Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (247)

triatlet 

všechny recenze uživatele

13. film s Robinem (předchozí hodnocení: 5x5, 4x4, 3x3). Poprvé méně než tři hvězdičky - a ty si zaslouží hlavně Robin. Travolta vadil taky míň než prvoplánový scénář založený na trapném agresivním "humoru" (kétající talíře, nakopnutý míč, přibouchnuté ruce pod karoserií...). Ale asi 3x jsem se upřímně zasmál... Komedie, která rozhodně není milá. ()

Dargel 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Bohužel to bylo nakonec tak, jak jsem čekal. V upoutávce vidím všechny ty vtipné scénky, a tak se domnívám, že jimi bude film nabitý až do konce, což je ale omyl, protože nic dalšího, než to, co jsem už viděl předtím v traileru, tam prostě není. Tak se musíte uspokojit s několika málo výpady. Dopnutí míče do hlavy neznámého dítěte, prohození prášků a návštěvou zoo tak končí celá zábava. Líbil se mi Seth ve své typické pozici nesmělého baviče - avšak až příliš podobné jako ve filmu Nekecej a pádluj. Po celkovém zhodnocení to nestačí ani na 3 hvězdy, je mi líto, ale chtělo to trochu změnit vývoj nebo nějak oživit, ke konci je to příliš těžkopádné. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Snaha přiživit se na úspěchu Wild Hogs nevyšel. Cítím se až trapně, že filmu dávám tři hvězdy, neboť je mi jasné, že pro většinu diváků se bude jednat o jasný shit, nicméně nějakým zvráceným způsobem jsem se až na několik přehnaně WTF momentů solidně bavil. Pro mě jsou Starý páky čistým průměrem s fajn herci, kteří to zkusili na stará kolena znovu pořádně rozjet, ale úplně to nevyšlo. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

50%. Travolta so skusenym komikom Robinom Williamsom sa snazili, ako len mohli a obcas som sa i zasmial, ale nestacilo to a skutocne to u mna hranicilo skoro pri dvoch hviezdickach, ale uz len za tu snahu davam 3. Ten humor je prilis stupidny a neviem do akej miery to oslovi dospeleho divaka, takze netreba mat ziadne ocakavania a mozno sa budete i slusne bavit. Zabavnejsie je to zrejme viac pre mladsieho divaka. ________ John Travolta - (Charlie) +++ Robin Williams - (Dan) +++ Kelly Preston - (Vicki) +++ Conner Rayburn - (Zach) +++ Ella Bleu Travolta - (Emily) +++ Lori Loughlin - (Amanda) +++ Seth Green - (Craig) +++ Matt Dillon - (Barry) +++ Ann-Margret - (Martha) +++ Rita Wilson - (Jenna) +++ ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie! Občas jsem se opravdu hodně nesmála. Pět hvězdiček ale přece jenom nedám, kvůli některým scénám, které mi tam neseděly ... A ty údajně dojemné scény byly prostě nudné ... Každopádně jinak naprosto úžasná komedie, na kterou se znovu strašně moc ráda podívám ... A ještě bych ráda dodala, že Seth má u mě opravdu velký obdiv, protože ta scéna s gorilou je prostě dokonalá! Já osobně bych si do gorilí náruče nevlezla ... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama