Reklama

Reklama

Roscoe Jenkins je úspěšný moderátor televizní talk-show. Společně s přítelkyní Biancou a desetiletým synem jedou do rodné Georgie na oslavu 50. výročí svatby jeho rodičů. Roscoe chce konečně své rodině dokázat, že už není tím malým nemožným nešikou. Jako by se ale zastavil čas, Roscoe po návratu domů najednou není člověkem, který v životě uspěl, ale zase klukem, ze kterého si všichni utahují. Setká se tam i se svým nenáviděným bratrancem Clydem, s nímž kdysi soupeřil o to, kdo pozve Lucindu, kterou miloval, na ples. Roscoe tenkrát vyhrál, jenže Clyde ho podvedl a dívku požádal už před začátkem závodu. Protože Roscoe nepřestává být terčem vtipů, Bianca ho pobízí, aby se choval ve stylu svého kréda "především já". Vrcholem oslavy je tradiční překážkový běh. Proti sobě budou opět stát Roscoe a Clyde. Během závodu Roscoeův syn potřebuje pomoc od táty, ten ho ale odmítne. Vidí před sebou jen to jediné, a to je vítězství nad Clydem... (TV Nova)

(více)

Recenze (85)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo jako nechtěná parodie na Fotr je lotr, ale časem se to změnilo a trošičku to jelo v jiném duchu. Každopádně i tak to byl jeden trapas vedle druhýho a při představě jak vypadá skutečná komedie se mi při sledování téhle chtělo fakt blejt. Martina Lawrence mám sice fakt docela rád, ale poslední dobou točí tyhle průměrný komedie a s takovým Modrým bleskem už to asi nikdy nevyrovná... ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $42,436,517Tržby Celosvetovo $43,650,785Tržby za predaj DVD v USA $16,968,031 //počet predaných kusov 961,443 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. We're Family - Joe Thomas [3:51] ,2. Meant To Be - Kindred The Family Soul [4:24] ,3. Thinkuboutmi - Keite Young [4:14] ,4. Roots - Carlton Thompson [3:46] ,5. It's Love - Jill Scott [5:54] ,6. At This Time - Algebra [5:12] ,7. Snow Hill - Cliff Lee [5:02] ,8. Before I Let Go - Maze [5:05] ,9. Super Freak - Rick James [3:23] ,10. Ain't Gonna Hurt Nobody - Brick [3:56] ,11. U Do It For Me/Halfway/What Happened/Run And Hide - Algebra [6:06], ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Typická černošská komedie s veškerou stupiditou, která k tomu patří. Na zabití odpoledne to neni špatný, děj to má, happy end taky, ale neumím si představit, že by se takhle někdo opravdu choval (jako ve většině černošských filmů je i nenhle dost přitažený za vlasy), proto jen 50%. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ak budem mať zase nabudúce chuť na dobrú komédiu, tak Martinovi Lawrencovi a jeho ťažkotonážnym afroamerickým spoluhercom sa vyhnem širokým oblúkom. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní totální kravina, kde jediným námětem filmu jsou uječené paštiky celé rodiny Jenkinsových. Vyhněte se tomu míle daleko, je to pěkná sračka. PS: Omlouvám se za své výrazy, ale na to se fak nedá dívat:-)za souložící psy 5% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sentimentální kýč o tom, že rodina je ta nejdůležitější věc. Nejedná se o nějakou trapnou komedii ale i tak nemohu dát vyšší hodnocení jelikož je film hodně nudný a vtipných scén je v něm pomálu. Což je škoda jelikož se zde sešla spousta opravdu dobrých a vtipných černošských herců. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se si pustím Německý film z roku 2009 Vítej doma a místo toho dostanu podivnou hlučnou stupidní americkou komedii plnou klišé o černošské rodince. S filmy Welcome home se roztrhl pytel. Ale určitý typ amerického publika se jistě pobaví. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, pro průměrného černocha z průměrného ghetta. Věřím, že i Chánov se musel otřásat smíchy. Prostě kupa podprůměrného humoru obohacená střípky průměrného, která potěší všechny s IQ 70-90. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence v rodinné komedii o tom, že rodina má držet pohromadě, i když jeden její člen je zrovna slavným moderátorem v telce. Nutno ale dodat, že i když jde o těžce provařené téma, jako jednohubka nebo odpolední pohodový film má Vítej doma všechny potřebné atributy. Je to afroamericky střelené, je tam pár kouzelných scén a doják nakonec. Jo a mrcha, co vyhrála nějakou reality show a jde jí jen o zvýšení osobní prestiže a štíhlé tělo. Jenže když se jede na výročí svatby rodičů, všechny charaktery se projeví takové, jaké ve skutečnosti jsou. Naštěstí je tu ještě láska z dětství, která nakonec může zalepit čerstvé bolístky. Disk má standardní současné provedení, navíc nabízí jen trailery na Mamma Mia! a Wildchild, jinak žádné bonusy. Publikováno: 19.10.2008 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle černošské bejkárny rád. Vždycky se tam najde postavička, která mě totálně rozjebe. Zde hrdinova ségra, co jezdí předčítat vězňům s boží ochranou. Pobavilo i další obsazení (Duncan), Cedric) a zapojení mé oblíbené reality show... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sebral jsem odvahu a po Collage Road Trip jsem si pustil další komedii s mým oblíbencem Martinem Lawrencem. A byl jsem překvapen, protože to docela ušlo. Je to taková ta typická rodinná komedie plná vtipných a rádoby vtipných scén. Navíc je to černošská komedie a kupodivu je tam jen jeden gangster, který ani vlastně moc gangster není, ale zase je s ním sranda. Příběh je ovšem ohraný. Někdo z rodiny je černá ovečka, která toho dokázala moc a má moc peněz, takže mu každý zavidí. A na finish dokáže všechny dojmout, až z toho brečej. Těch vtipných scén je ve filmu opravdu jen pár, které stojí za to. Ale z 90% za ně může komik Mike Epps. On je vážně vtipálek. Martin Lawrence je zase nehorázně cool (scéna na letišti v bílých hadrech), ale bohužel potvrzuje, že má jen na komedie typu B. Potěšil určitě "steroid" Michael Clarke Duncan a James Earl Jones. Dokonce zazněla i nějaká ta hip hopová hudba, což je něco pro mně! Ale i tak jde o další průměrnou rodinnou komedie na kterou nevím, jestli se po druhé ještě podívám. Necelé dvě hodiny na ne zrovna moc vtipnou komedii je docela hodně! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Už ani nevim, o čem to pořádně bylo, ale nebyla to jedna z těch realističtějších komedií, moc kýčovité a klišovité, ale smál sem se, to jo ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ale tak jo, dvakrát, třikrát jsem se zasmál, ale drtivou většinu mě film spíš nudil, než bavil. A natož, že je to skoro o ničem mě to příjde moc dlouhý.. Bohužel, za sebe prostě říkám - jedná velká nuda .. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie na jedno posezení. Pokud se chcete bavit, pusťte si to. Pokud chcete hledat chyby jako je mizerný scénář a dopředu předvídaný konec, tak se tomu radši vyhněte. S jinak slušným českým dabingem si zaručeně užijete. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Po vzhliadnutí tejo americkoafrickej obéznej a uziapanej komédii vhodnej akurát tak pre afroamerických obéznych a uziapaných američanov som si bol žiadať Prozac vo svojej lekárni. Na smiech som si bol akurát ja. A to celých 114 minút! ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Prijemna rodinna komedie ktera nezklamala, ale ani nicim neprekvapila. Vcelku ohrany pribeh kdy prijede RJ jako ,,horší" člověk což se při šťastném happy endu změní. Nicmene jsem se pobavil, popravde se mi jeste nestalo ze bych se u komedie s Martinem Lawrencem nebavil. Ale je to vicemene o vasem vkusu zda se toto dilko bude libit, takze se nemuzete divit ze nekdo ho okamzite zavrhne. ()

Reklama

Reklama