Reklama

Reklama

Král Škorpión: Vzestup Říše

  • Česko Král Škorpion II: Zrození válečníka (více)

Mathayus se chce stát jako jeho otec nejlepším bojovníkem Akkadské říše. Tito válečníci jsou nazýváni Škorpiony a nejlepší z nich se stávají osobními strážci krále. Mathayus se zúčastní výcviku mladých bojovníků, přestože mu to otec zakázal. Na bojišti pozná dívku Laylu. Když jejich konverzaci uvidí generál Sargon, vydá se k nim. Layle řekne, že děvčata se výcviku nesmějí zúčastnit, chytne ji za vlasy a táhne pryč. Mathayusovi se nelíbí, jak s dívkou zachází, a uhodí ho. Generál se zbraní v ruce se na něj vrhne. Vtom vejde mladíkův otec a Sargona zastaví. Do jejich hádky vstoupí král, který je k Mathayusovu otci mírný, ale na oplátku od něj žádá, aby poslal svého syna na výcvik Škorpionů. Sargon se nemůže smířit s úspěchy Mathayusova otce, a proto ho zavraždí. Po šesti letech tvrdého výcviku se Mathayus vrací jako válečník a pokusí se generála zabít. Ten však využívá sílu, kterou mu z podsvětí dává bohyně Astarte. Mladík musí najít způsob, jak porazit Sargona a pomstít svého otce. (TV Nova)

(více)

Hrají

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Reklama

Reklama