Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle prastarých legend došlo na území indiánského kmene Katonů ke krvavému konfliktu, kdy byl zavražděn zavržený šaman Torak (kanibal) a jeho 6 bratrů. Ale těsně před svou smrtí šaman vyřkl kletbu, že se kosti jeho i jeho bratrů promění v démona a vrátí se krvavě pomstít všemu živému v okolí. Jejich těla byla bez obřadu pohřbena a místo bylo v pamětech indiánů označené jako zakázané a nedotknutelné. Jenže zmíněné pozemky se bohužel dostaly do vlastnictví ziskuchtivého podnikatele, který bez místní znalosti zahájil stavbu nové bytové rezidence a ihned po začátku byly nalezeny kosti patřící právě tomuto krvelačnému tvorovi a také zvláštní mocný artefakt. Bohužel tak probudili po staletí uvězněnou bestii, která začíná své bezmezné řádění. Legenda také praví, že pokud netvora někdo nezastaví do úplňku, bude navždy nezastavitelný. Čas ubíhá… (TV Prima)

(více)

Recenze (68)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Céčková vtákovina o veľkom digitálnom kostlivcovi čo pobehuje po prérii a mení ľudí na prach. K tomu ešte nejaké indiánske mystické pindy, zlý chamtivý biznismen a šerif mutujúci na Old Shatterhanda. Je to nuda a dokonalá sterilita bez akejkoľvek príchute, záverečný súboj vyzerá tak, že Old Šerifhand hodí po kostráčovi tomahawk a on proste zdochne. Perfektná antizábava. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No dalo to hodně přemlouvání .abych to dokoukal. Hrozný béčko ,kostlivec je děsnej ten počítač z něho jen čiší. Dělníci něco vykopou ono to oživne a vraždí stačí na někoho sáhnout a rozsype se jako písek ,velmi podobné jako v Mumii. Nebezpečí si nechce připustit pár boháčů vždyt tam mají peníze. Do toho indiáni a dobrácký šerif. Stále stejné kliše. bla bla bla..... ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Pičo héj, našlapane jak cyp. Jako čekal sem, že se konečně u televize pobavim, né, kurva, ale todle byla pičo jizda. Bo kurva ti Američani pičo zajebani by potřebovali kurva rozbit hubu, a tady todle je kurva moc chytry film. Nejvic dobre bylo pičo, jak tam přišel ten kostlivec, jak tam začal kosit ty Amiky kurva a vysavat jim kosti, pičo. Pičo dobře jim tak, dobře zrobili ti Indijani s těma kostlivcema, tak se musi na ty zmrdy. Kurva srat se do Jugoslavije a do Iraku, tak potřebujou pičo přes hubu. No a tenhle film to pičo pěkně ukazuje - jak prostě pičo jeden kurva frajer vykosi všechny ty zmrdy imperialisticke, vole, co tam nemaji co robit, kurva, Američani napachali nejvic zla, tak ať kurva jdou do piče. Taky frajer by měl přijit tu do Karvine, bo pičo ti černi mě už tež kurva serou. Dobři herci, kurva, hlavně pičo Michael Horse, konečně dobra role, ne jak pičo v nějakem zkurvenem Městečku Twin Piks, a ten hlavni, kurva, jak se jmenoval, Bruce Boxleitner. Ten pičo jak se obliknul jak Old Šetrhend, tak to bylo jasne, kurva. To byly kdysi aspoň dobre filmy, Vinetu a tak, pičo jsme se na to kdysi divali na videu. Požirač kosti - dobry film, fakt, je to fakt hluboke, fakt hluboke. (897., 16. I. 2014) ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Komediální westernová pohádka o tom jak reinkarnace oldy šetrného zachrání svět před zlým kostíkem, který je na svém šemíku často rychlejší než auta a motorky... Slátanina, která nemá obdoby. Dávám * za krásnou dceru šerifa, za fantazii tvůrců a též jejich (přímo indiánskou) odvahu natočit v dnešní době takovouto blbost... Jinak je to spíše na odpad. Apropo, proč se to tak divně jmenuje, když tam nikdo kosti nepožírá a ani v té story o vzniku kostíka o tom není ani zmínka? ()

UnCool odpad!

všechny recenze uživatele

Co to bylo? To byl údajně sci-fi horor :D ale větší kýč jsem snad ještě nikdy neviděl, snad nejhorší film co jsem měl tu smůlu vidět. Kostlivec působil strašně trapně, stejně tak jeho kůň o efektech raději nemluvě, popraskaná silnice je to, když se na ní objeví černá čára. Finálový souboj sherifo-vinetůo-shatterhanda s kostíkem raději nekomentovat! Zbytečně ztracených 90 minut života, raději si užijte vášnivou noc se svým protějškem, ale pokud třeba těch 90 minut strávíte pískáním melodie Yankee Doodle, tak možná zažijete kulturně kvalitnější zážitek. Na toto se podívejte na party s kamarády v pokročilém stadiu duševní inkompetence způsobené opakovanou konzumací fermentovaných rostlinných nápojů! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama