Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 7
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (1 048)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Napřed teda musím říct, že je hrozná škoda Zacka Snydera, který s DC Comics docela slušně zabil svůj potenciál na několik let. Zároveň ale mám pocit, že tímto filmem celé DC udělalo výrazný krok kupředu. Pořád je to teda jak od Marvela před šesti lety, ale náznak vtipu tu už sem tam je a na dva trapný je jeden docela vtipný. To od posledního souboje Batmana se Supermanem je docela pokrok. Příběhově ale mají pořád co dělat, aby se dali do richtiku, protože je to jeden velkej maglajz. A to je sakra co říct, když v něm hraje tolik hereckých hvězd. Nejvíc na mě v tomto dílu působil Henry Cavill s Amy Adams a překvapivě i Ezra Miller, tak uvidíme, kam pokročí v dalších letech... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Liga vypatlanců ve složení Ochrnutý netopýr aka Antonín Vejn/Stárk, paní Šišoidová aka Kapitánka Homokokotová, trapný náctiletý bukanýr aka neprcavý Spájdrgej, Negrokop aka Antonín Stárk 2, švidravý rybomuží gogokulturista aka Transisthor a samozřejmě mirkodušínovský metrosexuál z planety Kryplon, jenž si obléká elasťáky pod slipy, tupě mlátí těžce odfláknutého parohatého animáka a jeho hejno pekelných masařek v natolik promakaném digitálním mrdníku, že ho místy snad musely postprodukčně domalovávat pastelkama přímo na celuloid postižené děti poté, co Ben Ledrfejs poslal studiu fuckturu a už nezbylo ani na zaplacení internetů k torentovému upirátění Sony Vegas. Prostě Assvendžrs ryloudyt spatlaní v Můvimejkru a uslintaně blahoslavený downí výsměch odkazu Kryštofa Nolana. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dítě dvou otců, na kterém se docela výrazně odráží to, jak se oba snažili přiblížit vzoru toho druhého (Snyder měl za úkol točit odlehčeně po vzoru Whedona a Whedon po převzetí otěží chtěl držet styl Snydera). Výsledkem není zdaleka tak velký kočkopes, jak by se nabízelo, ale film bez výraznějšího rukopisu, v němž jen občas prolétne jiskra obou autorů (v dobrém i ve zlém). Jednoznačně nelze Lize spravedlnosti upřít slušné tempo, současně ale zoufale postrádá momenty hodné zapamatování. Zklamáním je také úvod, v němž se (už potřetí!) představuje v akci Wonder Woman, zatímco "medailonky" nováčků po hříchu absentují. Hudba, jediná věc, kterou DC Marvel válcoval, se vzdala výraznějších motivů a začala (stejně jako marvelovky) jet necharakteristický a nerušivý podtext. Chyba, VELKÁ chyba. Emoce nejsou z nejblbějších, ale pořád je to víc chtěné než funkční. A vzhledem k obřímu rozpočtu bych rozhodně čekal méně zrůdné digitální zamaskování knírku Henryho Cavilla. Ale aby bylo jasno - ano, je to lepší a zábavnější než Batman v Superman a alespoň tu zápletka celkem dává smysl (v rámci možností). Jen se tým potřebuje líp sladit. Příští Liga spravedlnosti už by mohla být fakt dobrá. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Batman jako mentor (Ironman), potřebný ženský prvek Wonder Woman (Black Widow), drsňák Aquaman (Thor) a zástupce humoru a mládí Flash (Spider-Man). No a můj milovaný Superman víceméně do počtu. Docela se divím Marvelu, že nezažalovala DC za plagiát, ale film byl rychlý, akční a svižný a nemám proti němu mnoho námitek. Oproti konkurenci ovšem značně kulhá na obě nohy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Země v ohrožení, tak to tu ještě nikdy nebylo a tak jsem neodolal a šel odit okem a nestačil jsem žasnout. Parta hic resp. superhic se bitkáří s nějakým demonem nebo ufonem nebo co to bylo za magora a do toho všeho létající blbci s červenýma očima. Pak taky hodně triků, hezký nohy madam Gal, oživlej Supráč, s nezájmem hrající Beníček, ale tak hezky to odsejpalo jen příště víc humoru a míň křečovitosti a bude na světě líp. