Reklama

Reklama

Profesor Habakuk Tibatong žije na malém vzdáleném ostrově se skupinou zvířátek, která učí mluvit. Jednoho dne připluje k ostrovu ledovec a v něm obrovské zmrzlé vejce. Když se z něj vylíhne prehistorický tvor, Impy, profesorovo nadšení nezná mezí a hned dá vědět svým vzdělaným kolegům. O Impym se však dozví i bohatý lovec trofejí, který ho chce mít... živého nebo mrtvého. A tak zvířátka musí bojovat s časem, aby svého nového kamaráda schovali, dříve než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

baaaja 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudná a naivní pohádka, u které jsem si kvůli přihlouplým, prázdným dialogům místy připadala, jako kdybych se dívala ne teletubbies. Za nadabování impyho a tučňáka bych s chutí někomu nafackovala, páč to tučňákovo šišlání bylo víc otravný, než vtipný a impyho hekání a kňourání a vydávání zvuků při sebemenším pohybu leze spíš na nervy, než abyste se při tom rozplávali nad jeho roztomilostí. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Já létáš, pošta létáš, ona létáš, tučnák nelétáš"....Celkem příjemná animace (což je zřejmé už z galerie) a nenáročný místy i vtipný děj. Avšak žádný zázrak typu PIXARovek nečekejte. Tohle rozhodně není animák pro každého a už vůbec ne pro dospělé. Někdo CZ dabing chválí, někdo na něj nadává. Mě nevadí. Teda až na prase. To "kvik" vás po třetí větě začne neskutečně iritovat a Impyho kňourání, hekání a následně i dabing je také spíš otravné, než aby bylo roztomilé. PS: Ten komár na začátku zní jak motorová pila :D Jedna hvězda za animaci a závěrečný song od Sister Sledge "We are family". ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Tohle je ukázka jak by animovaný film neměl vypadat "kvík". Animace sice zas tak hrozná nebyla, ale ten příběh? Rozhovory mezi postavičkami a především český dabing byl příšerný "kvík". Hlavně to prase bylo nadabované že jsem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet "kvík". Jedná se o německý produkt, takže vcelku očekávaný průser. Děti ale může pobavit "kvík". ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

povětšinou roztomilý a neškodný snímek, ve kterém naši západní sousedi ukázali, že taky umí kreslit, přestože u nich není animovaný film zrovna silným žánrem... cílovou skupinou jsou tu samozřejmě ti nejmenší, ale rodiče se taky rozhodně nebudou nudit... musím pochválit český dabing, vtip a relativní nepřítomnost mnou tak neoblíbených písní, pro tento žánr jindy mnohem početnějších... celkem spokojenost. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický špatný animovaný film pro děti. Nemá moc pěknou grafickou stránku, která vás dostane hned, postavy jsou takové prvoplánově zábavné, na první pohled je zde jasné rozdělení, kdo je zlý, kdo je dobrý a kdo je hloupý, aby to na konci všechno bylo jedno a dětem se řeklo, že to vždy dobře dopadne. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama