Reklama

Reklama

Roscoe Jenkins je úspěšný moderátor televizní talk-show. Společně s přítelkyní Biancou a desetiletým synem jedou do rodné Georgie na oslavu 50. výročí svatby jeho rodičů. Roscoe chce konečně své rodině dokázat, že už není tím malým nemožným nešikou. Jako by se ale zastavil čas, Roscoe po návratu domů najednou není člověkem, který v životě uspěl, ale zase klukem, ze kterého si všichni utahují. Setká se tam i se svým nenáviděným bratrancem Clydem, s nímž kdysi soupeřil o to, kdo pozve Lucindu, kterou miloval, na ples. Roscoe tenkrát vyhrál, jenže Clyde ho podvedl a dívku požádal už před začátkem závodu. Protože Roscoe nepřestává být terčem vtipů, Bianca ho pobízí, aby se choval ve stylu svého kréda "především já". Vrcholem oslavy je tradiční překážkový běh. Proti sobě budou opět stát Roscoe a Clyde. Během závodu Roscoeův syn potřebuje pomoc od táty, ten ho ale odmítne. Vidí před sebou jen to jediné, a to je vítězství nad Clydem... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se Martin Lawrence nedostane k lepším filmům. Myslím si, že to není špatný herec, ale podobnými filmy asi určitě díru do světa neudělá. Jde o typickou rodinnou "komedii", takže zápletka i finále se dá celkem přesně odhadnout a ač mě zase tolik nebavil, tak na druhou stranu nešlo o film, který by mi otrávil dvě hodiny sobotního odpoledne. Tři hvězdičky jsou asi celkem dost, tak bych poprosil pana Lawrence, aby to nebral jako pochvalu, ale spíše jako povzbuzení do filmů dalších (a snad lepších). ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Černošská komedie, jedna z těch, kdy se dospělé, relativně úspěšné dítě vrací do rodinného hnízda, na oslavu (v tomto případě 50. výročí svatby rodičů - zlatá svatba?). Jak jinak, přivádí si i "nevěstu," která ale úplně nezapadne. No, ono se není čemu divit, všichni jsou docela svérázní a ulítlí. Jo, a aby bylo namícháno vše, jak má být, ještě je tu synek hlavního hrdiny, který samozřejmě sehraje nakonec důležitou roli v tom, jak se vše nakonec vyvrbí (přikloní se hrdina na stranu rodiny, nebo budoucí nevěsty?). Dívat se na to dá, ale místy je to opravdu přitažené za vlasy a vtípky značně trapné... ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

I když jsem moc dobře věděl, že toto má na svědomí Malcom Lee, který udělal mého zde vysoce podceněného Undercover Brother, této rodinné komedii jsem nedával moc šancí. Tento film mi ale poskytl plných 114 minut skvělé zábavy se všemi znaky rodinné komedie, ale předem varuji, děti bych k tomu radši nepouštěl, některé scény jsou poněkud ostřejší pro dětský zrak:-) Nejradši bych tu jednu hvězdičku sundal kvuli klasickému zakončení téměř všech černošských amerických komedií, ale protože jsem už dlouho neviděl nic tak zábavného, nechám jí tam. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence v odlehčenějším a oduševnělejším kabátě než je jeho zvykem. Nejspíš se zde najde víc lidí, kterým zrovna tahle změna radost neudělala, ale mě to přesně sedlo do nálady. Myšlenka filmu je od počátku jasná a konec, jak říká jeden můj spoluhráč, psali v nedělnim Blesku, takže vcelku na nic nového nenarazíte. Pokud ale budete očekávat další černošskou komedii plnou nechutných a trapných scén, tak zde se toho nedočkáte (no dobře, psí scénku si nejspíš odpustit nemohli:)). Dočkáte se komedie, která, kde ubírá na humoru, přidává na dobré náladě. Prostě oddechovka na večer (plná vzpomínek na grilované prasátko,aaaah.. :-P). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. We're Family - Joe Thomas [3:51] ,2. Meant To Be - Kindred The Family Soul [4:24] ,3. Thinkuboutmi - Keite Young [4:14] ,4. Roots - Carlton Thompson [3:46] ,5. It's Love - Jill Scott [5:54] ,6. At This Time - Algebra [5:12] ,7. Snow Hill - Cliff Lee [5:02] ,8. Before I Let Go - Maze [5:05] ,9. Super Freak - Rick James [3:23] ,10. Ain't Gonna Hurt Nobody - Brick [3:56] ,11. U Do It For Me/Halfway/What Happened/Run And Hide - Algebra [6:06], ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v americkém Mindenu a Shreveportu v Louisianě. (rafix)

Reklama

Reklama