Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle prastarých legend došlo na území indiánského kmene Katonů ke krvavému konfliktu, kdy byl zavražděn zavržený šaman Torak (kanibal) a jeho 6 bratrů. Ale těsně před svou smrtí šaman vyřkl kletbu, že se kosti jeho i jeho bratrů promění v démona a vrátí se krvavě pomstít všemu živému v okolí. Jejich těla byla bez obřadu pohřbena a místo bylo v pamětech indiánů označené jako zakázané a nedotknutelné. Jenže zmíněné pozemky se bohužel dostaly do vlastnictví ziskuchtivého podnikatele, který bez místní znalosti zahájil stavbu nové bytové rezidence a ihned po začátku byly nalezeny kosti patřící právě tomuto krvelačnému tvorovi a také zvláštní mocný artefakt. Bohužel tak probudili po staletí uvězněnou bestii, která začíná své bezmezné řádění. Legenda také praví, že pokud netvora někdo nezastaví do úplňku, bude navždy nezastavitelný. Čas ubíhá… (TV Prima)

(více)

Recenze (68)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Kostík se Šemíkem si zaslouží sympatie. Bohužel se mu ale do cesty postavil Old Shatterhand a Kostíkovi chyběl dostatek vápníků. Dobro opět zvítězilo nad zlem.. Núda [4. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Indiánská báchorka v podání velkého Jima sice extrémně neurazí, ale ani nijak zvlášť nepobaví. Teda až na konec - následuje možná něco jako spoiler - ve kterém se postarší běloch navlékne do indiánského aby s vizáží Old Shaterhanda z pozdních mayovek bojoval s obřím animovaným kostlivcem. Bohužel než se dospěje do takto močopudného závěru, musí se přetrpět řada extrémně nudných scén. O absenci ňader a krve se v Jimových televizácích raději už ani nezmiňuji. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to dopadne, když si režisér se scenáristou sednou do baru, vykropí si palice a druhý den rozjedou natáčení hovadiny, která je napadla, když blili na hajzlech. Tvůrci tam museli za každnou cenu nacpat nějaké efekty. Docela mě uráží fakt, že si někdo v 21. století dovolí do filmu hodit animace, které mu udělal synovec ve fotoshopu. Směšnost a lacinost už pomohla mnoha filmům, tady to však všichni myslí smrtelně vážně a tváří se drsně a nadrženě. Zrychlené záběry jedoucího auta, západ Slunce během jediné vteřiny a indiánský náčelník, jehož botoxová lázeň stála víc než celý film. Všichni zdejší fandové hororů, nebo jak si vlastně říkají, by si měli dát hadr na hlavu. Tady by měly odpady lítat jeden za druhým. Když už nic jiného, tak by měl film alespoň trochu pobavit. Po něčem takovém je člověk akorát vytočený a lituje promrhaného času. Nejhorší film všech dob. Ano, klidně tak označím i další Winorskiho filmy. To, že je vylízany hovado, ho neomlouvá. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Jen letmý pohled na filmografii zoufalce Jima Wynorskiho vás přesvědčí o tom, že není radno mít jakékoli iluze, že by vás čekala nějaká slušná žánrová podívaná. Neměl jsem žádná očekávání, nicméně poslední dobou jsem si všiml, že ve vztahu ke kinematografii prožívám skeptické období a dávám příliš nízkou nadílku filmům, které jiní hodnotí o poznání lépe, a tak jsem si chtěl zhlédnutím téhle zhůvěřilosti vykalibrovat správná měřítka. Abych jen nehejtoval, dvakrát jsem se od srdce zasmál, což je víc než ze mě vyloudí leckterá komedie, ale toho nechtěného humoru je přece jen pomálu v poměru k přítomnosti třetiřadých herců a trapnému scénáristickému neumětelství. Na to, aby ze mě Wynorski dostal aspoň jednu hvězdičku za snahu, by musel být daleko nápaditější a edwoodovštější. Za přítomnost Kostěje a jeho věrného oře uděluji 10 % celkového dojmu. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Totální výplach a unikátní požírač mozku. Ale protože mám respekt z Indiánů, dám jedna. A ty Šemíku .. na start !! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Když už si myslíte, že nemůže existovat nic horšího, narazíte na něco alá "Požírač kostí"... Neskutečný shit, ale na druhou stranu musím přiznat, že takhle upřímně jsem se už dlouho ne(po)bavila. Za zábavnost 5* (Wynorski rulez).;-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ovšem paráda, čekal jsem nudnou lbost kterou už v dnešních dobách Wynorski několikrát předvedl. Ale dostal jsem blbost ale zatraceně zábavnou kostlivec co se prohání na kostře koně je prostě paráda, nenudil jsem se ani minutu a bavil jsem se dokonale, jen tak dál. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Taky dobrý shit. Z jamy se složí jakýsi monstrum z kostí a prochází se kolem vidlákova a na koho narazí toho chce zbít. Prostě klasické hroty. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám absolutní kravina. Jim Wynorski se opět vytáhl a ukázal nám, že většina jeho filmů za moc nestojí. Na tomhle paskvilu nenajdu nic, co bych mohl pochválit. Snad jen, že jsem se už tak dlouho pořádně nenasmál. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wynorski dobře zvládá jednu věc. Moc dobře ví, že když příběh i provedení stojí za starou bačkoru, zachrání to od odpadu tím, že tam vrazí hezký buchty. A na ty on má čich. A nebo tak debilní scénu, jakou je pětimetrový indiánský démonický kostlivec na prašném koni (čtete dobře) honící ujíždějící motorky s kýčovitě westernovským hudebním doprovodem. To je prostě tak velký úlet, že když ne prdelky a ducpartie hereckých představitelek, tohle vám určitě v paměti zůstane hrozně dlouho. ()

