Reklama

Reklama

Not Going Out

(seriál)
Ukázka z filmu
Velká Británie, (2006–2023), 48 h 17 min (Minutáž: 26–44 min)

Tvůrci:

Lee Mack

Hrají:

Lee Mack, Sally Bretton, Katy Wix, Tim Vine, Hugh Dennis, Jonathan Coote, Megan Dodds, Miranda Hart, Ricky Grover, Timothy West, Neil Edmond, Pooky Quesnel (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(99)

Recenze (5)

Rose.Tyler 

všechny recenze uživatele

Lee Mack je skvělý, ale Not Going Out je pouze průměrným sitcomem - do chvíle, kdy se na scéně objeví Miranda Hart (!) v roli uklízečky. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Knock knock" - "Who's there?" - "One awesome sitcom ..." --- Na Not Going Out je strašně znát, že si to Lee psal sám a na tělo. Jde o jeden z těch nejsebestřednějších seriálů vůbec. Ale dokud je Lee Mack sám sebou, bude to fungovat. Styl, jakym se protlouká životem, mi je neobyčejně blízkej, ne-li podobnej. A jeho imitace Hugha Granta podle mě určitě patří k vrcholům televizní zábavy. --- Osobní highlighty po třech sériích: s01e04, s02e02, s02e04 (appendix), s03e06 (speech). ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Konecne (mainstreamovy) anglicky sitcom, ktory je dostatocne smiesny a nie je trapny. Stipka realistickej dramy ako korenie funguje ako aj humor Lee Macka a Tim Vine-a. Romanticky sitcom o troch postavach, cosi ako Game On, len menej pritaihnute za vlasy. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Jak už to na čsfd u komiků bývá, Lee Mack (hraje hlavní postavu) tu nemá ani profil. Jeho ironický styl mi je docela blízký a neomrzí ani při opakování vtipů (viz dialogy s uklizečkou - Mirandou). ()

Sowa 

všechny recenze uživatele

Pěkný oddechový britský sitcom s výborným Lee Mackem. Nic extra originálního, prostě dobrá zábava na víkendová odpoledne. ()

Reklama

Reklama