Reklama

Reklama

Travička zelená

  • USA Pineapple Express (více)
Trailer

Líný budižkničemu Dale Denton (Seth Rogen) má jediný důvod navštívit svého stejně líného dealera Saula Silvera (James Franco) - koupit si marihuanu, konkrétně její novou odrůdu zvanou Pineapple Express. Ale když se Dale stane jediným svědkem, jejímiž pachateli jsou podlý drogový boss (Gary Cole) a zkorumpovaná policajtka (Rosie Perezová), zpanikaří a hodí na místo činu svůj balíček „Pineapple Express“. Dale má rázem další důvod navštívit Saula - chce vědět, jestli je tento druh trávy tak vzácný, že by ho bylo možné díky ní vypátrat. Ukáže se, že je. Zatímco se Dale a Saul pouštějí do boje o holý život, zjistí, že jejich paranoia není způsobena jen konzumací marihuany. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

hmm, to já si zase občas kytku radosti bafnu a moc vtipný mi ten film nepřipadal.

Uživatel peto80 smazal svůj příspěvek.

lil:mickey

lil:mickey (hodnocení, recenze)

Upřímně, tenhle film je prostě stvořený pro lidi co hulí. A věřím, že zbytku možná vtipný nepřijde. Já osobně ten film miluji a myslete si teď o mně, co chcete. :D

na příspěvěk reagoval Zbranicus, SamuelGOD

peto80

peto80 (hodnocení, recenze)

Nudááá a ešte k tomu uťahaná, 20 minút pred koncom som to vypol, chcel som vydržať do konca ale nedalo sa. A idem to vymazať, zbytočne mi to zaberá 1,4 GB na disku.

Tef

Tef (hodnocení, recenze)

Další haluz.. vyhulenina... ikdyž místy fakt sranda.. :D 3* :)

Hof

Hof (hodnocení, recenze)

místy docela sranda...ale stačilo mi to vidět jednou...

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

chcem tym povedat ze pre mna bol ten humor prilis vyumelkovany a "pod uroven" ale samozrejme je to moja subjektivna mierka dobreho humoru ... mam v hodnoteni total uletene komedie a chapem ze pre niekoho je to totalna hovadina ... s tym nemam ziadny problem... tento film k tym mojim "dobrym" nepatri..

Soulkeeper

Soulkeeper (hodnocení, recenze)

:D zaujimave veci si vsimas... neviem ale co na tom ale malo byt trapne, ale skus si nabuduce vsimnut dealera saula, urcite nebude mat v jednej scene zaviazanu snurku a az to bude trapne ;)

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

uvediem priklad: policajtka svojim autom nahana hlavneho hrdinu, ktory uhana tiez na aute a ked sa dostane vedla neho, cez bocne okno vystreli pistolou, ten sa uhne a trafi nejakeho typka co je na druhej strane ulice a ta zenska mu vykrikne s umelo drsnackym vyrazom tvare: pardon ... nejde o nepochopenie humoru ale o "trapnosti" aspon pre mna, ktory ma pre humor obzvlast siroku mienku /moj profil hovori za seba/ ale toto nie, nic pre mna... to co ma malo rozosmiat, mi iba pokrivilo usmev .... to je ina liga :-)

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

cim dlhsie som sleodval tento film, tym viac stagnoval .. rogen je typ herca ktory hra a rozprva v kazdom filme "to iste" ... strasne blby film, blbe kecy, blbe scenky, blby humor az na zopar vynimiek ... sklamany ... 1* a od odpadu to daleko nema...

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

BanyX: ze zkušeností vím, že po travičce mi přijde vtipná i předpověď počasí v rádiu. ;) Takže od filmu bych čekal trošku víc. :)

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Travička zelená, to je moje potěšení... To snad páni distributoři nemůžou myslet vážně %-)

BanyX

BanyX (hodnocení, recenze)

Pokud si dáte travičku na tento film, připadávám opravdu humorný.

-Paja-

-Paja- (hodnocení, recenze)

proti takovým filmům nic nemám, ale tenhle mi moc vtipnej nepřišel.. jenom **

pancoo

pancoo (hodnocení, recenze)

Je sice pravda, že zhuleneckých filmu už bylo natočeno dost a ne všechny byli povedené. Ale zas na druhou stranu, když se někomu povede z už tak ohraného tématu vymáčknout něco jako bylo toto, kam obsadí i takové lidi jako je James Franco (u kterého by mě ani nenapadlo že bude hrát v takovémto filmu). Tak musím říct, že se na scénáři někdo musel pěkně vyřádit a některé hlášky, které ve filmu padly, stojí za ocenění. Jde vidět že s trochou umu a dobrého nápadu nás mužou ještě zhulenecké filmy dál bavit !

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Presne ako píše POMO, mne sa páči huličský humor ale toto bolo oveľa viac trapné ako vtipné aj keď sem tam "zažali" niečo srandovné..... chvíľami sa človek aj nudí a za to môže aj dĺžka filmu....

KejMart

KejMart (hodnocení, recenze)

ano, ten český název je hrůza.. čau mám novej matroš..jmenuje se Travička zelená..OMG

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Nechápal jsem, o čem Baldýnský během vyhlašování Zlatých glóbů mluví, akorát mi ten název (Travička zelená) přišel správně zhulený a docela vtipný, když teď vím, kterému filmu náleží, už mi přijde jenom zhulený.

Soulkeeper

Soulkeeper (hodnocení, recenze)

Pineapple pre mna jednoznacne najlepsi film roku 2008, takyto film tu dlho nebol a dlho tu ani nebude, Seth Rogen hviezdi , prakticky cely film sa velmi dobre bavil, nemam co dodat film bez najmensej chybicky

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Mihail123: 67% ti přijde jako špatné hodnocení? Mně naopak přijde docela slušné s přihlédnutí k průměru. Jinak film jsem zatím neviděl, ale český distribuční název mě uzemnil...

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Jé, ten název je ale pěkně zhulenej. Co jiného ale čekat od filmu o hulení? :-o

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Když špatný film, tak i trapný český název. Tím už nemůžou víc zkazit...

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Ty krááso, půjdu do půjčovny a řeknu: Tak co, Travičku zelenou, máte?? ... tak to na mě obsluha zavolá městský... no tak to zdarec, tohle je hodně kokotský!

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

to je moje peřina! .................. s velkym přehledem nejvylízanější českej název

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

ty vole.......to co je za slabe hodnotenie............wtf?? niekto tu asi nema zmysle pre humor....

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

A to jsem si vždycky myslel, že mám úplně obyčejný smysl pro humor, korespondující s většinou diváků. Asi jsem se mýlil. :-)

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Tahle kytka za moc nestála.. Kdyby tu ta varianta byla, tak to jde do zelené, jenže jinak...

Heretic

Heretic (hodnocení, recenze)

Řeknu to pozpátku: Bylo to drsný, vtipný, brutální, ulítlý.. už fakt nechci vidět komedii o hulení..

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Ups. Začínám docela chápat, proč se některé filmy do distribuce nakonec přeci jen nedostanou... ;-)) Zhulená srajda.

Gimp

Gimp (hodnocení, recenze)

Tak nakonec mi ten komentář: Zhulená krávovina. připadá skoro nejvýstižnější

Související novinky

Dočká se Travička zelená pokračování?

Dočká se Travička zelená pokračování?

11.06.2020

Žijeme v éře, kdy se studia snaží vybudovat franšízu prakticky z každého druhého filmu, který vyprodukují. Občas se to podaří, většinou spíš ne. Nejsmutnější jsou ale případy, kdy dotyčný filmař… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Natalie Portman jako princezna bojovnice?

Natalie Portman jako princezna bojovnice?

03.06.2009

Představa, že by někdo natočil celovečerní remake Xeny a do hlavní roli obsadil Natálku, je vskutku... přiznejme si to, lákavá. Ne, nedojde k tomu. Přesto si Natalie velmi podobnou postavu (resp.… (více)

Reklama

Reklama