Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Syn podfukáře se ne zcela dobrovolně vydává na dobrodružnou cestu právě se svým otcem. Jen kvůli němu si odseděl pár let za katrem, což se nutně podepsalo na jejich vztahu... a o vztahu mezi otcem a synem je celý film. (WarholsC)

Recenze (3)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejméně oblíbených herců, Christopher Walken, mě tady opravdu dostal. Svého notorického lháře a drobného podvodníčka, který za žádných okolností za nic neplatí si skutečně užívá. Navíc film plyne v takové pozitivní atmosféře, dobře se na to kouká a občas se i slušně zasmějete. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jak najít cestu k otci, který je notorický lhář a nedá se mu věřit vůbec nic? Je- li to vůbec vlastní otec a skutečně má nádor v té své pomatené hlavě....Jeho život je jeden velký slevový kupón, sem tam podraz, lehká krádež a podvůdek. Poslední cesta otce a syna přes půl Ameriky z nějakého nicotného důvodu, jako "poslední přání umírajícího", příležitost vyžehlit staré křivdy a najít k sobě zas cestu. Pár starých známých a vyřčení toho, co by každý nakonec měl svému synovi říct, případně syn otci. Walken je klasa a Nivola mu zdatně sekunduje, takže tohle dostaveníčko pro dva funguje dobře. Není to žádná řachanda ani bůhvíjak akční podívaná, spíš komedie s prvky deprese, ovšem celkově mírná a vlídná, pomalu plynoucí. 75% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • O natočení filmu sa uvažovalo už v roku 2003, keď bol na post režiséra najatý Nick Cassavetes. Rok nato ho nahradil John Curran, no snímku natočil nakoniec až Nigel Cole o ďalšie tri roky neskôr. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie celého filmu trvalo iba 23 dní. (m.a.t.o.)
  • Sharon Stone (Dolores Jones) natočila všetky svoje scény v priebehu troch dní. S účinkovaním vo filme súhlasila až vo chvíli, keď sa dozvedela, že do projektu je zapojený aj Christopher Walken (Nat Parker). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama