Reklama

Reklama

Deníky zombie

  • Velká Británie The Zombie Diaries (více)

VOD (1)

Na začiatku 21. storočia sa v populácii začal šíriť neznámy vírus. Trvalo len niekoľko týždňov a zasiahol celú planétu, od najmenších dediniek až po veľkomestá. Po smrti svojho hostiteľa totiž vírus nezaniká, naopak, vydrží vo "vegetatívnom stave" ešte celé stáročia. Čoskoro planétu kontaminuje nová hrozba - zombie... (oficiální text distributora)

Recenze (39)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Takže shrneme to film má 3 dokumenty První popisuje nákazu ve světě se šíří obavy z nákazy jakousi formou viru vláda ale ubezpečuje že do Anglie a do Usa se nic nedostane a jedná se o planý poplach. Skupina filmařů se jede podívat do vesnice aby udělala rozhovor s jakýmsi dědkem a jsou napadeni zombiimi, utečou jim a schovají se v lese. V této části je několik zombie ale ukážou se tak 2 minuty a nikoho nesežerou je zde taky záběr na ožraného člověka. Stupidita pasáže všichni reportéři zdrhnou kolem celé skupiny zombie aniž by se jim něco stalo :-) Druhá Čističi (název je úplně Out nic se tam nečistí) Skupina přeživších hledá v vesnici jídlo. Příjdou na místo vezmou jídlo a zabijou pár zombie pak se rozdělí aby prohledaly místa a jednoho z nich tam odstřelí vojáci. Stupidita pasáže jeden přeživší vidí jak vojáci střílí zombie rozběhne se k nim a oni ho odstřelí (WTF :-)) Pasáž Třetí (název už nevím) Dva členové z skupiny jsou psychouši dostanou se k skupině filmařů a mučí je a zabíjejí. V této části nejsou žádnou zombie. Stupidita pasáže pokus o samoúčelné gore typu stříhání prstů (co to dělá v zombie hororu ví bůh) Resume amatérská sračka tečená ruční kamerou ve které se zombie chovají jak idioti chodí tam jak retardi a přebyje je i pěstí :-). Když je záběr na zombie tak je to buď ve tmě (výsledek není nic vidět film je sice amatérský a nízkorozpočtový ale i tak se to dalo lépe natočit) nebo jsou záběry do země (aby se podpořila realita :-) nebo se kamerový pásek seká a skáče a podobné. Hodnocení odpad je ještě mírné P.s. ti co dali odpad Deníku Mrtvých od Romera tak u těch by mě zajímalo hodnocení této sračky. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš málo zombíků a příliš mnoho řečí okolo. Sice starší (a tedy asi originálnější) než REC a Romerův Diary of the Dead, což ale nic nemění na tom, že ZD jsou prostě stále moc amatérské na to, aby se s těmito svými soupeři mohly vůbec pouštět do boje. Pár scén nepostrádá nějakou tu atmosféru, avšak vylepšit by se toho mohlo tolik, že tento jeden plusový bodík naprosto zapadne. 30% ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hmm takhle to dopadá, když si člověk splete film. Chtěl jsem Romerův Deník mrtvých, ale dostala se ke mě omylem tahle slátanina. Jedná se o amatérský film natočený reálnou kamerou, která se neustále pohybuje, dokonce i při dialozích jsem měl pocit, že se stále pohupuje, šlo mi to pěkně na nervy. Byla statická jen když ji někdo položil na zem. Co se týče zombíků, viděl jsem asi ty nejstupidnější a nejpomalejší zombíky všech dob, ty by předběhl i šnek a kterých by se nebálo ani tříleté dítě. Postavy se chovají nelogicky, dialogy příšerné, jednání lidí vyšinuté. Udělat oheň u lesa, to byl teda nápad. Jestli by tihle zombíci měli sežrat lidstvo, to bych byl docela v klidu. Těžká nuda, ale zázrakem jsem vydržel až do konce, ještě že stopáž není tak dlouhá, a proto za snahu dávám 1*. 10% ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Ak by niekto natočil film s názvom "Masaker motorovou pílou" a odrazu zistím, že hlavným zdrojom desu nie je titulná píla ale čosi iné, zatlieskam už len za samotný nápad. Práve takúto stratégiu využíva film "Zombie Diaries". Tunajší prispievatelia netlieskajú - ak mŕtvoly nedosahujú aspoň rýchlosť zvuku, nápad je dokonale postrádateľný, však. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Amatérská sra*ka? Vůbec! Nečekaně kvalitní zombie horor. U většiny podobných nízkorozpočtových věcí se člověk zabaví maximálně tím, jak je to stupidně udělané, ale u Deníků zombie jste v očekávání a napětí, co se z toho vyvrbí. Dobrá atmosféra, dobré kostýmy, sedící hudba, správně zvolené prostředí. Dlouho jsem uvažoval jestli nedat 4*, velmi příjemné překvapení! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama