Reklama

Reklama

Recenze (3)

Looser odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina náhodou zahlédne krásnou upírku jak porcuje bezdomovce a později jeho známého, zamiluje se do ní a zkouší si z ní udělat ochočené zvířátko.......Totální shit, nevím o co se tvůrci snažili, ale tohle vypadá jako nejlevnější televizní produkce bez herců. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, americký snímek „The Insatiable“ vlastně není vůbec objevný a jen zbytečně natahuje celkem jednoduchou premisu o tom, jak by se měl člověk zachovat ve chvíli, kdy proti sobě má upíra, který bude zabíjet, protože to jinak nejde. Měl by ho zneškodnit, anebo ho brát prostě jako tvora jako každého jiného? Bohužel nějaká jasná odpověď zde není a finále je neuspokojivé. ()

DeadRover 

všechny recenze uživatele

Trochu mi přijde, že to je taková lehká parodie na Stmívání, ale o nic horší, ani lepší. Ale s dotaženým koncem. Takže vydařená druhá liga - 75 % díky některým nápadům .. konzervovaná krev i když lidská z laboratoře za děsný prachy, prostě není čerstvá .... Charlotte Ayanna jako sukuba Titiana, myslím pánové, že bych taky podlehl .... a to velice rychle ... ty studánkové oči ... škoda že je zima, určitě bych nechal otevřené okno ... co kdyby ... ()

Reklama

Reklama