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdy za dve polky zadku Gal Gadot v kožených gatiach. Ufff. Už asi po 20 minútach som si len prial, aby sa k nim pridal aj Deadpool a začal si z toho robiť pi*u. Z tej zúfalej recyklovanej zápletky, z nekonzistného deja, z trápnych hrdinov, z hereckých výkonov, z hnusných trikov, ktoré vyzerajú ako od UPP za tri milióny euro, ba dokonca aj z tých pokusov o humorné hlášky. A na konci by naštartoval motorovú pílu so zubmi z kryptonitu a nadobro by ukončil toto tragikomické WB / DC plahočenie. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Tak takhle už fakt ne. Já už se nemám čeho chytit a co na tom pochválit. Možná to vypadá dobře a je vidět, že se do toho narvala spousta peněz, ale to je tak všechno. To, co nefungovalo už v BvS, se tu opakuje, takže postavy jsou zoufale ploché, akce digitálně přeplácaná a charaktery, jakkoliv obvykle zajímavé, tu působí neskutečně nudně a mezi hrdiny je nulová chemie. A to, že jich je tentokrát šest, situaci spíš zhoršuje než zlepšuje. Matný Cyborg, dětinsky cool Aquaman a vyloženě trapný Flash jsou totiž hrdinové, se kterými se ty dvě hodiny tráví dost těžko a popravdě si nedovedu moc představit, jak zvládnu jejich sólovky. Styl Zacka Snydera se vyčerpal a přestal být zajímavý někdy v půlce minulého filmu. Tyhle dvě hodiny v kině pro mě tedy byly vyloženě fyzické utrpení a jen jsem čekal, až to celé skončí a já na to budu moct zapomenout. Chtěl bych ten film mít alespoň trošku rád, ale nejde to. Nefunguje tu nic. Vyhoďte to, spalte to a zkuste za pár let začít znova. Nějak jinak. Úplně jinak. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $300miliónovTržby USA $229,024,295Tržby Celosvetovo $657,924,295Tržby za predaj Blu-ray v USA $39,166,390Tržby za predaj DVD v USA $19,183,301║ Vyprchaní úplne rutinný Zack Snyder, veru mal sa na to radšej vykašlať, než takýto polotovar vypustiť do sveta. Dosť mi to pripomína ako sa Michael Bay postupne utopil v sérii Transfomers ale tam bol ešte aspoň ten trblietavý vizuál a triky. Tak toto bolo fakt na silu zbúchané. Dejovo povrchné, bez zápalu, ani návrat nádeje z S na hrudy neohúril. Máme tu ďalšieho komiksového paroháča Steppenwolfa ničiteľa planét, ach jaj a jeho hejno otravných svetlušiek. Trikovo prevažne tak slabé ako akýkoľvek béčkový film, natočený za pár šúp, doslova sledujeme len digi bordel a pokiaľ to fakt malo tak nabitý rozpočet, tak to je dosť nepekné fiasko. Pár krát sa tu dá zasmiať, oči potešia krivky Wonder Women ale pozitívnych vecí tu moc človek nenájde. Dokonca aj hudobný doprovod je nevýrazný, hlavne keď sa tu zľahka nesie motív z Burtonovho Batmana. Neviem čo sa deje ale DC Comics sa dostáva do čoraz väčších sračiek, že to tak musím povedať. Ich loď sa potápa. Neviem či vôbec budem mať niekedy sily na opätovné pozretie tohto nepodarku. Oproti tomuto mala aj komiksovka Wonder Women svoju úroveň. DC padá na dno a asi už ťažko sa z neho vyhrabú. /videl v kine: 50%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Roztříštěné, opulentně digitální, rádoby vtipné a barevné. Kdysi jsem doufal, že DC se stane protikladem Marvelu ne nutně v kvalitě svých děl, ale v jejich dospělejším pojetí (méně srandy, méně barev, temnější tóny, hlubší charaktery -> navíc se skvělým castingem). To se vlastně nikdy nestalo a i přes zábavnost (a v kině i působivost) Man of Steel a Wonder Woman jde DC spirálou smrti, z které se už asi nevyhrabe. Nebo ano? Bude pomyslný přechod od Snydera k Whedonovi pokračovat a filmový svět DC se změní? Uvidíme. Za mě Liga spravedlnosti uhýbá směru BvS a předchozích filmů a i přes náročnou (post)produkci prostě mělo jít o dílo kvalitativně úplně jinde. Když pominu postavy, které často nemají ani pořádný prostor a hloubku, je tu i hudební stránka, která šla úplně stranou (kde je záměrně přepálený motiv WW? Supermana? Kde je hudební charakter, který filmy od Marvelu nemají...). Příběhově ani není pořádně co hodnotit, jen doufám, že někdy bude možnost vidět Snyderovu verzi (petice už je na světě, tak uvidíme, nedávám tomu příliš šancí). K ději vlastně mám jednu poznámku - spoiler - je patrné, že konec BvS odkazuje na naprosto odlišný proces vzkříšení Supermana, ale dobře, když už se však vrátí do děje, většina jeho chování je vytržená jak z jiného filmu, taky se to dá zkousnout, ale že je celá JL naprosto slaboučká a jen Superman zachraňuje finální bitvu je nejen popření celého konceptu "musíme být tým, jednotlivec to nezvládne". Čekal jsem, že JL bude horší film, v kině se na to rozhodně koukat dalo, ale bohužel stejně jako ostatní komiksové filmy je to spotřební zboží, které na mě ve výsledku má asi stejný vliv jako popcorn v kině -> buď je se to dá jíst nebo to je jak žvejkačka, ale prostě to nějak dáte a zbytek vyhodíte při odchodu do koše... PS: od jedné pasáže v Man of Steel všechny DC filmy jako by nepočítali s existencí obyčejných lidí, ta vylidněnost světa dopomáhá k tomu umělému pocitu z jejich filmů, pokud to je celé záměr, pak to prostě většina nepochopí (a neocení). ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

SUPERMAN ŽIJE! SUPERMAN ŽIJE! Hahahahah, a máte to! Komiksové filmy a komiksy obecně byly odjakživa mimo můj okruh zájmů, stejně jako osobní hygiena nebo ženské orgasmy, a dlouhá léta jim moje blazeovaná jednorázová konzumace nepřinesla víc než tři pizdy. Původně jsem chtěl k tomu obrovskému množství ročně zfilmovaného a recyklovaného leporela použít tradiční příměr s měněním ponožek, ale pak jsem si vzpomněl, že jsem hovado a slipy s fuskama běžně nosím po nezbytně dlouhou dobu – zpravidla dokud se přírodně nerozloží –, takže tento srovnávací manévr zazdím lapidárním: je toho jak sraček. Rok 2017 však byl v mnohém přelomový; nejenom že jsem zjistil, co je to klitoris, ale taky jsem začal komiksovkám sázet čtyřky a pětky stejně často jako je tělocvikářka sázela do mý žákovský. Začaly mě bavit a začal jsem se v nich orientovat (totéž mohu prohlásit o svých sexuálních partnerkách) a může za to pouze on: Marvel. Marvel je začal dělat zábavně, nevážně a konečně se odpoutal od té kýčovité vyčpělé šablony se zhrzenými Ničiteli světů, planet, mléčných drah, vesmírů, jsoucen, smyslů, podstat, další a další hovna a vůbec čehokoliv s nádechem absolutna. To DC neumí, DC dokonce neumí ani konverzační humor a tak všechny džouky ve filmu vyzní jako anekdota o klobásách vykoktaná brejlatým panicem s masitým uhrem na čele směrem ke čtyřem pornoherečkám. Výše zmíněný Ničitel světů není žádný výplod mé zfetované makovice, ale regulérní občanské jméno ústředního záporáka, kterému vožralí animátoři z DC přimíchali k jedničkám a nulám taky nějaký pětky, rozinky a úplně debilní repliky. Co tam dělal J. K. Simmons je mi stejnou záhadou jako co tam dělal Batman, Flash a ten zbytek kreténů, kromě toho, že tam poskakovali před zeleným plátnem jak pičusci. Vlastně ani nevím, proč tomu nedávám odpad!, nejspíš kvůli tomu, že si konečně do detailů dokážu představit, jak mistrovsky lížu tu rajdu Adamsovou. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Liga spravedlnosti je v podstatě horší verzí tři roky starého animáku Liga spravedlivých: Válka. Na Zemi útočí paradémoni a jejich zlověstný šéf, což rozpoutá menší apokalypsu, která dá dohromady ústřední tým a nasměruje ho k dalším dobrodružstvím. Jenže zatímco animák dokázal být opravdu našlápnutý a zábavný i v 76 minutách (Batman vs. Green Lantern!), Snyder se ve dvou hodinách jen kodrcá skrz generickou týmovku, v níž mají největší dopad dvě scény s Billym Crudupem. Zbytek jsou jen ucházející digiorgie, které vedou odnikud nikam - a to přitom chtějí stihnout tři originy, budování vztahů i velkolepé řežby v Atlantidě a na Themysciře, z čehož vlastně funguje jen to poslední. Neříkám, že mi to docela neutíkalo a že tu není pár fajnových momentů. Na první hranou Justice League je to ale bída, z níž mi utkvěla v hlavě jen kupa hezkých wallpaperů. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Tyhle první dojmy asi překvapí málokoho. Po všech těch průšvizích by byl snad zázrak, kdyby z Ligy spravedlnosti vylezlo něco nadstandardně dobrého. A tak tu máme jen další DC nedochůdče, které ze všeho nejvíc připomíná loňskou sešlost Batman vs. Superman. Tentokrát se trochu koherentněji držíme pětice (respektive šestice) ústředních klaďasů, jejich dávání dohromady a následné bitkaření je však zoufale nepřekvapivé a nezábavné. Akce se opět utápí v digitálních orgiích, takže nefyzické souboje s amorfními příšerkami ani tentokrát nemají šťávu. Dvouhodinovou stopáž jsem ocenil, prosekání určitě neuškodilo, jen je trochu škoda, že to, co zůstalo, je stále celkem zbytečné nebo rovnou hloupé. Hrdinové nic smysluplného nedělají a Flash je se svým podivným vykrucováním a nevtipnými vtipy vyloženě otravný. No prostě, jak jsem psal, příjemné překvapení to není… ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DÁVÁM DOHROMADY TÝM. LIDI SE ZVLÁŠTNÍMI SCHOPNOSTMI. MÁM ZA TO, ŽE SE BLÍŽÍ NEPŘÁTELÉ…“ … „VÍC NEŘÍKEJ, JDU DO TOHO!“… /// „DC“ klasika – temná pohádka s hloupoučkým příběhem, plná akce, kde se emocí nedořežeš. Naštěstí tohle komando složený s pracháče, Bohů a výsledků nehod dokáže pobavit. A jestli se z toho (spolu s Wonder Woman) stane jejich „standart“, tak jsem v klidu. Vidět se to totiž dá. Navíc je dobrou zprávou, že se snad definitivně přestali bát vtipu! Na druhou stranu - Marvelovky – to je jiný kafe! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, k čemu je dobrej Černobyl. 2.) Narodil jsem se při gumovým efektu. A zakládám ligu. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

No nevím asi jsem už přesycený, ale tyhle drahé digitální bordely, které jsou všechny poslední dobou na stejno kopyto mě přestávají bavit. Docela mi vadí, že poslední dobou v každé komiksovce je záporák z vesmíru ( Zlatý kapitán amerika 2) a Batman vs Superman se držel docela na uzdě, dokud to na konci opět nevyvrcholilo v digitální madness, ze kterého bolí hlava. Wonder Woman, Superman a Aquaman jsou super, Cyborg s Flashem otravně nezajímaví a Batman toho příliš nepředvedl. Záporák je umělý a klasicky o ničem i s celou svojí armádou. Akce příliš záživná není ( mám raději bitky a přestřelky než lítání ve vzduchu) a humor se povedl jen zřídka. Nenudil jsem se, ale spokojený také nejsem. 60% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Batman je můj oblíbený super hrdina ever, jen je strašná škoda, že patří do Ligi spravedlnosti a ne k Avengers. Ano, jsem zaujatá, ale DC se nedá srovnat s Marvelem, ať se snaží, jak se snaží. Bohužel Flash i Cyborg jsou pro mě absolutně nezajímavé postavy, nebo jen špatný výběr herců? Aquamana zachraňuje ta hora svalů, takže fajn, ale všechny naprosto válcuje Wonder Women. Takhle ženská mě baví, asi bych chtěla být jako ona (nebo aspoň tu postavu bych brala :D) Příběhově mi to taky trochu pokulhávalo, pár vtípku pobavilo. Takže s mou platonickou láskou Batmanem se ráda sejdu i v dalším díle, tak snad se to tvůrcům celkově povede o něco lépe :o) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Úsvit spravedlnosti trpěl začátečnickými chybami, ale v jeho velkoleposti a až úsměvné touze obsáhnout či zasáhnout jedním filmem celou generaci příběhů jsem mu dokázal mnohé odpustit. Liga si ale ze svého předchůdce nebere žádné ponaučení a naopak je ve všem horší. Zvláštní efekty se buď ztrácí ve tmě nebo působí při finální velebitvě až ostudně nedopečeně, rozhovory Clarka a Lois jako kdyby vypadly z nejrozpačitější fanfiction a představení Aquamana i Cyborga pomocí shrnujících dialogů ve své překotnosti diváka více zmate, než že by cokoli osvětlilo. Pár Whedonových dolepených hlášek nezakryje fakt, že tahle týmovka působí polovičatě téměř na všech frontách a nebýt geniálního Ezry Millera a neselhávajícího mesiáše Cavilla, katastrofa by byla dokonána. Když si vzpomenu na výtky vůči záporákům z většiny Marvelovek a pak se podívám na až trapně generický vývoj Steppenwolfa, je mi za tu salvu výtek, která se snese několikaletým snahám DC na hlavu, docela nepříjemně stydno. Tady vede cesta vzhůru už jenom přes sólovky. V té nejvyšší kategorii a v téhle podobě ale už ona cesta skončila. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Alfréd, pošli Nightcrawlera.“ – „Už som sa bál, že to nepoviete.“ Nedám tomu 4*. 4* som dal Mužovi z ocele, Wonder Woman a aj Batmanovi vs. Supermanovi. Tomuto ich nedám. Prestrihané, nie príliš celistvé, na jednej strane sympaticky jednoduché a priamočiare, ale na druhej to značne komplikujú čudné mená (Steppenwolf, Darkseid), blbé kocky a zvláštna ľudsko-amazonsko-atlantídsko-božsko-greenlanternovská história ako z Pána prsteňov. Z postáv ma najviac oslovil Aquaman. Jeremy Irons po pľaci zábavne behá v kanadách, ale to na Alfreda nestačí. Wonder Woman fajn, s Aquamanom by som jej doprial buddy movie. Akcia prekvapivo nezáživná, ale ku koncu predsa len chytí dych. Chýbali mi výrazné hudobné motívy, hlavne u Wonder Woman. Divné kostýmy. Línia so Supermanom originálna (každopádne, potitulková scéna z Batman vs. Superman po tomto nedáva zmysel), niektoré vtipy vyšli (pravdovravné laso zákerne použité na Aquamana, keď sa nepozeral), niektoré scény dojemné. Flash striedavo trápny, striedavo zábavný. Cyborg zbytočný. Potitulkové scény biedne. Batman, hoci sa mi v crossoveri so Supermanom páčil, je tu za neschopného blbca, ktorý výrazne zaostáva za špeciálnymi schopnosťami obdarovanými kolegami (čo až parodicky udiera do očí v scéne bitky pri pomníku, na ktorej záver zadychčane a veľmi trápne dobehne, kým ostatní tam prileteli). Záporák vyzerá OK, ale správa sa neskutočne klišé. Fakt nechápem, kde všetci tí filmoví magori chcú potom žiť, keď túžia všetko zničiť, zdevastovať a nastoliť peklo. Cinemax TN 2017 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja si nemuzu pomoct, me to bavilo. Tim nechci tvrdit, ze se jedna o nejaky veledilo, proste solidne natocenej, tuctovej komiksovej film. Jako vicemene v pripade vsech DCEU filmu tu je ocekavane stejnej problem - zaporak a souboje. Steppenwolf je sice o neco lepsi, nez minuly zaporaci, ale furt je to proste jen takova kriva huba se sekerou, kterej ve vysledku nic moc nepredvede a ma naprosto tuctovy motivace. No a akce je proste opet jak sjeta pres kopirak, mame tu vic hrdinu, takze tu jsou drobne obmeny, ale oraznovy finale je uz precejen krapet moc. No a jinak je to proste jak seznamovacka MCU s fast forwardem, protoze samozrejme tady bylo na predstaveni hrdinu a jejich seznameni daleko min casu, takze se na uvod rychle odbydou kecy a pak uz je to vicemene jen akce. Prekvapuje me, ze film, u kteryho by to asi bylo nejvic obhajitelny, je paradoxne s porovnani s ostatnima DC nejkratsi, otazka je, jestli to je spatne, spis asi ne, ty dve hodiny tak nejak staci. No jinak triky ocekavane v pohode, zasah dvou reziseru neni vicemene znat a herci az na par vyjimek sympataci, dokonce i sem tam utrousi nejakou tu hlasku, v tomhle ohledu je asi nejzabavnejsi Miller. Nicmene vsichni maj svy momenty, obzvlast scena, kdy si Aquaman strci do prdele laso a zacne ze sebe sypat moudra me fakt pobavila a muzu se s ni stotoznit, protoze ona vlastne ta Liga jsou vicemene trapaci: Batman nic vlastne neumi a mezi ostatnima pusobi tak trochu trapacky, Superman - mrtvej a dal bez komentare, Wonder Women je jedina pouzitelna, navic oproti minule ma tak dvojnasobne zarizly spodky, Flash - jeho vlastnimi slovy pribehnu a do nekoho strcim - jinak receno, pro normalni boj nepouzitelnej, Aquaman - ja nevim, tohle je proste takovej homous, ze vlastne ani nevim, co krome plavani umi, no a Cyborg, jako tady je asi potencial, jenze je to proste takovej Robocop bez pistoli. Takze je vlastne s podivem, ze se vsichni dozijou konce filmu, kde je videt snaha o pripravu pudy pro druhej dil, kterej uz nejspis asi nebude, ja osobne bych se mu ale nebranil. Celkove ale proste dve hodiny v pohode zabavi, takze neni duvod nedat 4*. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// DC porno v tom nejhorším slova smyslu. MoS i BvS pro mě byly senzací. Tohle už se Snyderovou vizí nemá nic společného. Dějově těžký pád na hubu, všechny postavy jako po lobotomii a výrazný vizuální styl světa taky pryč. Zkrátka a dobře tragédie ko(s)mických rozměrů. 4/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Někde jsem komentoval, že to nebude horší než AVENGERS, no a měl v podstatě pravdu - je to stejně špatný digitální hovno a konečná pro celou značku. I moje oblíbený postavy tu nefungují, záporák jak importovaný z videohry, plochý a úplně o ničem. Momou a WW nechat, podle mě skvěle obsazený Affleck vypadá smutně že v tom musí hrát (a dle zpráv zoufale hledá batmaní exit), Flash dává tón připosraný dětský komedie a Cyborg vyloženě do počtu a barevnosti zívačka. Nástup DC vůbec nebyl tak zlý a měl správně temný punc, ale SUICIDE SQUAD a tohle už se jen snaží zavděčit davu, být cool, uzemňuje své tvůrce a ústí v generickou nepovedenou nijakost. ()

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama