Reklama

Reklama

Fantastický mazel

  • Hongkong Chang jiang qi hao (více)
Trailer

Ti je chudý stavební dělník, který se ze všech sil snaží udržet svého synka Dickyho na prestižní soukromé škole. Přestože Ti dělá co může, aby mu zajistil příležitosti, které sám nikdy neměl, Dicky si ve třídě připadá jako odstrkovaný a přehlížený outsider, protože nosí obnošené oblečení a na rozdíl od ostatních spolužáku nevlastní nejnovější elektronické hračky. Jednoho dne Ti najde na skládce tajemného “plyšáka“ a spěchá s ním domů za Dickym. Přestože podivný chlupatý tvor na první pohled nevypadá jako obyčejná hračka, když si s ním chlapec začne hrát, ukáže se, že je mnohem, mnohem víc! Tohle není jen průměrná akční figurka, ale živý „mazel“ oplývající výjimečnými schopnostmi. Dicky vezme veselého mimozemšťana do školy, aby ho ukázal spolužákům a konečně na ně udělal dojem. Jenže svéhlavý fantastický mazel má vlastní představy o zábavě a situace ve škole se záhy beznadějně vymkne kontrole... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Poslední dva filmy Stephena Chowa jsem málem nepřežil. Tak mě zničily. Tohle mne ale nechytlo. Nebavilo. Natočené to není zle, jenomže po spektakulárním gejzíru gagů v SHAOLIN FOTBAL a KUNG-FU MELA je FANTASTICKÝ MAZEL jen nudná, rodinně zaměřená, neškodná směska, která nedokáže pobavit způsobem, jaký bych čekal. A pro pouhé náznaky blahem vrnět nehodlám. Zklamání. 40% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

No musím říct, že mi Stephen Chow zničil zbytek dnešního dne. Ne ovšem ve smyslu špatného filmu, ale čekal jsem něco podobného jako Kung Fu melu či Shaolinský fotbal(kdo by to nečekal, že?). Naladěn na humornou vlnu se mi dostalo krásně smutné pohádky, u které jsem málem uronil slzu. Tohle bylo snad to nejroztomilejší zvířátko co jsem kdy viděl:-) ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

WTF? Co tohle mělo být? Po výborné Kung-fu mele a mírně nadprůměrném Shaolin Socceru přichází Chow se svojí verzí E.T.ýho a selhává takřka ve všech ohledech, největším utrpením je ale scénář, který vypadá jakoby byl zkrácen o polovinu a i ten zbytek často nudí. Takhle navíc svoji zkratkovitostí a podivnými zvraty v chování některých postav spíš udivuje. Tohle vážně někdo myslel vážně? Vždyť tohle nemůžou sežrat ani malé děti. Chow se tak v mých očích proměnil v asijského Roberta Rodrigueze – oběma by se mělo zakázat točit pro děti. Absurdní jsou ale i některé vykrádačky západních pecek ala Sin City (hlava v záchodě, v hlavní roli roztomilý mimozemšťan – WTF? či odhozené vybuchující brýle ala Mission: Impossible 2. Celé to podtrhuje divný konec, který prakticky nic nevysvětlí, jen mírně naznačí, že by se dal natočit případný sequel, což ve výsledku dělá z Fantastického mazla jeden z nejděsivějších hororů posledních let. Podtrženo sečteno, tenhle film by nefungoval ani jako stopáží přepálená vysokorozpočtová reklama na nejnovější hi-tech hračku. 40 % ()

Zoey90 

všechny recenze uživatele

Já prostě zbožňuju rozkošné chlupaté kouličky. Jakmile se někde nějaká objeví, tak moje objektivní hodnocení je v tahu. Musíte k tomu filmu přistupovat s jistým reálným očekáváním. Prostě žádný převratný a napínavý zvrat v příběhu o tom, jak chudý kluk najde mimozemského plyšáka, najít nemůžeme. To, co filmu chybí na originalitě, je vynahrazeno rozkošností. Ještě jako bonus hlavního hrdinu hraje dívka, což mi vyrazilo dech. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak ako som sa docital v predchadzajucich komentaroch, je to zmiesanina FLUBBERA (1997) alebo E.T.-ho (1982), chvilkami humorne, chvilkami zvlastne, lebo som mal pocit, ze je to natocene len pre deti, ale dostala ma posledna polhodinka filmu, kde to bolo na konci dojimave, smutne, posilnene krasnou smutnou melodiou, takze konecne hodnotenie je u mna 60%. Ako decko by som si tento film vychutnaval omnoho viac. ________ Stephen Chow - (Ti) +++ Jiao Xu - (Dicky) +++ Lei Huang - (Johnny) +++ Kitty Zhang Yuqi - (Slečna Yuen) +++ Chi Chung Lam - (Boss) +++ Produkcia: Stephen Chow +++ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Tiova syna Dickyho ve skutečnosti hraje dívka Jiao Xu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama