Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle prastarých legend došlo na území indiánského kmene Katonů ke krvavému konfliktu, kdy byl zavražděn zavržený šaman Torak (kanibal) a jeho 6 bratrů. Ale těsně před svou smrtí šaman vyřkl kletbu, že se kosti jeho i jeho bratrů promění v démona a vrátí se krvavě pomstít všemu živému v okolí. Jejich těla byla bez obřadu pohřbena a místo bylo v pamětech indiánů označené jako zakázané a nedotknutelné. Jenže zmíněné pozemky se bohužel dostaly do vlastnictví ziskuchtivého podnikatele, který bez místní znalosti zahájil stavbu nové bytové rezidence a ihned po začátku byly nalezeny kosti patřící právě tomuto krvelačnému tvorovi a také zvláštní mocný artefakt. Bohužel tak probudili po staletí uvězněnou bestii, která začíná své bezmezné řádění. Legenda také praví, že pokud netvora někdo nezastaví do úplňku, bude navždy nezastavitelný. Čas ubíhá… (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Pippishkota

Pippishkota (hodnocení, recenze)

Vážení, tak tohle byla opravdu kvalitní podívaná. Myslím, že tento film je bezpochyby králem hororů. Kde se na to hrabe nějakej Saw nebo Blair Witch a já nevím co ještě. To jsou oproti tomuhle skvostu naprosté propadáky. Mé oko bylo neuvěřitelně polichoceno krásnou animací z dob, kdy se děti ještě rodily ve chlívech. Soundtrack lepší jak od Hase Zimmera, dodával situacím na dramatičnosti. Hodně mě překvapila ohromná finální bitva. Byla jsem napnutá jak tanga a téměř ani nedýchala. Já ty efekty fakt žeru! 0/10 btw, ten týpek z twin peaks tam dělal co?

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Ten kostej na koni je fakt komickej, smich mel totalni zelenou :-))) No proste bomba komedie.

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Požierač kostí za celý film nezožral ani kostičku. Zrejme trpel nedostatkom vápnika, čo spôsobilo ťažkú osteoporózu. Stačilo, aby sa šerif zahnal valaškou, prerazil mu všetky hnáty a netvor sa rozdrobil. Skrytá reklama na vápnik, hehe.

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

Je to sice filmový blábol, ale náhodou cválající kostižer na větrném koni, pronásledující dva motorkáře, ten byl vážně k sežrání. Takže za toho ode mně jedna *.

AGAMENON

AGAMENON (hodnocení, recenze)

Já naopak očekával hodně, měl bych jisté výhrady, žádná krev a kozy, ale za to může televize, hudba skvělá, já sem spokojenej, Jimi je skvělej.

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

ono je důležité hlavně si uvědomit kdo to Jim Winorski je a moc neočekávat asi tak

diamond5

diamond5 (hodnocení, recenze)

Byla to taková pohádka. Scénář ušel a vhledem k tomu, že fil neobsahuje krvavé scény, mohou ho vzhlédnout i starší děti. Chyba byla, že Požírače ukázali hned na začátku a to najednou. Jeho tajemství mohlo být odhaleno postupně. V akci na koni se mi líbil.

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

zdá se mi to, nebo je ten plakát z půlky převzatej z warcraftu? je mi nějak hodně povědomej

Reklama

Reklama