Reklama

Reklama

To se stává

  • Austrálie Accidents Happen
Trailer

Obsahy(1)

Patnáctiletý Billy Conway se stane svědkem tragické nehody, která ještě více naruší už tak hodně dysfunkční vztahy v rodině Conwayů, žijící na krásném a upraveném americkém předměstí. Jenže nehody se prostě stávají a tak se rodina plná rozdílných charakterů musí opět stmelit. A ne náhodou bude oním tmelem právě malý Billy. (vorheese)

(více)

Recenze (36)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jediný plus a tou je hudba. Jinak mě, i přes zajímavý téma, nedokázal zaujmout na ani jednu minutu. No vlastně možná jednu, na začátku. Jenže už na tom začátku bylo vidět, že to trošičku zabíhá jinam, než to skutečně vypadá. Vypadá to totiž, že budu mít co dočinění s filmem, který bude zvláštní a originální a svým způsobem vtipný, ale nakonec jsem dostal nemastnou a neslanou ptákovinu, která i vážný scény zahraje tak, že se mi chce spát. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Téměř okamžitě jsem byla vtažena do děje a to považuji za velké plus. Celkově na mě film působil spíš smutným dojmem, ale přesto jsem zjistila, že tam byly situace a takové hlášky, kde se mi párkrát nejenom zacukaly koutky úst. V tom se záměr Andrewa Lancastera dokonale podařil A Geeně Davis jsem věřila každé slovo, byla skutečně vynikající. Za zkouknutí tenhle filmek podle mě určitě stojí. 75% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nevyšlo to celkom ani ako komédia ani ako dráma, ale prichytila som sa pri tom, že sa mi to celkom príjemne sleduje... triezvo-pozitívne 3* sú tak akurát :-) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem objevila skvost, na nějž po dnešním prvním shlédnutí nedám dopustit a silně věřím, že se k němu ještě nejednou vrátím. Herci (Geena Davis po všech těch letech opravdu září), hlášky, dopředu nepředvítalné zvraty, hudba a celkově špičková atmosféra, jakou jsem naposledy cítila snad ze Světa podle Garpa, jak se tak rozpomínám. Kolikrát bych krátila, ale tentokrát by mi vůbec nevadilo, kdyby na stopáži tolik nešetřili, necelá hodina a půl je u mě asi jediným, ikdyž docela drobným, záporem. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Geena s hlasem jako chlap a par ztrestenych kluku, kteri se vyrovnavaji se ztratou po svem. Me ty radoby emoce ale nechaly naprosto chladnou. Davam hvezdu navic za zaverecnych par minut, ktere mnou alespon malinko pohnuly. Plus za zpomalene zabery, ale tot vse. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nikdy nebudu házet bowlingovou kouli na cestu a radši ani do kanálu ne. Už jenom samotnej úvod nutí diváka dát plnej počet. Na něco jako je tohle tu ale neni dost hvězdiček, protože závěr to všechno ještě umocňuje. Accidents Happen je nesympatičtější a nejpohodovější film za poslední dobu, přičemž během sledování prožijete všechny druhy emocí od smíchu až po pláč a dost možná nebudete chtít, aby skončil. Osobně bych si to pustil hned znova a pak klidně zase a pořád by mě to bavilo. Samozřejmě je tady jeden fakt a sice ten, že film se nebude líbit každýmu, to už ale neni chyba filmu, nýbrž vaše. Výbornej hudební doprovod společně s kamerou, režií a výkony všech zúčastněných (Geena Davis hraje skoro oscarově) vytváří zážitek, po jehož konci by vás mohli skolit lžičkou. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek je jeden z těch, který si hraje na něco hlubšího, ale přitom mu to moc nejde. A začátek je přitom docela zajímavý... jenže z něj autoři vůbec nic nevytěžili. ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, teda, nestáčím zírat na zdejší hodnocení! Až na pár světlých vyjímek se to jen hemží samými superlativy. Já se s žádnými nesetkal, takže zdá se, taky osvětlím to zatemnělé okouzlení pár nešťastnými nehodami. Hodně jsem srovnával s Darwin Awards, ty jsou opoznání lepší a zábavnější! 20% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Strašně zajímavé komediální drama s prvky černého humoru o jedné (ne)obyčejné rodině. Vtipné scénky jsou dobře natočeny a hlavně se člověk fakt zasměje. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem ve své době viděl geniální teaser, ve kterém v neuvěřitelně zpomalené scéně pobíhá hořící děda, říkal jsem si, že by se mohlo jednat o zajímavý a možná i kultovní film. Bohužel se tak nestalo a "To se stává" je jen obyčejná tragikomedie, která se snaží ukazovat dramatické události z nadhledem ale nedokáže ani dojmout a už vůbec ne rozesmát. Najde se zde pár slušných scén (výborná scéna z teaseru je hned v úvodu) ale k dobrému filmu to bohužel nestačí. Docela škoda, mohla to být výborná kultovka. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Shluk několika nešťastných náhod v jednu kardinální filmovou nehodu aneb je možné, aby hláškování za každou cenu pomohlo pohřbít relativně slušnou premisu a přece by udělená hvězda patřila právě jemu? Jak vidno, možné je všechno... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek naladil, ale film se pak zvrhl do obyčejného, rozplizlého rodinného dramatu s nepostřehnutelnými prvky komedie. Upoutala snad jen Geena Davis, ale vzhledem k tomu, co jsem čekal, to bylo sakra málo. 30% ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

