Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Hope se snaží prorazit coby zpěvačka, neustále ale naráží na odmítnutí. Zklamaná dívka hledá útěchu u šarmantního kriminálníka Willa. Bláznivě se do sebe zamilují a pomalu propadají jeden druhému i Willově drogové existenci. Když si Hope uvědomí, na jak nebezpečnou cestu se vydala, rozejde se s Willem, najde si práci jako servírka a pokusí se dát svůj život opět do pořádku. (Filmbox)

(více)

Recenze (6)

Looser 

všechny recenze uživatele

Relativně zbytečný film o drogách a Heather Graham (jakovždy hot). Překvapivý casting s Lindou Hamilton, ale jinak toho bohužel v tomhle filmu víc není. Spíš připomíná TV příběh pro středeční večer. ()

Reklama

padress 

všechny recenze uživatele

Drogy ničia život! Tvrdí HollyWood. Mám k tomu filmu pravdivý príbeh, ktorý ho presne opisuje a pri tom je to skutočnosť. Na strednej som mal kamoša, ktorý bol v pohode, najprv nechcel ani piť, ani fajčiť a drogy, to úplne vôbec nie...Neskôr na oslave ochutnal alkohol, zachutilo, skončil v nemocnici s trubičkou v oráli a úde. :) Neskôr ochutnal cigu, zachutilo, piko, zachutilo a nakoniec bol z neho drogérista, zmenil sa na podivína. Prišla ale baba, prezívana aj ,,pes", ktorá ho zachránila,aj keď s ním naozaj nechodila, (vlastne sa ani nerozprávala, lebo mala super šracka, asi ešte aj má) uviedla ho na správny smer. Teraz ale fajčí v Brne:D ,čo to už neviem.... ()

Michelle41 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se dívala vlastně omylem, protože cílem byl ten "druhý" Broken ze stejného roku, takže jsem vůbec nevěděla, do čeho jdu. Po chvíli čekání mi došlo, že se skutečně žádný horror nekoná a konat nebude... I když být to ještě o něco horší, možná se tak označit dá. Jak již bylo zmíněno - film je to opravdu zbytečný. Dlouhé, nudné pasáže a vlastně je to celé o ničem. Mnohem lepších filmů o drogách je nespočet. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama