Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chcete-li si náležitě užít pocit, že jste věštec a vizionář, tenhle film vám to dokonale splní. Všechno co se v něm stane budete vědět ještě před tím, než se to stane. Tak předvídatelnej film jsem snad ještě neviděl. Zrcadlový lekačky mi po čase začaly lézt strašně na nervy. Ostatně, lekaček v tom filmu je podle mě nacpáno až moc, i když jedna u mě zafungovala, ale to je žalostně málo. Policajti se chovají jako dementi (SPOILER ví, že po ní jde psychopat a když se mu ji v hotelu nepodaří dostat, co udělají? Naservírujou mu ji k ní domů - jediné místo, kde ji bude hledat, místo toho, aby jí odvezli někam na neznámé místo, než ho dopadnou SPOILER), banda teenagerů si možná nezasloužila zemřít, ale každej druhej/každá druhá z nich minimálně pár facek. A co mě na filmu štvalo nejvíc? SPOILER Vědomí, že psychopat je do hlavní hrdinky udělanej natolik, že ji přece nemůže/nechce ublížit! To shodilo celej film. SPOILER. herec, kterej hrál psychopata měl pro svou roli docela povedenej ksicht, jehož potenciál ale nebyl zcela využit. Ale jedno se filmu povedlo. Začal jsem přemýšlet o tom, že se poohlídnu po té původní verzi - jestli to byla stejná sračka jako tohle, nechápu důvod remaku. Jednu hvězdičku dávám ani nevím za co, snad za to, že horory mám rád, možná za dobrou hudbu, snad za sexy jizvu na čele hlavní hrdinky.... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejnudnější teenagerovská vyvražďovačka, kterou jsem za pár let viděl. Atmosféra strachu veškerá žádná, veškeré vraždy postrádají invenci a končí u nezáživného probodnutí/podříznutí, ze zabijáka tedy určitě strach nejde a postavy se chovají tak nelogicky, že kdyby je nezabil ústřední vrah, tak snad zemřou samy... ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o remake v pravém slova smyslu. Kromě společného názvu a tématického zasazení, nenajdeme téměř žádné další souvislosti. Horší ale je, že tahle vyvražďovačka dojíždí na absenci zajímavého vraha, což je obyčejnej týpek v kšiltovce, přičemž vraždy samotné jsou většinou offscreen. Škoda, likvidace teenagerů může být pěkná zábava, ne však na maturitním plese s ratingem PG-13. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další a naprosto zbytečná variace na poměrně profláklé Tajemství loňského léta. Změnily se hlavní tváře, vrah a lokace kde se děj odehrává. Zbytek konceptu zůstal neměnný. A tak se můžeme těšit na standartní lekačky, stále stejné zvraty i očekávatelný závěr. Za pozitivum se dá označit lehká nadsázka a poměrně koukatelní hlavní hrdinové, i když ty dialogy přece jen někdy lehce skřípou. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

pokud si pamatuji svuj maturitni vecirek tak jsme jel mhd(tramvaji pak metrem )vystoupil na vysehrade sel jsme zaplatil strasne moc penez sedel jsem pak jsem si povidal s lidma jejiz jmena jsem neznal a ve svych teniskach a v obleku jsem dostal serpu nikdo nevyvolaval me jmeno a ani se ma fotka neobjevila na ohromne tabuli. pozdeji jse mjel domu mhd. opet ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 13. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama