)

Reklama

Reklama