Reklama

Reklama

Odsouzena za vraždu

(TV film)
  • Kanada Framed for Murder (více)

Obsahy(1)

June (Elisa Donovan), falešně obviněna z vraždy svého manžela, je po osmi letech propuštěna z vězení a snaží se začít znovu normálně žít. Najme si soukromého detektiva, aby zjistila kdo je skutečný vrah. Netuší ale, že vrah chce opět zasáhnout… (oficiální text distributora)

Recenze (13)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný thriller, který ovšem ničím výrazným nezaujme. Zápletka sice slibuje dobrou podívanou, ale film postrádal napětí a dramatičnost. Na druhou stranu se mi líbily vraždy. S nevyraznými hereckými výkony ale spokojený rozhodně nejsem. Závěr byl celkem slušně propracovaný a tak trochu zachránil můj dojem z celého filmu. ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Když mám volný večer, chci si vyčistit hlavu, naleju si nějakou tu sklenku vína a v televizi nic jiného není, klidně si pustím toto krimidílo. Moje skvělá průměrná jasnozřivost od začátku věděla, kdo je vrah a jak plynul děj, vždy se do deseti minut stalo to, co jsem předpokládala. Tento film bych pouštěla někde na univerzitě, která školí budoucí režiséry a scénáristy - velmi průhledný sled celkem dobré zápletky a přidala bych komentář - hle, studenti, takto má přibližně vypadat scénář krimithrilleru a takto nějak nemá vypadat jeho zpracování. :-) ()

Reklama

=woody= 

všechny recenze uživatele

Čabas! - jak říká jeden známý. :-) Dalo mi docela dost přemáhání a zpětného pátrání po něčem, co stojí za tu jednu hvězdu. Proč se točí takové zbytečnosti teď, když už jsou filmů na světě milióny a leckteré téma je nechutně stokrát přežvýkáno? Tohle jsou prostě vyhozené peníze! Film jede podle přesné šablony, žádné zvraty, žádné emoce, není tu nic zajímavého. Akorát mi přišlo neskutečně vtipné, kdo je nakonec vrahem.. :-) Takže jedna hvězda proto, že film není až tak špatný...ale je zkrátka nijaký. Mějte se filmově! Woo. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Film ma samo o sebe nijak zvlášť nepohoršil. Je v tom nápad, je v tom snaha, je v tom nejaká ambícia na dobrý film. Bohužiaľ televízny formát tomu veľmi nesvedčí a herci toho tiež veľa nepredvedú. Čo však film zráža dole najviac je jednoznačne scenár, ktorý je vlastne tak nejak o ničom. Nie je tu pridaná hodnota, posolstvo, originálny zvrat, emócie, čokoľvek, čo by ho nejako pozdvihlo. Čo je škoda, pretože ten film samo o sebe nie je veľmi zlý. Nakoniec tak ide viacmenej o štandardnú televíznu produkciu. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejný televizní film bez žádné myšlenky nebo čehokoliv silnějšího... - 20. 3. 2010 + 14. 12. 2012 - 20% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama