Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Se školou to nejde, ale bez ní také ne. Lásky, výhry, prohry - v lavicích i za katedrou, to vše čeká diváky v novém třináctidílném rodinném seriálu České televize. (Česká televize)

Recenze (48)

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň dětských herců jde dost pekelně do kopru. Krystaličtější důkaz snad niakde viděti nelze. Není rozumnější reprízovat Myvšcihni školou povinní? Koneckonců, dospělí herci jsou tam prakticky stejní. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokus, který nevyšel. Slabota a zase jenom slabota. Český seriál se utápí v bahně a sotva popadává dech. ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte že sa toho Dietl nedožil. Naivné, umelo skonštruované. Komenského metódy v praxi- chápajúci učitelia, žiaci, ktorí sami od seba túžia byť lepší. Rád by som videl takú školu, ale hlavne diváka, ktorý tomu aspoň na chvíľu uverí. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Velmi scénáristicky slabý seriál, mátožné postavy a šílené zápletky...tímto se seriál rozhodně na výsluní nedostane. Nevím, jestli navštěvovali školu tvůrci tohoto pořadu. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

So skolou to nejde, bez skoly tiez : laska, vyhra, prehra, splachovanie hajzlov ked nejaky ynteleguan sa vysral, a nechal to tam to tiez patri k koloritu : 0 % ()

Bay_watch odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tvůrci chtěli zachytit dnešní školní prostředí, tak se jim to opravdu krutě nepodařilo. Při jeho sledování mi bylo u některých scén až trapně, protože s jistotou vím, že takhle to ve třídách našeho školského systému ROZHODNĚ nechodí. Tak odporně a zcestně idealizovaný seriál á la "Nábor do první třídy pro nevinné předškoláky" se jen málokdy vidí (a to jsem si už prošel výplachem typu My všichni školou povinní)... O hrůzostrašných hereckých výkonech se snad ani nemá cenu zmiňovat. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden a stačilo to..., je to něco bezduchého, jestli to vůbec něco je. Když se kouknu na Balajkův Ranč, tohleto snad ani není jeho... ()

popkec odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko, opravdu těžko bude hledat cokoliv horšího než je tohle. Hrozné herecké výkony, ještě horší scénář. ()

Krasus

všechny recenze uživatele

Hodnotit to zatím nebudu,leč jsem viděl pouze pilotní díl,ale i tak mi to stačlilo.Naivně hloupý,hrůzostrašně nudný a pořád dokola opakované téma "škola základ života" aneb "škola frustrace života" plus nějaké ty dramatické výjevy z manželských etud už mě opravdu nebaví.. ()

Reklama

Reklama