schizmo odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si říkal, k čemu na CSFD slouží kolonka "odpad". V sobotu jsem to bohužel zjistil, když jsem nechtěně zahlédl tenhle pokus o horor. Doporučuju rovněž kouknout do režisérovy filmografie, protože taková dlouhá soupiska nesmyslných filmů se jen tak nevidí! :D ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Práve včera som si to požičal s požičovni a musím uznať že to bola velká sračka. Kam až klesol ten Wynorsky to už netočí tie zábavne dielka z rokov 80-tych? Efekty tu netreba ani nejako komentovať pretože ten duch alebo čo to bolo vyzeral tak otrasno že sa mi to hnusilo. O deji tu netreba ani hovoriť pretože ho režisér asi zabudol pri natáčani akurát za zmienu tu stojí ten začiatok ináč nič. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Panebožeee jáá se tak bojím! Mám všude rozsvíceno a klepu se strachy....Teda alespoň jsem si to tak představovala jak asi budu vypadat když se na to podívám. Přepínám si kanály a z ničeho nic na Primě Cool shlédnu takový skvost naprostého nicneříkajícího ničeho co se netváří ani jako horor ani thriller ani jako komedie ani nic.... Banda tupců co se snaží utéct zjevně jakési animaci z devadesátých let a když se té animaci někdo dostane pod ruku tak něják prazvláštně zmizí v mlze čehosi.. Tahle divná animace běží jako kůň a nebojí se to ani denního světla ..Pitomec v oblečení šerifa se do animovaných kostí snaží střelit a hlavní obstarožní herec se celou dobu ve všech scénách tváří jakoby měl každou chvíli vybuchnout smíchy... A já jsem při tomto hororu vybuchla smíchy asi dvacetkrát...ne-li více. Takže jej řadím na nejvtipnější horor všech dob a hned za ním je v řadě Exorcism of Emily Rose :-D takže....děsné.. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Musím se smát, ale na takové to kokotiny jsme od Jimiho už zvyklí X let a ještě nějaký čas budeme muset. Tedy minimálně do doby dokud ho někdo čiště neodpráskne a že si o to koleduje čim dál víc. Bone Eater je něco příšerného od začátku po závěrečný souboj, který vlastně ani soubojem nebyl. Animace jsou strašné a dělají si co chtějí, což pasuje hercům protože ti to dělaj taky. Spousta nelogických prvků, šílených dialogů a scén které mě trhaj střeva jen když si na ně vzpomenu. Jedinu hvězdu jsem dal za titulní melodickou hudbu, která se mi fakt líbila a musím si ji RIPnout do mp3. Takže jedna hodně slabá hvězda v odpadkovém koši. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Pičo héj, našlapane jak cyp. Jako čekal sem, že se konečně u televize pobavim, né, kurva, ale todle byla pičo jizda. Bo kurva ti Američani pičo zajebani by potřebovali kurva rozbit hubu, a tady todle je kurva moc chytry film. Nejvic dobre bylo pičo, jak tam přišel ten kostlivec, jak tam začal kosit ty Amiky kurva a vysavat jim kosti, pičo. Pičo dobře jim tak, dobře zrobili ti Indijani s těma kostlivcema, tak se musi na ty zmrdy. Kurva srat se do Jugoslavije a do Iraku, tak potřebujou pičo přes hubu. No a tenhle film to pičo pěkně ukazuje - jak prostě pičo jeden kurva frajer vykosi všechny ty zmrdy imperialisticke, vole, co tam nemaji co robit, kurva, Američani napachali nejvic zla, tak ať kurva jdou do piče. Taky frajer by měl přijit tu do Karvine, bo pičo ti černi mě už tež kurva serou. Dobři herci, kurva, hlavně pičo Michael Horse, konečně dobra role, ne jak pičo v nějakem zkurvenem Městečku Twin Piks, a ten hlavni, kurva, jak se jmenoval, Bruce Boxleitner. Ten pičo jak se obliknul jak Old Šetrhend, tak to bylo jasne, kurva. To byly kdysi aspoň dobre filmy, Vinetu a tak, pičo jsme se na to kdysi divali na videu. Požirač kosti - dobry film, fakt, je to fakt hluboke, fakt hluboke. (897., 16. I. 2014) ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Bouřkový mrak s klackem s orlí hlavou to nedal, ale Běžící vlk jej nakonec s tou čelistí z prachu zastoupil. Legrace od začátku (skoro) do konce, protože mě po té hodině a půl srandy naštval závěrečný "souboj", který trval asi tři vteřiny. Jediné skutečně zajímavé jsou ale dary přírody Clary Bryant (v českém překladu Bryantové). ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No dalo to hodně přemlouvání .abych to dokoukal. Hrozný béčko ,kostlivec je děsnej ten počítač z něho jen čiší. Dělníci něco vykopou ono to oživne a vraždí stačí na někoho sáhnout a rozsype se jako písek ,velmi podobné jako v Mumii. Nebezpečí si nechce připustit pár boháčů vždyt tam mají peníze. Do toho indiáni a dobrácký šerif. Stále stejné kliše. bla bla bla..... ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Výbornej námět, který si ovšem zaslouží rozhodně lepší zpracování. Herecký obsazení by mohlo klidně zůstat, ale s efekty by chtělo něco udělat, ty byly velice vtipné v tomdle případě :-)) ()

Reklama

Reklama