Reklama

Reklama

Devilman Lady

(seriál)
  • Japonsko デビルマンレディー (více)
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Gó Nagai (komiks)

Kamera:

Motoaki Ikegami

Hrají:

Mami Kojama, Takako Fudži, Kendži Hamada, Micuki Saiga, Hiroši Naka, Nobuaki Sekine, Takumi Jamazaki, Kazusa Murai, Masaki Aizawa, Kódži Išii, Júko Minaguči (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Příběh vypráví o úspěšné modelce Jun Fudouové, která zjistí, že v jejím těle dřímá nepřirozená síla. A to díky genům, které ji povyšují na další stupeň v lidské evoluci. Je kontaktována Asukou, která zastupuje tajnou organizaci pro boj s těmi, co svého nového nadání využívají ke zločinům a zabíjení lidí. Asuka přiměje Jun, aby ji poslouchala a pomáhala jí lovit a zabíjet tyto netvory, kteří nabývají nejrůznějších démonických podob. A tak Jun Fudouová loví a zabíjí příslušníky svého evolučního druhu a přitom svádí boj sama se sebou, o svou vlastní duši, aby zůstala stále člověkem a zachovala si lidskost. (ČSFD)

(více)

Recenze (1)

Vesman 

všechny recenze uživatele

Navzdory tomu, že námět je neoriginální až to bolí a že polovina dílů je jak přes kopírák (hned mě napadla první polovina NGE), jde o velmi dobře koukatelné a zábavné anime. Ke kladům bych přičetl starší animaci, která se mě osobně vždycky líbila a lehký yuri nádech, jen ta závěrečná btva mohla být o trochu lepší. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama