Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Recenze (354)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Režisér Kotík zraje. 75 minut Pánské Jízdy bylo ryzím utrpením bez špetky vkusu a režijního záměru, kdežto jeho nynější počin je při dvacetiminutové nadstavbě už označitelný za film... sice nabízející divákovi opět typické trendy rekvizity a grandiózní dávku produktopisu, který tu bije do očí způsobem zřídka vídaným, a scénáristicky to pořád nestojí za žádnou pozitivní zmínku (byť ústřední nápad dává určitý smysl, realizuje se naprosto nepochopitelně komplikovanými prostředky), ale herecky je to vcelku slušné. Pokud ovšem přistoupíte na premisu, že všichni hrdinové mají být více či méně asociální lemplové, tudíž vaše pocity o různých tečkách a vyhazovech jsou naprosto v pořádku;) Sice tedy pořád nechápu, jaká chorá mysl vyprodukovala myšlenku, že Sandra Nováková je nadějí českého filmu, a byl bych navzdory osobním preferencím ochoten připustit maximálně to, že jde o jednu z našich atraktivnějších mladých "umělkyň", ale jinak jsou herecké výkony asi nejsilnější stránkou celého tohohle díla. Což vzato v globálním srovnání nevyžaduje žádné zvláštní úsilí, a nemusíme to s tím globálem ani brát doslovně, aby bylo vidět, jaké kvalitativní úrovně můžeme komparovat;) Filmařská bezradnost a neschopnost najít kvalitní scénář jsou v tomto případě jednoznačně nepřímo úměrné výslednému hodnocení. Mně rozhodně můžete taky, šéfe, protože vím jistě, že se už nikdy více neshledáme. Bohužel mám obavu, že to platí jen pro tento film, a ne pro tvorbu Martina Kotíka jako takovou - je přece ještě tak mladý a plný chuti točit:P Závěrem nutno podotknout, že mě vytáčí celkem slušně. 40% a hlavně za to proboha neutrácejte žádné peníze, podporujete tím genocidu dobrého filmového vkusu a pohřbíváte budoucnost české kinematografie. Howgh. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Xindl X ironicky zpívá při titulcích cosi o českým kompromisu...možná chudák fakt netušil, že tento film je jeho příklad. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Atraktivnost reklamní branže se dá využít k mnohem originálěnjším příběhům / např. : Francie - Roztržitý; USA - Po čem ženy touží / než jen k napěchování více či méně skrytých reklam. Někdy jsem měl pocit, že firma, která v tomu filmu nemá reklamu, jako kdyby ani neexistovala. On product placement je k vidění samozřejmě i v mnoha filmech zahraničních filmech, ale většinou není tak trapně, nevkusně a násilně vsazován do děje, jako je tomu u nás. James Bond nechť poslouží jako příklad, že i product placement ve filmu může mít styl, vtip a být vkusně vsazen do příběhu. Vy nám taky, šéfe, nechť poslouží jako příklad, kudy cesta nevede. Pak mám ještě jednu výtku a to je ohledně erotických scén, prosím Vás, to jako budu muset jít na každý natáčení erotické scény, zahrát, ji, natočit ji a ještě si jí sám zrežírovat, aby byla sexy ? To tady nikdo jiný kromě mě fakt neumí? Ach jo. Přitom třeba v Sandře Novákové je tolik sex apealu, že by z ní i lední medvěd roztál. Další výhrady už nemám. Film je prostě klasická nenaročná odychovka, své diváky si určitě najde a mnohé pobaví, jako třeba mě. Někteří uživatelé CSFD si snímek určitě vyhledají, aby mohli svým odpadem demonstrovat, že podobný druh humoru oni nehledají . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Upřímně natočená blbost, která kypí product placementem na každý scéně, asi jako tak, když Mádl s Kotkem chlemtali jednu sprajtku za druhou v Rafťácích a přišli si při tom hrozně kůl. Ale nakonec se to stejnak dá naprosto bez problémů přežít a je mi naprosto jasný, proč tomuhle filmu sázej odpady jeden za druhým. On ten scénář trošičku ztrácí rozumný lidský myšlení a některý věty jsou fakt dost daleko od reality, když nebudu počítat příběh, ale popravdě se na to dá v klidu podívat, aniž bych řek, že to je píčovina. To bych dokázal říct o Expertech, Panicovi co je na nic a ne téhle komedii, která krom toho, že je zčásti taková jako ty filmy co jsem psal, také dokáže pobavit a herci sami o sobě dokáží udělat dost. Vy nám taky, šéfe! je sice blbost, ale tři hvězdičky je cena, kterou si prostě zaslouží. Neurazí, a svým hereckým sborem z toho dokáží vyždímat docela příjemné pokoukání, které nezklame, protože čekat od toho moc ani nejde. Plus samozřejmě Sandra Nováková dokáže s leckterým divákem udělat svoje, škoda jen některých naprosto zbytečných scén s ní. Když už natočit erotickou scénu, tak jí natočit pořádně, a ne jako tady. Zbytečně a uboze. Jinak je to ale docela fajnovej film a co víc od takových komedií u nás chtít. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zbláznil, ale uznám Kotíkovi vydřenou třicítku za absurdní reklamní vložky a snahu o zkopírování zápletek odjinud. Ten film se pod kopanci do žeber (přisadil si snad každý ze štábu) snaží naznačit, že má potenciál. A možná je to i tím, že jsem si konečně uvědomil, že na rozdíl od Trošky a některých smrtelně vážných pokusů z české dílny se můžu prostě jenom bavit nad tím, jak to jde celé do háje. Vy nám taky, šéfe, je mnohem zábavnější než Anglické jahody. Škoda, že je to v kategoriích, které nelze měřit čísly. :) (30%) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná a unylá (televizně vyznívající) ,,komedie" na úrovni televizní tvorby našich komerčních kanálů. Tragicky sterilní provedení i ,,herecké" obsazení...jak se tam zatoulala paní Iva Janžurová, to opravdu nechápu. Proč a pro koho se tohle vlastně točí? ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi naprosto neuvěřitelné, že něco takového jde u nás do kin a lidi jsou ochotni za to platit (ba co hůř, ještě se u toho baví). Existují případy, kdy sitcomy natažené na celovečerní délku fungují docela dobře (MILUJTE SVÉHO ZABIJÁKA), ale tohle ten případ není, protože Kotík nedovede pointovat a nemá vůbec žádný cit pro načasování, neumí si poradit s tzv. "running gagy". Po řemeslné stránce to je naprostá katastrofa, v níž se užívá typických seriálových postupů (záběr na budovu, prostřih do dění uvnitř s otravným hudebním předělem), ale vše je zde dokonce pod úrovní TV. Nepamatuji si, kdy jsem naposled viděl film, ve kterém nejen že někdo nedokázal zaostřit na akci odehrávající se v druhém plánu, ale i postavy a věci v popředí byly neostré a rozmazané. Herci natahaní z příšerných televizních seriálů odvádějí svůj odpadový standard, zamrzí ztrapňování se Ivy Janžurové či nefunkční camea Jiřího Langmajera a Marka Vašuta. Nejhorší ze všeho ale není nepatřičnost "nefilmu" na plátnech kin, jeho řemeslná a herecká nemohoucnost, nýbrž největší a nejhloupější koncentrace product-placementu a celková "hospodovost" díla, ve kterém jsou postavy nesnesitelní idioti, se svými maloměšťáckými sny a nesnášenlivostí vůči politice a se silnou nákloností k sexu. Pamatuji si, že jeden ze zahraničních recenzentů v případě "MOVIE" série pronesl, že viděl víc talentu v hovnu svého psa... inu, já psa nemám. 0/10 ()

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní pohádka o tom, že dobrý a poctivý člověk vítězí nad zlotřilci, která končí s typicky českým hospodským plivancem na politiku. Pozoruhodné pouze jako experiment, jak televizní humor nefunguje na plátně, které diváka nelobotomizuje jako televize, případně coby novácký film, jehož hlavní padouch se podobá bývalému řediteli Novy. Jinak dno absolutního zoufalství oděné do všech myslitelných klišé české TV kultury a korunované závěrečnou postelovou scénou (je vidět, že hodnota porevoluční valuty nahoty a sexu dodnes nevyprchala). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a velmi oddychová veselohra pro cílené převážně komerčně zaměřené publikum. Film plný looserů, vysilující boj s blbcem a především pak nenáročné vesměs seriálové herecké výkony (vyzdvihl bych občas vtipného Vydru, výřečnou Sandru Novákovou a pozitivně naladěného a příjemného Jana Zadražila). Škoda že zkušený Jiří Langmajer nedostal přeci jenom více prostoru..Jinak je až k nevíře do čeho se to třeba "paní" herečka Janžurová nechala přemluvit, ale to i já jsem se nechal přemluvit ale i u tohoto filmu platí známé to filmové přísloví jednou a dost. Za pár v uvozovkách zábavných scén dávám 2*, dialogy byly místy opravdu příšerné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem si nemyslel, že budu vděčnej za tak neschopný zaměstnance. - V tomhle je na nás spoleh." Vždycky jsem si přál být královsky placen za to, že jistými kroky dovedu firmu nějakého zazobaného strýčka k bankrotu. Nezaměstnaný rádobyherec Leo si splnil můj sen a s přirozenou naivitou managerského novice i jednu pomstychtivou fintu vymyslel. To je fajn, protože jsem přitom okusil jistou porci zábavy a ani velké množství "nenápadných" reklam na sponzory mne nevytáčelo natolik, aby se mi počet tepů za minutu limitně přiblížil k nepříčetnu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ty mě taky, Kotíku! chce se člověku napsat. Nebo Kotíka přirovnat k Uwe Bollovi, který taky umí shánět peníze a kvalitní herce a neumí točit. Nebo nahlas zauvažovat, zda se Kotík ve skutečnosti taky tajně nepokouší o nějaký bankrot. Pohrdám současným českým filmem a se sadistickou rozkoší přihlížím tomu, jak si podobnými paskvily sahá na dno. Navíc nezřídka mě podobné tituly pobaví podstatně více než tzv. filmy kvalitní, viz. CRASH ROAD nebo NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ. Tahle reklamní vykrádačka PRODUCENTů je sice dechvyrážející zcela vtipuprostou přehlídkou obludného scenáristického, režijního, kameramanského a hereckého diletantství a impotence, nicméně žádnou zábavu neskýtá. Ale bez větších problémů jsem to dokoukal, tak musím tu jednu hvězdičku dát (odpad dávám jen filmům, které mě naserou, otráví a které dokoukávám jen velmi těžko). A kdyby mě na pět minut pustili na toho idiota v hlavní roli nebo aspoň na toho idiota, co nazpíval titulní píseň, dal bych i druhou. A kam se ksakru poděl explodující favorit? ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Má to něco jako děj a Kotík překonává sám sebe, když předhodí i dva "nečekané" zvraty, ale jinak peklo všech pekel, kde Iva Janžurová cituje prasátko Porky a všichni do jednoho doslova tancují (ne, fakt si nedělám p_del) v kulisách jednoho velkého product placementu. Ještě tak pět filmů a třeba se Kotík dohrabe i na podprůměr. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Komedie o firmě, živíce se reklamou, je výhodné téma k tomu, aby se bez skrupulí na obrazovce objevili všichni sponzoři filmu. Hezky vymyšleno. Kupodivu jsem se bavila. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na české poměry velice slušné, ale to je právě to. Proč bych měla českým filmům odpouštět jen proto, že jsou "české"? Proč musíme mít tak příšernou kinematografii, příšerné herce a.. Copak by na naše díla asi tak pověděli tvůrci z Hollywoodu, to nechci vědět. Když na začátku filmu napíší "filmová komedie", tak čekám, že se budu neustále smát a ne to, že se jen párkrát pousměji. Originální námět, sympaťák Langmajer, ale jinak otřesný scénář, herecké výkony a především příšerná hudba, díky které jsem měla chuť celý tenhle průšvih vypnout. Asi to s českými filmy už opravdu vzdávám ...Ale abych jen nekritizovala, oceňuji zápletku, která nám docela zajímavě vyvrcholila. Dobře vymyšleno. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Typický současný filmový polotovar. Námět je akceptovatelný, dokonce aktuální. Někteří herci mají své za sebou, takže by nemuseli vyloženě tápat. Žel, celé to stojí na těch méně zdatných a vizuál to má vyloženě směšný. De facto mě jen těší, že je to lepší, než Chyťte doktora. Ten Xindl byl ovšem řádně WTF, to nabrali praxi ve Zlatý mříži? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Snesitelnější, než jsem čekal (zvláště potom hrozném traileru, který zde najdete). Dokonce jsem se i párkrát celkem zasmál, takže za mě snesitelná komedie, která má spoustu slabých míst, ale že byste se u ní vyloženě nudili, to se říct nedá… a ty odpady! jsou fakt trochu mimo… ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Pouštěl jsem to s tím, že tomu budu strašně chtít dát 5 hvězdiček. A ejhle, ono to z mého pohledu na 5 hvězd opravdu bylo, tak šup tam s nimi. No, jak je vidět, zdejší "znalci a kritici" moc smyslu pro obyčejný humor nemají. Já se skvěle bavil, tenhle režisér, jako jednomu z mála, mi sedí. ()

Reklama

Reklama