Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych první Feast považoval za nějakou velkou hororovou událost, spíš to pro mne byl pohodovej zábavnej film na jedno zhlédnutí, ale tohleto mě fakt naštvalo. Druhý díl je pouze sledem nepřehledných, rádoby vtipných, krvavých a hlavně trapných a nevkusných scén, který se s jedničkou nedá vůbec srovnávat (a to to režíruje ten samý člověk). Komické a sympatické charaktery nahradila banda nesnesitelných figur, které by byly na zabití sami o sobě, natožpak dohromady. Jako jediný povedenější moment zde shledávám gag s dítětem, který je krásně nekorektní a je to jediná chvíle, kdy jsem se pousmál. Celkově by si to možná zasloužilo jednu hvězdičku, ale já ji dát nechci. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička! Smála jsem několikrát nahlas i s dabingem. Tolik nekorektností a žádná srací klišé. Scéna s miminem kult. Delikátní film s delikátním humorem pro delikátní diváky. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Dvojka začíná přesně tam kde první díl skončil a snaží se pokračovat v jeho stylu. Bohužel, rozjezd trvá minimálně dvě třetiny filmu a nudí víc než vaše komentáře. Dlouhá scéna pitvy monstra plná krve, spermatu a zvratek situaci nezlepšuje a tak ta pravá zábava nastoupí až v poslední čtvrtině, zhruba od brutální vraždy malého miminka. Následující desetiminutovka je vtipná a opravdu zábavná, aby byl výsledný dojem bohužel zabit debilním koncem. Škoda. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jednička mě srala, ale tohle... paráda:D Nuda prakticky neexistuje, pořád se něco děje. Je tady spousta dobrých charakterů, jako hovadskej černoch Slasher, dál týpek co slouží jako skvělá parodie na hrdinu, nerudnej dědek, nebo duo trpasličích wrestlerů... Z těhle postav jsem chytal jeden výtlem za druhym. Ve skupině jsou jeden hovado jako druhý, není tady žádný moralista, co by do někoho něco hustil že má dělat nebo nedělat, což je rozhodně taky plus. A scénky jako heroická záchrana mimina, dědek mlátí blondýnu, kočkošuk, čachry kolem katapultu, pitva příšeráka - hustý. Je to taková filmovéjší, profesionálnější Troma.. podobný bordel, ale ne tolik odlehčený, menší míra hrocení do absurdna a věrohodnější provedení. Mně to sedlo. Skvělý humor. Ať žijí blitky, sliz, rozkládající se babka a monster mrdka! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mne pecka, v podstatě pocta starým "chatovým, barovým" a podobným "splattermasakrům". Byl jsem z ní nadšen. Dvojka mne ale opravdu zklamala. Mnohem víc se používají digitální triky, které moc nemusím. To je velký rozdíl oproti skvěle "oldschoolových" kašírovaných triků v prvním díle. Celý film se vlastně nic neděje, akce je minimum, vtipu také, párkrát jsem se zasmál, ale mockrát to nebylo. Film ani tak nevsází na brutalitu a násilí (i když se tak zpočátku tváří), ale na nechutnost. Ale tím opravdu myslím NECHUTNOST ve velkém!! Tohle je film, který vyloženě zkouší, co divákův žaludek vydrží. Což si nemyslím, že je zrovna ta správná cesta. Podobně fungoval např. film "Blood Feast 2: All U Can Eat" od H. G. Lewise, který také nestál za moc. Nebo se takto snaží často zaujmout TROMA (zde ve "Feast II" jsou ale nechutnosti velice dobře ztvárněné). Je asi na každém, jak to kdo vezme. Znásilnění kočky mimozemšťanem a scéna s miminem je taky hardcore, ovšem osobně jsem vůči takovým věcem již otrlý a vycvičený. Každopádně nezvyklého diváka tohle asi přibije. Bohužel ale opravdu zklamání, spíše nuda. Perfektní