Reklama

Reklama

Joru no picnic

  • Japonsko 夜のピクニック (více)
Trailer

Recenze (3)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Když studenti "doskočí" do cíle objeví se nad nimi nápis: START. ■ Projekt středoškolského organizovaného osmdesátikilometrového maratonu mi je všeobecně velmi sympatický. Viděl jsem ho už v jiném japonském filmu, ale tady je na něm postavený celý příběh. Velmi příjemná záležitost, obzvláštněná občasnými vzpomínkami nebo fantazijemi. A líbilo se mi, jak nestandardně vypálil závěr. Film totiž pracuje s jistou informací, které jsou si některé z hlavních postav vědomy, ale dívák ji nemá a je mu odhalena až ke konci. Docela chci vidět znova. ()

hunty 

všechny recenze uživatele

Škola každoročně pořádá pěší maraton, kdy se sejde neuvěřitelné množství studentů a my máme možnost pozorovat příběh několika z nich. Jsou tam zastoupené různé skupiny, od začátku se rozplétá jednoduchá zápletka a celkově je to hodně pohodovej film. Chtělo to víc prostoru pro studentku s bujnou fantazií, ale jinak bez námitek.. ()

Tanner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná variace na road movie, kde dlouhatánský školní pochod představuje pro skupinku studentů vlastně přechod z dětství do dospělosti. Škoda možná až trochu moc banální zápletky (na ty dvě hodiny) a trošku přeslazeného konce. Ale jinak fajn. Občas se objeví zajímavé zpestření fantaziemi studentů. ()

Reklama

Reklama