Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Ne prilis originalni zapletka - v ne prilis originalnim pribehu s dementimi dialogy, kde byste vetu rozvinutou hledali opravdu jenom tezko. Navic ten pribeh byl tak lajdacky sestaven, vzdyt na dulezite momenty filmu se proste zapomnelo a jen se skakalo v pribehu jak na na louce plne kobylek. Vubec se tu nebudu zminovat o komerci, ktera mi zpusobovala sedy zakal. To vsechno by se dalo snest, kdyby tvurci dodrzeli zanrovy zamer. Lec bohuzel, ani komedie to nebyla. Tak ted jen marne premyslim, co ze to vlastne bylo??? Snad celovecerni reklama, prolozena v osm hodin na Nove reklamama? ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Když ted koukám, co už Martin Kotík natočil, tak je mi všechno hned jasné. Všechno (a je toho hodně málo), co se ve filmu povede, je zapadlé v moři trapnosti a špatných hereckých výkonů. Doufal jsem, že režisér Pánské jízdy si najde úplně jiné povolání, ale ono nic. Mizerní herci v čele s příšerným Zadražilem občas udělají nebo řeknou něco vtipného, ale v jejich podání je to stejně příšerně trapný. Iva Janžurová má takové repliky, že tam už by to nezachránil vůbec nikdo. No a herci, od kterých se dá něco čekat, co pouze v epizodních roličkách, které nemají ani pořádný štěk, takže vůbec nechápu, proč na jejich místě nebyl někdo neznámý. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně bezradný snímek, který nijak zvlášť novátorský námět nejenomže nedokáže zajímavě rozvinout, ale navíc ho neumí ani pořádně vyprávět. Působí chaoticky a lacině, spíš jako by byl natočený na vlně nevtipných komedií o podnikání, jaké byly v módě v začátcích 90.tých let. Ve vtíravém proudu product placementu se odehrávají nezajímavé epizodky o lidech s podivným zmatečným jednáním i pocity. /3. 8. 12./ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Upřímně natočená blbost, která kypí product placementem na každý scéně, asi jako tak, když Mádl s Kotkem chlemtali jednu sprajtku za druhou v Rafťácích a přišli si při tom hrozně kůl. Ale nakonec se to stejnak dá naprosto bez problémů přežít a je mi naprosto jasný, proč tomuhle filmu sázej odpady jeden za druhým. On ten scénář trošičku ztrácí rozumný lidský myšlení a některý věty jsou fakt dost daleko od reality, když nebudu počítat příběh, ale popravdě se na to dá v klidu podívat, aniž bych řek, že to je píčovina. To bych dokázal říct o Expertech, Panicovi co je na nic a ne téhle komedii, která krom toho, že je zčásti taková jako ty filmy co jsem psal, také dokáže pobavit a herci sami o sobě dokáží udělat dost. Vy nám taky, šéfe! je sice blbost, ale tři hvězdičky je cena, kterou si prostě zaslouží. Neurazí, a svým hereckým sborem z toho dokáží vyždímat docela příjemné pokoukání, které nezklame, protože čekat od toho moc ani nejde. Plus samozřejmě Sandra Nováková dokáže s leckterým divákem udělat svoje, škoda jen některých naprosto zbytečných scén s ní. Když už natočit erotickou scénu, tak jí natočit pořádně, a ne jako tady. Zbytečně a uboze. Jinak je to ale docela fajnovej film a co víc od takových komedií u nás chtít. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Jedná se o nejlepší film Martina Kotíka, na který bych se upřímně podíval znovu. Nechápu, proč Jan Zadražil tolik používal grimasu Jirky Macháčka a jednou se hodně podobal Mikulášovi Křenovi v Samotářích. Asi jen podvědomí :) Originální nápad, moc umělý konec. Ale smál jsem se, hurá. Budu si ale pamatovat asi jediné - zdá se, že Michal Hruška má talent. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)
  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)

Reklama

Reklama