Reklama

Reklama

Travička zelená

  • USA Pineapple Express (více)
Trailer

Líný budižkničemu Dale Denton (Seth Rogen) má jediný důvod navštívit svého stejně líného dealera Saula Silvera (James Franco) - koupit si marihuanu, konkrétně její novou odrůdu zvanou Pineapple Express. Ale když se Dale stane jediným svědkem, jejímiž pachateli jsou podlý drogový boss (Gary Cole) a zkorumpovaná policajtka (Rosie Perezová), zpanikaří a hodí na místo činu svůj balíček „Pineapple Express“. Dale má rázem další důvod navštívit Saula - chce vědět, jestli je tento druh trávy tak vzácný, že by ho bylo možné díky ní vypátrat. Ukáže se, že je. Zatímco se Dale a Saul pouštějí do boje o holý život, zjistí, že jejich paranoia není způsobena jen konzumací marihuany. (HBO Europe)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Dočká se Travička zelená pokračování?

Dočká se Travička zelená pokračování?

11.06.2020

Žijeme v éře, kdy se studia snaží vybudovat franšízu prakticky z každého druhého filmu, který vyprodukují. Občas se to podaří, většinou spíš ne. Nejsmutnější jsou ale případy, kdy dotyčný filmař… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Natalie Portman jako princezna bojovnice?

Natalie Portman jako princezna bojovnice?

03.06.2009

Představa, že by někdo natočil celovečerní remake Xeny a do hlavní roli obsadil Natálku, je vskutku... přiznejme si to, lákavá. Ne, nedojde k tomu. Přesto si Natalie velmi podobnou postavu (resp.… (více)

Reklama

Reklama