Reklama

Reklama

Bu neng shuo de mi mi

všechny plakáty
Trailer
Hongkong / Tchaj-wan, 2007, 101 min

Na střední školu Tamkang přichází do hudební třídy nový student Le. Ze staré klavírní učebny slyší tajemnou skladbu, jde se proto podívat za zvukem. Spatří tu dívku Yu, se kterou se ihned spřátelí a tráví s ní poté spoustu času. Jenže jednoho dne uvidí Yu Lea s jinou dívkou, a tak uteče. Le na ni čekává před jejím domem, ale dívka se stále neukazuje. Nakonec mu jeho otec poví neuvěřitelný příběh o jedné dívce a hudební skladbě s názvem Secret… (JxMx)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Bez váhání jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl. Všechno je tu takové, že vás to do sebe prostě vtáhne a nepustí ani po skončení; všechno je natočené tak, že by mě filmošťouralové hodně překvapili, kdyby si něco vymysleli. Secret je něco, co se musí vidět a zároveň něco, co snad každý musí alespoň trochu cítít. Přenádherná romance. ()

artemis2 

všechny recenze uživatele

Ja som mimo. Nie len z Jayovho skvelého hereckého výkonu, úžasného klavírneho vystúpenia, ale najmä z jeho režisérskeho umenia. Tak to už hej, klobúk dole. Príbeh by som možno ukončila inak, ale ako celok nemá chybu, človeka to drží v kresle a netrpezlivo čaká čo príde ďalej. Počas celého filmu som mala zimomriavky a na jeho konci som si skoro šla po perinu čo mi bola už fakt zima. Skvelé, u mňa za 5*, len tak ďalej Jay. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Tak je to takova romanticka pohadka, ale s fakt hezkym scenarem a krasnou hudbou. Natoceno je to hezky, herci dobri. Jestli jste sbalili nejakou holku a chcete se predvest vecer s nejakou romantikou, nema nic proti zlutym a umi pocitat alespon do tri, tak ji to pustte a uspech zaruceny. Ja uz na to cumim po nocich sam:-))! ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Postavy sympatické, prostredie školy tak isto, pekná hudba, piano battle ako výborný nápad, taktiež mi sadlo zafarbenie filmu. V polovici to trochu stratilo tempo, potom ma to ale prekvapilo (keď už som si myslela, že viem o čo ide, prekvapilo ma to druhý raz) a finále bolo strhujúce. A Chou má talent. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

"Bu neng shuo de. mi mi" jsem si pustila, protože měl mít údajně dobrou hudbu. Neměl. Měl tu nejlepší hudbu co jsem kdy slyšela, v druhé půli jsem samovolně uronila asi deci vody s množstvím soli, tento film je jedinečný. Ze začátku vás asi jako každého Evropana pobaví ohromně legrační řeč, jste okouzleni naivním mládím (přestože jste sami mladí), ale jak se příběh začíná rozmotávat, víte, že nakonec dojde k nevyhnutelnému a pláčete jako malé dítě, když zjistí, že Ježíšek neexistuje. Toto jsou moje možná zmatené pocity bezprostředně po shlédnutí, oči mám ještě červené a vím, že si to pustím brzy znovu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Yuhao Zhan, druhý účastník klavírního duelu, je i ve skutečnosti vynikajícím klavíristou. S Jay Chouem vystupují a předvádějí "klavírní bitvy" naživo. (Jirka_Šč)
  • Překlad čínského názvu zní: "Tajemství, které nesmí být vysloveno". (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama