Reklama

Reklama

To se stává

  • Austrálie Accidents Happen
Trailer

Obsahy(1)

Patnáctiletý Billy Conway se stane svědkem tragické nehody, která ještě více naruší už tak hodně dysfunkční vztahy v rodině Conwayů, žijící na krásném a upraveném americkém předměstí. Jenže nehody se prostě stávají a tak se rodina plná rozdílných charakterů musí opět stmelit. A ne náhodou bude oním tmelem právě malý Billy. (vorheese)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Pres velice slibny zacatek nasleduje pomerne nudna a nezajimava cas s jen obcasnymi svetlymi misty, aby to zavrsil povedeny konec. Za zminku stoji herecky vykon hlavniho hrdiny Billyho v podani Harrisona Gilbertsona a take Geeny Davis, ktera prekvapila svym hlubokym hlasem =). No a konecne, hudebni stranka filmu je taky povedena. V souctu to ale bohuzel na vic, nez prumer, nestaci... ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Úvodní sekvence – během nichž začínáte tušit, že kameraman ujíždí na zpomalených záběrech – vás namlsají, zatímco zbytek filmu se poměrně těžko zbavujete jakési letargie. ~ Jedná se o ne úplně špatné komediální drama s prvky černého humoru, jež stojí na základní premise: nehody jsou součástí života a zkrátka se stávají. Lepší tři hvězdy. ~ ~ Nikdy nevíte, co vás čeká za rohem. Může to být nehoda, nebo to může být nádherné překvapení. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Téměř okamžitě jsem byla vtažena do děje a to považuji za velké plus. Celkově na mě film působil spíš smutným dojmem, ale přesto jsem zjistila, že tam byly situace a takové hlášky, kde se mi párkrát nejenom zacukaly koutky úst. V tom se záměr Andrewa Lancastera dokonale podařil A Geeně Davis jsem věřila každé slovo, byla skutečně vynikající. Za zkouknutí tenhle filmek podle mě určitě stojí. 75% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem objevila skvost, na nějž po dnešním prvním shlédnutí nedám dopustit a silně věřím, že se k němu ještě nejednou vrátím. Herci (Geena Davis po všech těch letech opravdu září), hlášky, dopředu nepředvítalné zvraty, hudba a celkově špičková atmosféra, jakou jsem naposledy cítila snad ze Světa podle Garpa, jak se tak rozpomínám. Kolikrát bych krátila, ale tentokrát by mi vůbec nevadilo, kdyby na stopáži tolik nešetřili, necelá hodina a půl je u mě asi jediným, ikdyž docela drobným, záporem. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to príjemný mix čiernej komédie a katarznej drámy. Rád si pozriem filmy o dysfunkčných rodín a tento film je fajn. Film je nádherne spracovaný a spomalené sekvencie nehôd sú úžasne natočené. Naozaj oceňujem režiséra Andrewa Lancastera, ktorý zvolil jednoduchý príbeh a vykreslil ho tak dobré, plus komický pohľad na vážnu tému bol úplne iný. Geena Devis odviedla fantastickú prácu a jej komické načasovanie bolo jednoducho dokonalé. Opäť dokázala, že je skvelá herečka. 6/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film, ktorý sleduje rodina Conwayovcov v autokine, je krátkometrážna komédia Pardon My Backfire (1953) zo série The Three Stooges. (Laslo)

Reklama

Reklama