Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pripravte sa na horúce peklo. Nikto si ešte nevie predstaviť, aká veľká panika môže vypuknúť v tak veľkom meste ako je New York práve vo cjvíli, keď sa mestom začne šíriť poplašná správa. A už naozaj nikto si nevie predstaviť, čo sa stane vtedy, ak sa správa potvrdí. Len náhodou objavia kopači tunela nový vulkán, o ktorom nikto dovtedy nevedel. A možno by sa ani nikdy nedozvedel, ak by ho ilegálne pokusy neprebudili k životu. Zdá sa, že vulkán je čoraz aktívnejší. Vec je však o to horšia, že jeho najväčšia sila je uprostred Manhattanu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Phobia 

všechny recenze uživatele

V sebeobraně jsem usnula zhruba v půlce, díkybohům. Katastrofický film na úrovni rakouské TV produkce - mizerný v každém myslitelném ohledu: nesympatičtí neherci, žalostné triky, dementní scénář, režie dobrá tak pro školní představení, prostě typická srajda pro komerční televize. Překvapuje mě, že to nešlo v sobotu v hlavním vysílacím čase jako "Megafilm". Pokud se výtvor ve své druhé polovině hodně zkvalitnil, mohlo by to být i na 25%. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem se na to díval, asi proto, že jsem něco dělal na počítači a potřeboval jsem jen český zvuk jako kulisu. Pak jsem zvednul oči právě, když nějaký dědek, který křičel na psa, otevřel dveře do kůlny a hopla na něj láva. Poprskal jsem si celý notebook, stůl, župan, knihovnu, koberec, skoro i televizi...strašná sračka ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl prapodivný mix. Mám pocit, že jsem v jednom záběru viděl mrtvolu mrkat..taky mám pocit, že tam použili fotky a záběry (kouřové efekty) z útoku z 11. září? Rozhovory chvilkama šílené, efekty někdy taky.. Zlatá Sopka. 30% ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

hodinu a porad se vlastne nic nedelo a pak to behem 15 minut zfouknou :-). Amici za vsim hledaji teroristy. Ale musim uznat to ze se ten typek priznal za to klobouk dolu. Jinak ta hodina a pul utekla celkem rychle ale bylo to fakt peklo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi úplně první film, ve kterém jsem kdy viděl něco ze soudku gore a měl jsem to dlouho hrůzostrašně před očima. Dětem tenhle film nepouštějte z tohoto důvodu, sobě čas ušetřete kvůli celkové nekvalitě téhle slátaniny. ()

sahe odpad!

všechny recenze uživatele

Stále to samé... stále strašné.... Hlavně, že tam hraje "hvězda" se seriálu Pobřežní hlídky... udělejte si obrázek sami... nebo raději ani ne... ()

venom14 odpad!

všechny recenze uživatele

Ta kamera je opravdu otřesná,herci také a efektům se směju do tváře.A i emocím,které ještě(ano ještě to jde)sráží český dabing. ()

Dragonlanc odpad!

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tohto filmu sa mi vybavil jeden citát z iného filmu: "Bože, čo som komu urobila, že som sa musela na toto pozerať..." ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Pod New Yorkem se objevila sopečná činnost. No, nakonec v rámci fantazie proč ne? Jenom ale kdyby veškeré odehrávající se události v rámci tohoto faktu měli alespoň nějakou logiku. To, co nám tvůrci prostřednictvím tohoto snímku předvádějí, je něco naprosto nepředstavitelného. Živá kamera a neustálý dějový tah na dramatičnost velice špatný scénář prostě nezakryje. Špatné digitální efekty jsou na TV produkci už takřka samozřejmostí, takže nijak nepřekvapí. Zkrátka, tento rádoby katastrofický filmový počin je se vším všudy tak špatný, že nestojí ani za řeč. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Tenhle rádoby katastrofický snímek vám nenabídne nic víc, než je pouhá hodina a půl nudy a ztraceného času. Myšlenka nebyla vůbec špatná, ale to zpracování bylo téměř nekoukatelné. Nulová atmosféra, předvídatelný děj a ty opět rádoby nechutné scény by si mohl film odpustit, protože působily až dost směšně. Vůbec se divím, že jsem se na to dokoukal, ale vydržel jsem to - takže tu jednu hvězdičku tomu dám, alespoň za tu myšlenku filmu. ()

Reklama

Reklama