"AH" je určitě dobrý kousek. Je to velmi příjemný film s ne příliš veselým příběhem. Je dobré, že si zachoval po celou dobu civilní stránku a nesešel někam za tyto hranice. Konečně jsem po nějaké době viděl mou oblíbenou G.Davis. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Pres velice slibny zacatek nasleduje pomerne nudna a nezajimava cas s jen obcasnymi svetlymi misty, aby to zavrsil povedeny konec. Za zminku stoji herecky vykon hlavniho hrdiny Billyho v podani Harrisona Gilbertsona a take Geeny Davis, ktera prekvapila svym hlubokym hlasem =). No a konecne, hudebni stranka filmu je taky povedena. V souctu to ale bohuzel na vic, nez prumer, nestaci... ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Povedená a hlavně skvěle natočená dramedy s výborným obsazením, která navíc dokáže solidně zasáhnout. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět, ale vzešel z toho takový normální film, který ani nenadchne, ani neurazí. Jinak u filmu jsem se skvěle bavila, výborná hudba, zajímaví herci, dobrý příběh, ale mohlo z toho být něco víc. Trochu víc propracovat skutečnost, že nehody se stávají. Co ale musím uznat, že ten konec filmu neměl chybu. Takže opět 3-4*(mám pocit že poslední dobou toto hodnocení dávám často, prostě malá bodovací stupnice). ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Nuž takto, dvaja sopľoši robia kraviny, ale dovtedy sa chodí s krčahom po vodu až sa rozbije a aj oni chcú urobiť dalšiu volovinu, ktorá sa zvhne v nesrandu. V celku nuda, ktorá ma nedokázala ničím vzrušiť, ale to sa stáva. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Úvodní sekvence – během nichž začínáte tušit, že kameraman ujíždí na zpomalených záběrech – vás namlsají, zatímco zbytek filmu se poměrně těžko zbavujete jakési letargie. ~ Jedná se o ne úplně špatné komediální drama s prvky černého humoru, jež stojí na základní premise: nehody jsou součástí života a zkrátka se stávají. Lepší tři hvězdy. ~ ~ Nikdy nevíte, co vás čeká za rohem. Může to být nehoda, nebo to může být nádherné překvapení. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to príjemný mix čiernej komédie a katarznej drámy. Rád si pozriem filmy o dysfunkčných rodín a tento film je fajn. Film je nádherne spracovaný a spomalené sekvencie nehôd sú úžasne natočené. Naozaj oceňujem režiséra Andrewa Lancastera, ktorý zvolil jednoduchý príbeh a vykreslil ho tak dobré, plus komický pohľad na vážnu tému bol úplne iný. Geena Devis odviedla fantastickú prácu a jej komické načasovanie bolo jednoducho dokonalé. Opäť dokázala, že je skvelá herečka. 6/10 ()

Reklama

Reklama