jsou asi poslední 2 minuty, kdy se rozjede nářezová hudba a film se rozjede, aby rázem nečekaně skončil ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, kolegové, vy snad nemáte smysl pro humor! :) Takovouhle porci zvratků, sraček a příšeráckého spermatu si v obývaku rádi pouštíte u zvířecího porna, tak proč najednou děláte Zagorky a ostýcháte se, že je to za hranicí nevkusu? Vždyť tohle je skutečně masakr, navíc zabalený do černohrubé vulgární komedie s pořádnou porcí gore a splatteru, takže takoví fandové Tromy musejí být celkově spokojení. Kde jinde uvidíte takhle parodické postavy v šílených, až bizarních situacích, u nichž si dostatečně procvičíte břišní svaly? - "No tak, člověče, odtrhni ještě kousek babičky." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Prasárna jako jednička, opět tady monstra píchaj jak se jim zlíbí, tentokrát to zhusta odnese kočka a že je jako fakt řádně namrdaná, taky se tu opět najde spousta brutálních a nechutnejch scén, což mě teda nepřekvapilo, za zmínku stojí obzvlášť fakt chutná pitva a zkoušení,co se stane, když se prstem píchne do nějakýho orgánu, ale jinak je to bohužel řádná nuda, kde si člověk němá šanci oblíbit prakticky žádnou postavu, jelikož hlavními "hrdiny" jsou tady buď trpaslíčí wrestlerové nebo černej hajzl nebo banda ošklivejch lesbicklejch motorkářek, kterým nepomůže ani když si následně sundaj podprsenky a ukážou kozy, takže suma sumárum neni komu fandit a jde jen o 90-ti minutový sledování střev, krve, hnisu, blitek a takových podobných lahůdek ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec jako jednička... jako správné STVčko je to lacnější - ale kupodivu to ani moc nevadí. Je tu plno nechutností a koz ... prcají se tam kočky, zabíjejí nemluvňata a střílí se tu midgetama z katapultu! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Krvavá hostina" pokračuje. Takže všetci horroroví nadšenci sú srdečne zvaní. Servíruje sa štedrá porcia násilia, brutality, krvi, vraždiacích netvorov, mŕtvol a hnusu. To všetko je natočené vo sviežom video klipovom štýle. Nejaký hlbší dej v tom budete hľadať len veľmi ťažko, ale inak je to celkom zábavná záležitosť. Ak máte zmysel pre bizarný čierny humor a chuť na nejaké tie horrorové nechutnosti, doprajete si "Krvavú hostinu 2". Je to masaker! *** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Laciná prasárna s nevyužitým potenciálem, zamořená chlíváckými parchanty (vyjma monsters-sympatiko), scénářem děravým jak řešeto, kokosáci (dutouňáci) z takovýho materiálu mohli vyšroubovat víc chytlavých nechutností. Jenže vidět v tomhle (b)éčkáči nějaký umění, to je přece pitomost, krávo. Takže tahle sračkoidní..chro, chro.. FEASTovka II je pouze nedomrlejším bažantíkem nápaditějšího mazáctva. A díky za tip J*A*S*M, máš to u mě!! Trojka bude jistojistě taky perfekto-poblitio. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Tolik koncentrace hnusu a anormality na jediný film ´sem už dlouho neviděl. Snad se dočkáme i třetího pokračování. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale druhý díl této zábavné a nechutné série je zvládnutý přímo mistrně. Těch různých pitomin co si tvůrci vymysleli je tady nepřeberné množství. Každá postava je něčím zajímavá ale mí osobní favorité jsou malí muži Thunder a Lightning aneb liliputí wrestleři. Děj se s nikým nepáře a vždy dokáže diváka nepředvídatelně překvapit nějakým dějovým zvratem. Vynikající hudba. 