Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Let 29 z Guam International do Karor Airai zmizel z navigace. Původně se jednalo o ekologický výlet na Palau, na krásný tropický ostrov v Pacifiku, někde poblíž Guamu, kde mělo jedenáct účastníků z Los Angeles sedm dní tábořit uprostřed džungle. Když čtyři, kteří pád letadla přežili, odcházejí hledat pomoc, na místě ztroskotání nakonec zůstává skupinka sedmi mladých lidí, která je nucena po nedobrovolném přistání jejich malého letadla na opuštěném ostrově v jižním Pacifiku, bojovat o přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Proč tohle člověk točí skutečně netušim. Let 29 jsou takoví Ztracení pro děti, ale skutečně je to taková kravina jako to zní a fakt, že se to odehrává v příjemném prostředí tomu nepřispěje absolutně nijak. 0/10 ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Na první díly jsem koukala s otevřenou pusou neschopna pochopit, jak někdo může natočit takovou... no... kravinu. Pak jsem ale přistoupila na hru tvůrců, kteří se evidentně neberou moc vážně, a docela jsem se bavila. Navíc, nebýt Letu 29, těžko bych objevila modré oči Johnnyho Pacara a jeho vcelku zajímavou muziku, takže nakonec: proč ne? ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál The Lost pro teenagery se nepovedl. Snad první díl mohl lehce zaujmout pádem letounu, ale toť vše. Všichni přeživší byli naprosto nesympatičtí a nechal bych je sežrat ledními medvědy nebo je ponechal je na experimenty DHARMĚ. ODPAD ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Zatraceně mi Let 29 připomínal Ztracené. A vzhledem k tomu, že Ztracené jsem zatratil, protože takovéto pojetí dobrodružství a akčnosti nemusím, u této napodobeniny pro děti je to pro mě ztráta času, tudíž dopad... ()

BigDeal odpad!

všechny recenze uživatele

Pamätám sa, že keď som videl prvú časť tohoto seriálu, nemohol som sa zbaviť smiechu...deti stroskotajú na ostrove a jediné, čo ich zaujíma je, kto komu ukradol náramok. Ak mala byť toto detská verzia LOSTu, mohla by uspieť iba ako nevydarená paródia (čo v podstate žiadny úspech nie je:) ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli můžu Let 29 hodnotit, když jsem viděla asi tři díly, ale v tomhle případě asi není problém odhadnout další směřování a kvalitu seriálu. Vždycky si u žehlení zapnu telku a úplnou náhodou - samozřejmě - jsem na něj párkrát narazila. Cílová skupina jsou děti, kterým rodiče nedovolí koukat na Lost, ale i tak je to děsná kravina. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kravina. Pochopím, že to měla být nějaká napodobenina LOSTů, jenže tohle se jim teda vážně nepovedlo. Charaktery jsou naprosto prvoplánové. Nejvíc mě tam však otravuje ten malej kluk, kterej všechno ví a zná, všemu rozumí a vždycky je prostě nejlepší. Za jedinou zajímavou věc považuju ty střihy, kdy mluví do kamery, jenže tam bohužel stejně většinou neříkají nic zajímavýho. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Ale no ták. Víte kolika puberťačkám udělal Corbin Blé radost, když nad ním nemusí slitat jen High School Musical, ale každý den. Je to nereálná konina. Skupinka sedmi mladých pubošů by na ostrově nevydržela ani týden. Howg. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý seriál v hlavní roli s Corbinem Bleuem. Zaujal mě v podstatě ihned. Neměla jsem ráda čučení do kamery a rozhovory, ale časem jsem si zvykla a neřešila. ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je vám něco kolem dvanácti let, pomalu začínáte rozlouskávat záhady Ztracených a líbil se vám úřasně hloupý film Maximální turbulence s Elishou Cuthbert, je celkem solidní šance, že budete Let 29 rádi sledovat. V opačném případě ten seriál ani nezkoušejte, za to rozčílení to nestojí, věřte mi. Parta trosečníků, nemožně zahraných puberťáků, se celou dobu promenuje po pláži ostrova a jančí, kdy že už konečně dorazí ta pomoc. Stále čistí, s vyžehleným oblečením a s obličeji, jako by zrovna vyšli z módního salónu. Let 29 je totálně beznadějný projekt, navíc s ještě horším českým dabingem. ()

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum, které se mi líbilo bylo to, jak efektivně tito dětští ztracení vysvětlili princip demokracie. Nebylo by to tak špatné, kdyby to byl dětský seriál pro děti. Proč tam ale hrají moralizující nesympatičtí teenageři? Seriál bez nápadu, hlavně, že ty děcka mají kameru, aby si mohli toto "utrpení" po ztroskotání letadla natočit. A když oni jsou jediní co přežili, kam zmizel pilot? Mrtvý člověk by nepřešel přes rating USA? ()

Reklama

Reklama