Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (614)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Spíše tak dvě a půl hvězdičky. Kdo ve filmu hledá pokračování seriálu a oblíbené hrdinky ve "velkém" flmu, bude určitě spokojen. Ale na mě bylo 2,5 hodiny neustálého řešení vztahů trochu moc, příběh mi přišel průhledný a předvídatelný a to včetně dialogů. Takže mi zbylo jen pár vtipných momentů a sympatický úvod, kdy mi byl celý seriál (který nesleduji) stručně a hezky shrnut během několika minut. A ty uječené čtyřicátnice :-/ ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Hodně subjektivní hodnocení, mám moc ráda seriál Sex ve městě a i když si myslím, že byl zakončen opravdu dobře, pokračování ve filmové podobě mu nijak výrazně neublížilo. Jako samostatný útvar sice moc nefunguje, chybí tu silnější zápletka a promyšlenější pospojování některých scén, ubylo na komediálnosti a přibylo na romantické uslzenosti, ale nostalgie ze setkání s mými oblíbenými hrdinkami funguje dokonale. Určitě film pouze pro určitou kategorii lidí – fanoušky seriálu. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Patřím mezi dámskou část obdivovatelek seriálu, takže bohužel musím dát nižší hodnocení. Seriál je sám o sobě o tom, jak to chodí s chlapy, bez jakéhokoli studu, stojící především na skvělých (sprostých)hláškách. Zato filmy jsou už klasické slaďárny, které chlapům asi fakt musí připadat hrozné, kde se neustále omílá to samé dokola a prostě to ztrácí ten "šajn"a vtip. Kdyby to byl samotný film, který by nenavazoval na tak (pro mě)skvělý na nic nehrající si seriál, klidně bych dala plný počet, ale protože to tak není..3*. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhodoval mezi třemi a čtyřmi, ale... what the hell. Očekávání byla nízká (hlavně vzhledem ke smrtící stopáži), nakonec to však dle mého názoru dopadlo velice dobře. Neříkám, že to v podstatě není draze vypadající trojdíl seriálu, ale vypečené dialogy zůstaly, koláže jsou správně slzopudné a Kristin Davis je neskonale hot i v tomhle věku (tedy pokud nepiští...), takže jsem těch 148 minut přežil překvapivě ve zdraví a stihnul jsem se při nich i slušně bavit (sushi Valentýn vládne). Dívat se na S.J. Parker sice není slastí, ani když má na sobě dvě tuny make-upu (a co teprv, když ho nemá) a podprahové poznatky mě nejspíš minuly (až na odkaz s Meet Me in St. Louis, ten zas určitě nestíhali ostatní :), ale Sex ve městě rozhodně považuji za povedené zakončení (?) seriálu. 7/10 P.S. Většina mých kamarádů by zřejmě nepřežila ani prvních pět minut a hluboce se stydím, že se k nim odmítám připojit. Jsem asi blázen... :) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Podle mě v podstatě zbytečný film, který šel do kin v době, kdy už byl seriál dávno za zenitem (teď odhlížím od toho, že Sex ve městě u nás běží v telce dodnes, kdy už - v roce 2016 - nezajímá pravděpodobně vůbec nikoho). Vidět to po těch letech znovu pro mě ovšem bylo docela zajímavé, a to nejenom proto, že seriál jsem měl hodně v oblibě. Zaujalo mě tam třeba, jak rychle ten film zestárnul (předpotopní mobily a počítače), nebo že se v originále "Pan Božský" ve skutečnosti jmenuje "Mr. Big" (což mě docela překvapilo, podobně jako hlasy všech herců - film jsem zhlédl v původním znění, zatímco seriál znám jen v českém dabingu). Pokud jde o děj, ačkoli je film hodně dlouhý, bavilo mě to celou dobu, a dokonce se tomu filmu povedlo mě v závěru i dojmout. Film je to ovšem dějově dost předvídatelný, povrchní, jeho postavy mi jsou spíše nesympatické, a celé je to komerční až hrůza, proto za mě nakonec spíše jen průměrný dojem. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (36)

  • Rozšířená verze filmu obsahuje delší scénu v bytě Carrie (Sarah Jessica Parker), kde si šaty při stěhování zkouší každá z žen, a dále scénu z halloweenského koledování Charlottiny (Kristin Davis) rodiny s Carrie. (Patw)
  • Film měl původně navázat na původní seriál už v roce 2004, kdy seriál skončil, ale produkce se nedokázala dohodnout s Kim Cattrall (Samantha Jones) na jejím honoráři. Dohoda byla uzavřena až v roce 2007. (don corleone)

Reklama

Reklama