Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americká hudební komedie o čtveřici dívek (Gallerie, Chanel, Ayua a Dorinda), které se rozhodly zúčastnit se hudebního festivalu v Barceloně. Dívčí skupina si myslí, že je čeká jen úspěch a sláva. Věci se však začnou komplikovat hned po příjezdu do Španělska. Potkají talentovanou zpěvačku Marisol a její matku Lolu, která se snaží jen o to, aby se dívčí skupina rozpadla, což se ji do jisté míry daří. A Gallerie už přestává věřit v sen začínajících hvězd, ale jen do té doby, než si Gepardí kočky uvědomí, proč do Španělska příjely. (Zeek)

(více)

Recenze (16)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Galleria, Chanel, Dorinda a Aqua to jsou hlavní postavy snímku Gepardí kočky 2. Jak vám to zní? Ať je váš názor jakýkoli, věřte, že stejné pocity budete mít i u filmu. Smějete-li se, je určen pro vás; připadáli vám to šílené, dejte filmu šanci; trapné, ruce pryč. Nečekal jsem žádnou velkou legraci, vlastně jsem pochyboval o tom, že se zasměju, ale příjemná ukázka napovídala alespoň o příjemném zabavení na pár minut. I přes nulové nároky jsem byl překvapen slabostí tohoto filmu. Příběh připomíná pokus o uvaření čaje z již několikrát vylouhovaného sáčku. Tvůrci si vzali špetku z vetšiny součastných populárních snímků, vše dali dohromady a pokusili se to obohatit o působivé lokace a zajímavé charaktery. Jenže vážení, tohle nemůže chytnou nikoho. Příběh o tom, jak se dostat na vrchol, lásce, bla, bla, bla... je sice fajn, což je jedna věc, ale je třeba mu dodat nějakou formu a jasně si říct, komu je tahle věc adresována. Téma může zapůsobit napříč věkovými kategoriemi, ale pochybuji, že samotné zpracování oslní byť jednoho jediného člověka. Setkání se starými příteli, prohlídka nových modelů, hodně řečí a málo děje, samá vata může v romantickém příběhu pobavit dospělé, jenže ti nemají potřebu se dívat na podobnou slabotu s infantilním dějem. Jak jsem řekl, tohle není film pro nikoho. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, co si mám o tomto výtvoru myslet. Na jedné straně to je oddechovka (nebudu psát "příjemná") a na druhé straně to je totální slátanina všeho možného. Během filmu jsem si dokonce říkal, zda pan Brown a paní Taylor, tzv. scénáristé, neobešli modré kontejnery u Warnerů a Universalů a nevyhrabali zbytky neuskutečněných scénářů, a pak je nějak nedali dohromady. Každopádně co nezpackali scénáristé, to dokonali lidi od castingu. Hlavně mě teda srazil na kolena ubrečený zpěv slečny Bailon. Jediné, co na tomto filmu vidím trošku pozitivního, jsou taneční kreace, má Barcelona a s až do krve odřenýma ušima i hudba. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 2/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +pro holky a kluky mezi 11 a 12 lety je to stravitelný film -no přece ten plus je vlastně zápor, jo a taky špatná choreografie, málo tanečníků/// Podobnost čistě nenáhodná s předešlím dílkem Muzikál ze střední. Vidtě? Jediný rozdíl je snad v jiné herecké sestavě, která je zde snad trapná i pro puberťáky. Nebo se pletu? Ustřední čtyřka "krasavic" není vůbec nijak půvabná. Jedna vypadá hůř, druhá se hůř chová, takže si nevyberete. Snad zaujmou borci (zde zpěváci a tanečníci, však to znáte). Ale na pořádnou romantiku taky raději zapomeňte. Hlavní záporná postava v podobě matky jisté celebrity je dost nevýrazná a směšná, stejně jako hlavní zápletka. Příběh je k uzoufání obyčejný a okoukaný. Jediné co film vyzdvihuje je španělské protředí Barcelony a hudba (ale zase, jak pro koho). Rozhodně to potenciál mělo, však Muzikál ze střední 1,2 dokázal, že to jde. Jenže je potřeba dobrý casting a aspoň trošku nějaký příběh. V tomto případě to jsou slabé 2*/// Celkem 33%/// ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prapodivná televizní jednohubka, která si bere něco z American Idol, něco z Olsenek, z Ortegových obou dílů High School Musical a něco z těch nejprovařenějších klišé, přičemž všechno je splácané tupoučkými dialogy. Hlavní hrdinky jsou nevýrazné, oproti postavám z High School Musical i nesympatické figurky, které nějakým záhadným způsobem prošly castingem, stejně jako zbytečným příběhem nasáklým naivními texty. Přiznám se, že jsem vydržel zhruba hodinu. * za taneční choreografii, které je stejně nestoudně málo!! ()

Zeek odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je pouze slátanina všeho možnýho s naprosto nehezkýma herečkama. Film podobného žánru jako například High school musical, který je o třídu nebo možná o dvě lepší než tenhle. A chci tím říct jen to, že High school musical má vše co tenhle film nemá, a proto podle mě nemá cenu se na Gepardí kočky 2 dívat. Moje hodnocení: Odpad !!! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama