Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý muž odjíždí z města na odlehlou venkovskou samotu, kde žil jako dítě. Počáteční idylku však naruší vztah s místní dívkou, mladíkův návrat k malířství, zjištění, že se dříve v okolí děly kruté události spojené s vraždami nacistů na sklonku války a zapomenutá místa v domě, související se vzpomínkami na jeho dětství… (Devadesát Dva)

(více)

Recenze (352)

M@xo odpad!

všechny recenze uživatele

tak toto už neni možnéééé...žiadny inteligentny pribeh alebo aspon priebeh filmu som tam nevidel...podanie hereckych vykonov sa da porovnať s H.o.v..n.o..m ktore sa snaží vyplavať na povrch ale vôbec sa mu to nedarí...proste odpad.... DAKUJEM ()

nightowl 

všechny recenze uživatele

Horory moc nemusim, ale tohle je naprosta spicka. Vcelku zajimavej pribeh, skvely a charismaticky herci + a to postradam ve vetsine hororu ze vseho nejvic je atmosfera a u tohodle filmu na vas primo sala ze vsech stran. Moc nerozumim tomu, jak nekdo muze dat takovymu filmu 1 a nebo zadnou hvezdu. Nez tak ucinite podivejte se aspon na jeden americkej horor tipu 3:15zemres a podobne.... ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Plno věcí nedotaženejch,nelogické figury a jedna chuťovka s uřízlou nohou.Ale dohromady slušná atmosféra,nahé holky samozřejmě chodí do najzazších koutů sklepa.Ale stejně se nedovíme kdo je vlastně blázen... ()

Jester_X 

všechny recenze uživatele

Samoúčelnost, předvidatelnost, nenápaditost. Prostě nuda na všech frontách a místo očekávaného strachu a TMY se u mě spíše často dostavoval smích. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Uniklo mi, proč jsou v názvu ty tečky. Správně se to teda má číst "tý em ej?" Si pamatuju, jak jsme si s kámoškou v kině dělaly srandu, že je to zkratka Tomáš, Martin a Adam. Ale to sem nepatří. Juraj Herz se prý snažil navázat na psychologický horor v duchu Spalovače mrtvol; tak to mu teda nevyšlo. Možná má tu smůlu, že každý od něj čekal něco PODOBNĚ mrazivého jako Spalovače, a tímhle se očekávání nenaplnilo. Já jsem se od toho oprostila a STEJNĚ jsem byla zklamaná. 1* dávám za zajímavý námět a Krobotovou, kterou mám ráda. ()

prskvik odpad!

všechny recenze uživatele

Je to nechutná bezduchá slátanina libující si v nejpokleslejších hororových praktikách. Nedá se říct že by to byl béčkovej film nebo chcete-li horor, je to alespoň tak déčkovej. Pan Juraj Herz v minulosti dokázal že umí natočit skvělé filmy za něž byl obdivován. Má to zapotřebí kazit si pověst takovou zoufalostí? Habrmanův mlýn je velice těžký film ale výborný. Jak je možné mít takové úlety film od filmu? Kdyby nenatočil nic jiného než SPALOVAČ MRTVOL, je to genius ale tohle fakt ne... ()

MAKITA 

všechny recenze uživatele

SNAHA SE CENÍ..ale no jak to jen slušně napsat... možná kdybych nudou neusnul, dal bych i tři...snad se mi naskytne příležitost to vidět eště jednou, ale abych si to sám stáhnul či koupil, to nehrozí,,, ()

pidla odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář je neuvěřitelná slátanina. Ani takoví mistři jako jsou Juraj Herz a Jiří Macháně nemůžou z tak špatného textu udělat slušný film. Co je platné, že kamera kouzlí působivou atmosféru, když diletentsky vyprávěný příběh nudí, postavy jednají zkratkovitě a nelogicky, obligátní hororová klišé jsou použita bez nápadu a nadhledu, stále se zbytečně tlačí na pilu, rozuzlení je trapné, směšné, debilní. P.S. Ivan Franěk je zajímavý typ, ale bohužel hrát neumí. ()

karmalat 

všechny recenze uživatele

Tak trochu blábol, občas povedená atmosféra, za ní jsem dal hvězdičky, celkově tak za 2 a půl. Nakonec jsem dal 3 s velkou mírou tolerance. ()

january 

všechny recenze uživatele

Nejdriv jsem se docela tesila, jak se nad timto filmem pobavim, kdyz vsichni psali, ze je to nechtene velmi vtipne. Jenze asi po pul hodine sledovani jsem zjistila, ze me ten film docela chytnul. Byla jsem dost napjata, jak se pribeh rozlusti a chvilema jsem se i bala... Samozrejme bych nasla i spoustu nedostatku, napr. jsem nepochopila, kam se nakonec podela Tereza, a taky to rezani nohy bylo podle me uplne zbytecny a samoucelny, stejne jako mrtvy pes.. proste to tam bylo, jen aby to tam bylo... Ale suma sumarum hodnotim kladne. ()

gep 

všechny recenze uživatele

Jak Herz s kočičkou vařili dort aneb Splachovač mrtvol... Hvězdička jen za zajímavou lokalitu ve Valeči ()

starr64 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla až nyní a byla jsem mile překvapena jak i ve svém věku dokáže pan Herz totiž film. Není to sice žádná bomba, ale na českou tvorbu velmi zdařilé dílko. V naší české kinematografii je velice málo filmů na které se dá koukat až do konce a tento film patří mezi ty, které stojí za to vidět celý. Prvních patnáct minut sice člověk uvažuje zda u filmu zůstat či ne a pak ještě dloho čeká na to, kdy se dozví proč se děje v domě to co se děje, ale spád film má a horor je to v tom, že takové věci se dějí a je dobře vybírat pokud si kupuje člověk dům ať už je nový či starý. Vraždy, které se ve filmu dějí však nemají nic společného s dušemi zemřelých to už je jen pro dobarvení filmu a myslím, že jsou zcela zbytečné. Jako celek ale - není to nejhorší český film, viděla jsem mnohem horší. ()

MichioHi odpad!

všechny recenze uživatele

96 minut ztraceného času. Horor? Mysterióznost? Napětí? Dost vtipné...A třešničkou na dortu byli nahé scény laciných slečen. Čím by jinak tento film upoutal, že? Trapné ''jakože lekací a strašidelné scény'', stupidní dialogy a o těch ''jakože hereckých výkonech'' nebudu ani raději vést řeč. Někdo by těm Čechům (a Slovákům) měl říct ať netočí filmy. Ostuda kinematografie! ()

Kaspja odpad!

všechny recenze uživatele

Horor? V žádném případě. Tento film (nebo jak to nazvat) vedle hororu ani neleželo. Typický český film, kde se hodí nahá těla a původní smysl jde do kopru... Naprosto otřesné ()

panter666 odpad!

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na tenhle film tak mám TMU. Nemám rád horory u kterých se nudím. Totálně se nebojím a navíc příběh je tak prázdný a zbytečný, že to až není pěkný. Jediná zajímavá scéna bylo řezání nohy postřeleného. Nic víc a už nikdy víc. ()

Widlicka4 

všechny recenze uživatele

Prvního ledna, dvě hodiny v noci, horská chata v Krkonoších, jen ve dvou, já se bavím (důvody v zásadě popsali jiní přede mnou), zástupkyně něžného pohlaví již výrazně méně, ani to nechce dokoukat, a tak nezbývá, než se začít věnovat jiným věcem a přivést ji na jiné myšlenky... Takže to asi funguje a ještě navíc to má neočekávané pozitivní vedlejší důsledky, takže si to říká o pět hvězdiček :) I při druhém shlédnutí se nicméně nemůžu zbavit dojmu, že si pan Herz ukousl příliš velké sousto. Udělat z toho decentní psychologický film, v němž se hlavní postava vrací po letech do místa svého dětství a odhaluje děsivé okamžiky rodinné historie, asi by to celé drželo pohromadě mnohem více. Celá dějová linie s nacistickou minulostí je opravdu naprosto zbytečná a navíc občas i dost nelogická. Ale když nad tím člověk moc nepřemýšlí a nesnaží se to nějak do hloubky pochopit, dá se to přežít, filmařská a herecká část v tomto případě (naštěstí) porazila scénáristickou část těžkým k. o. ()

Pelidor 

všechny recenze uživatele

Já jsem tenhle film viděl před pár lety v letním kině ATC Merkur v Pasohlávkách,kde jsem byl na dovolené se svou přítelkou ( dnes už manželkou).A vím,že jsem chtěl,abychom na to šli,ale byl tu jeden problém. Moje žena nemá ráda horory. Bojí se jich. Tak jsme si dali pár paňáků a já pro jistotu ještě dvě piva A šli jsme do kina. No,líbilo se mi to. Od tý doby už jsem to neviděl,takže ***.možná se na to někdy podívam za střízliva a hodnocení změním. A možná ne. Kdo ví. ()

Felsenberg 

všechny recenze uživatele

Jak je to možné? Jak je možné, že autor Spalovače mrtvol, Panny a netvora a Petrolejových lamp natočí toto? Těšil jsem se, hledal jsem, nepřišlo to. Nevěřil jsem tomu, i když jsem chtěl. Přesto je to v české kinematografii výjimečné, protože horory se u nás netočí. ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Reklama

Reklama