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Fakt hnusnej masakr! Popsáno v komentářích, netřeba se opakovat. Sliz, krev, maso, prsatý lesbický gang, nadměrně vyvinutý lilipután, krvelačná monstra - během nechutné pitvy jsem si vzpomněl na Věc - a skupina bojujících o život. Ti jsou natolik nesympatičtí, že se těšíte, až to budou mít všichni za sebou...a na to můžete vzít jed. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nechápu co si režisér myslel, ale nevadí. Nezpracovaný horor a chvílemi fakt kravina. Jako horor mi to nepřišlo to bych ze žánru odškrtl a nechal bych tam jen komedie.. Protože jsem se spíš smál než bál. Nepochopil jsem co to mělo znamenat s tím dítětem jak letělo nebo stím prckem jak ležel na zemi bez půlku těla a ještě se plazil. Takových scén bylo mnohem víc. Ale i tak se na to dalo chvilkami koukat. Bohužel i tak pro mě zklamání.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +krvavé a pořádně nechutné -takže rozhodně ne pro každého, hodně podivné postavy, rozlítaná a často neostrá kamera, občas nastupuje nuda/// Tak nevím zda dát dvě nebo tři hvězdičky. Je to pořádnej masakr, který se v každém hororu nevidí, ale způsob jakým postavy jednají je mírně řečeno přitažený za vlasy. Rozhodně ani nejsou sympatické, takže vám na nich moc záležet nebude. Ale pro jednou proč ne, je to zas něco jiného./// Celkem 48%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší kousek celé trilogie. Oproti trojce méně nahoty, absurdních situací a mrtvol. S jedničkou naprosto nesrovnatelné - ani špetka humoru a scény natahované do trojnásobné délky než by bylo fajn. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Uf. Oproti prvému dielu riadny krok späť. Tešil som sa opäť na vtipnú hororovú komédiu plnú slizu, vnútorností, ale nejako som to nedostal. Pitva príšery je možno zaujímavá, ale mne to prišlo stupídne tak ako 3/4 filmu, ktorá ma skôr nudila než bavila. A kde sa kurva celý čas skovávala Honey Pie? Dúfam, že v poslednom treťom diely to bude ona, čo vyhrá nad príšerami a nakope im zadok. Inak Sloppy Seconds patrí k tým najhorším filmom čo som za tento rok videl 20% bwt. no a posledných cca 10-15 minút bolo fajn, kedy bol celý film taký... tak to má 50-tku určite. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvojka bezprostředně navazuje na jedničku a znovu se tu objevuje několik postav, které přežily předchozí útok, ale na Kristu Allen asi nevybyly peníze. A evidentně nízký rozpočet trápí snímek víc, než je zdrávo, a je to vidět hlavně na příšerách, které jsou hodně nepovedené a gumové a kdykoliv se objeví na place, tak místo respektu a hrůzy, budí smích. Dvojka jednoznačně trumfne jedničku hlavně v brutalitě a krvavosti, a tady se opravdu zjevně přidalo. Za zmínku stojí povedené scény, jako jsou ta, ve které si nasupený dědek vylívá zlost na podrazácké blondýně Jenny Wade, záchrana batolete, které nakonec zachráněno nebude, wrestlařský souboj dvou rozhádaných bratrů liliputů, Jenny Wade procházejicí se v zakrvaveném negližé a s pistolí v ruce, nechutná pitva monstra, u které všichni zúčastnění hromadně zvracejí, plazící se torzo liliputa křičícího hlášku "Kurva moje péro" nebo hlava proražená trubkou, ty opravdu neměly chybu, ale výrazná stylovost, kterou disponovala jednička, tu prostě dvojka postrádá a napětí se vytratilo úplně a ke slovu se dostala místy nepřehledná režie. Suma sumárum je dvojka krvavější a nechutnější, ale nízký rozpočet ji ubírá na působivosti a čistě béčkové zpracování je na výsledku citelně znát. ()

Reklama

Reklama