Reklama

Reklama

Recenze (16)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Námětem někde mezi příbuznými Hostel a Carver, kvalitou pak... no, někde uprostřed. Live Feed je jednoduchý exploitation, navíc levný a ne zrovna dobře natočený. Tvůrcům se však musí uznat zápal pro danou věc - a tím je úspěšná snaha vyvolat u diváků zhnusení. Polodokumentární kamera, špinavý hotel, osazenstvo plné úchyláků, deviantů a navíc kanibalů, a samozřejmě spousta sexu, násilí a krve - to všechno dokresluje šílenou atmosféru uprostřed pekla, z něhož jen těžko utečete. Škoda, že zpočátku snímek dost nudí, ke konci pak krev sice stříká jako z vola, ale samotné akty jdou často mimo záběr. Spolknutý had a závěrečné utržení hlavy jsou ale celkem efektní momenty. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tedy ne že by mi hojnost krvavých scén v hororech vadila, ale problémem je, že v Live Feed je to všechno hrozně samoúčelné a film v podsatě nic jiného než krev (popř. sex) ani neobsahuje. Děj je tedy nijaký, postavy divákovi lhostejné a gore uspokojivé... komu to stačí, ten se na LF podívat může, já očekávám přecijenom trochu víc. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Původně jsem myslel, že se bude jednat o nějaký "fake snuff" amatérské kvality, ale vyklubal se z toho nakonec regulérní exploitaition ... Jako je to fakt nářez jako kráva, potoky krve, proudy krve, hodinovej hotel je v podstatě na konci vymalovanej do ruda. Všelijaký druhy mučení, kanibalismus, násilí, sex, drogy ... Prostě hodně "skaženej" exploiter, kterej i když je tak trochu amatérskej a pozná se to zejména na kameře, je fakt super, protože se s ničím moc nepáře... navíc je zde obrovská maskovaná gorila, která ve finále začne masakrovat všechny, kdo jí příjdou pod ruku (záporáky i kladný hrdiny/oběti ...). Prostě exploiter jako víno, plnej počet bez debat ... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný film Ryana Nicholsona sa vcelku vydaril a poukázal akým smerom sa zrejme bude uberať jeho ďalšia tvorba. Áno, narážam na litre krvi, nahotu, gore i rôzne násilnosti a úchylnosti, ktoré však dokáže zaobaliť do slušného celku a dať im (väčšinou) aj význam, takže hoci si Nicholson točí čo chce, má to aj dej a v tomto prípade tiež uchádzajúcich hercov. Príbeh ukazuje partiu mladých, ktorí sa na výlete v krajine šikmookých dostanú do konfliktu s mafiou a miestnymi zvykmi a následne zažijú pekelnú dovolenku plnú sadizmu a napätia. Film mi pripomínal taký mix Hostelu a Motelu smrti, no technickým spracovaním je od nich ešte ďaleko; cítiť tu amatérčinu a vidieť lacnú kameru. Snáď si režisér časom zarobí aj na novú, lepšiu:-) A pokiaľ by to nebolo jasné z predchádzajúcich riadkov - nie je to nič pre citlivejšie povahy. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších klasickejch nízkorozpočtovejch exploiťáků. Nehledal jsem film s příběhem. Hledal jsem film s gore. A to tady bylo. Povězme si ale na rovinu že v průměrné kvalitě. Někdy lepší, častokrát ale horší. Hodně je toho i mimo záběr. Stříkající potoky krve působí přestřeleně ( na to že se snímek bere vážně ). Stejně tak týpek co si hraje na Bruce Lee(ho). Naopak hlavní killer je pořádnej řízek. No mohlo to být daleko lepší, ale taky to mohlo dopadnout daleko hůř. Ale v nízkorozpočtovejch vodách exploitation filmů to na 3 hvězdy v pohodě dosáhne. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Ak si niekto myslí, že v Saw je samoúčelné násilie nech si pozrie toto. Síce amatérske z veľkej časti, ale silne explicitné a krvavé. Neznalých urazí, ale priaznivcov žánru určite poteší... 60%. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá gore násilnost od Ryana Nicholsona. Parta mladých se dostane do šíleného nočního klubu, ovládaného východní mafií a rozjede se brutální kolotoč kde nechybí sex, vraždy, krev, gore, mučení, příprava mrtvol v kuchyni, vraždící hovád s koženou kuklou, sympaťák polda z japonska v triku Macabre a nějaká ta mjůzik. Jo, šlape to docela fajn, akorát v druhé půlce je to takové trochu zmatenější a krkolomnější. Předchozí Torched se mi od Nicholsona líbilo víc. Ale tohle se taky dá. Takový slušnější průměr. Howgh. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Detailné prebodnutie ženského prsníka, hadie vniknutie do ústneho otvoru cez sklenenú rúru a následné vystúpenie z prerezaného brucha, pojedanie vysmážaného penisu... Hodne sexu, hodne gore. Nízko rozpočtová a príliš amatérska napodobenina (variácia) Hostelu. Jedna hviezdička za pár vydarených krvavých scénok. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový je vlastně celý film „Live Feed“. Není to snímek pro slabé žaludky, není to film, který by měl pobavit každého. Zhnusí, to ano, bohužel některé možná i kvalitou obrazu, která není dána špatným formátem, ale jednoduše špatnou kamerou. To je podtrženo i otřesnými hereckými výkony, což je jednoduše dáno tím, že tohle vám velké studio nezafinancuje ani omylem. Snaha je hezká, ale jen pro pěkné efekty a gore triky pro mě „Live Feed“ nebude mistrovským dílem. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Stáhnul jsem, viděl jsem, smazal jsem a ještě teď je mi špatně... Dobře mi tak, nemám koukat na takové úchylárny... Pokud se potřebujete zbavit hodně dotěrné přítelkyně (přítele), pozvětej ji (ho) na romantickou večeři, pusťte mu tento film a hodně hlasitě se smějte... po půl hodině přítelkyně (přítel) uteče, zahodí mobil a přestěhuje se do Jížní Ameriky... ()

paolito odpad!

všechny recenze uživatele

To, že po každém bodnutí tečou z nešťastníka/nešťastnice hektolitry krve, to si mohou dovolit maximálně tak borci z Tromy, u filmu, který se snaží být regulerním hororem to působí směšně, samoúčelně a uboze. Na druhou stranu je možné, že film byl sponzorován nějakým masokombinátem a trocha product placementu není nikdy na škodu :) ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsia pico*ina od Ryana Nicholsona,ktora sa absolutne neda brat vazne,ani len ta krv nevyzera ako krv,smiesna,trapna a amaterska sra*ka...:-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

R. Nicholson je bezpochyby "narušený" člověk. Toto byl druhý snímek, který jsem měl tu "čest" od něj vidět ... musím uznat, že kreativita humusu, nechutnosti, nepříjemné podívané, občas i vtipnosti v oné absurdnosti scén, ... sem tam povedená maska ... se mu nedá upřít ... však je to pro mě těžko koukatelné --- takový ujetější a méně povedený kříženec "Hostel" a "Vacancy" - jak tam hraje Luke Wilson ... jednou a dost ... člověk si musí rozšiřovat obzory u filmových děl, pak se mu rozšiřují zorničky u takových - jako toto ... zas takovou touhu vidět vše nemám ... Největší obdiv, podle mě, patří "hercům" a "herečkám", kteří jsou ochotní takovou nechutnost a jistě NE-příjemné natáčení absolvovat ... ()

Reklama

Reklama